Referenties

Plaats een review


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

(181)
Juniorkamer Almelo
wo, 17 januari 2018 13:39:21

Beste Magic John,

Afgelopen zaterdag hadden wij ons 8e lustrumfeest met als thema: Magical Night!
Wij hebben een ontzettend lekker en leuk diner gehad; jouw goochelaarskunsten gaf een extra dimensie aan de avond. Heel hartelijk dank daarvoor; het was zeer geslaagd!

Groet, Juniorkamer Almelo

Stefanie
wo, 10 januari 2018 22:15:19

Wat hebben wij een geweldige oudejaarsavond gehad, of beter gezegd, een MAGISCHE oudejaarsavond. Magic John kwam met al zijn spullen naar ons toe, wij logeerden in het Klooster van Dalfsen, en heeft geweldige trucs laten zien. Maar ook veel interactie voor onze kinderen. En met humor; de vaders en moeders hebben ook hier enorm van genoten.
Dankjewel Magic John, het was een oudejaarsavond om nooit te vergeten!

Hebe
wo, 10 januari 2018 11:40:52

Geweldig genoten van het feestje van onze zoon die 6 werd. Hij en zn vriendjes gingen er helemaal in op en hadden verschrikkelijk veel lol!
Het is afwisselend , interactief en heel gezellig. Ik houd het zéker in achterhoofd voor verjaardag van onze jongste!

Hendrien en Wim van Ree
ma, 8 januari 2018 20:39:22

Op 6 januari 2018 hadden we 35 vrienden en familieleden met hun kinderen uitgenodigd voor een etentje bij restaurant Harwig te Den Ham.
Het eten was geweldig, maar het feest werd een echt feest voor kinderen en volwassenen door het magnifieke optreden van Magic John.
Op de leuke ballonfiguren reageerden de kinderen enthousiast en de goocheltrucs aan tafel waren voor een ieder onnavolgbaar.
Wilt u een geweldig gezellige avond, dan hoeft u alleen Magic John maar uit te nodigen. Wat een feest!!

Stefanie Boer
do, 21 december 2017 14:31:07

Magic John was onderdeel van onze kerstborrel. Zijn optreden was geweldig! We hebben erg gelachen en vol verbazing hebben we gekeken naar alle trucs. Niet te geloven wat hij kan. Je zit er met je neus bovenop en dan nog snap je er niets van.
De sfeer zat er dan ook al snel goed in en het samenzijn met je collega's weer een groot succes. Een zeer geslaagde kerstborrel! Dank je wel Jan.
Groet, Stefanie

Maarten Grund
zo, 17 december 2017 17:02:03

Op 16 december kinderfeestje gehad bij de locatie in Ommen en het was echt heel erg leuk. Kinderen werden erg leuk betrokken bij de show en waren erg onder de indruk. Zeker een aanrader!

Anouk
do, 14 december 2017 17:51:51

Op 8 december hebben wij een heel leuk kinderfeestje gehad met Magic John. Onze dochter werd 8 jaar en heeft mede dankzij Magic John een geweldig kinderfeestje gehad!! Alle kinderen waren erg enthousiast en hebben genoten!! Ook wij hebben vol verbazing staan kijken en ondertussen genoten van het plezier van de kinderen.
Magic John, nogmaals heel erg bedankt voor dit onvergetelijk kinderfeestje!!

Sandra Kort
wo, 6 december 2017 23:59:04

Onze zoon van 6 heeft met zn vriendjes enorm genoten van het kinderfeestje bij Magic John.
(En wij zelf overigens ook.) Een top feestje!
Echt een aanrader!

Esther
za, 2 december 2017 21:39:20

Vanmiddag een heel leuk kinderfeestje van mijn zoon gevierd met Magic John. We kregen een geweldige goochelshow waarbij ook veel gelachen werd doordat de kinderen steeds weer op het verkeerde been werden gezet. Ook de volwassenen genoten volop van de show. Tussendoor hebben de kinderen zelf een leuke goocheltruc gemaakt die ze thuis kunnen demonstreren. Ook nog taartjes versierd en het feestje afgesloten met patat. Echt een topfeest!

Pasqual Prummel
wo, 1 november 2017 21:16:01

Wauw, wat hebben de kinderen en wij vandaag genoten!!
Het kinderfeestje voor onze 8 jarige dochter was een 1 woord fantastisch!
Bedankt Magic John, voor een onvergetelijke middag.........