Referenties

Plaats een review


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
5 + 9=

(216)
Gerjanne en Gerry Winters
do, 30 mei 2019 10:28:32

Na een zeer succesvol optreden op ons 25 jarig huwelijksfeest, 15 jaar geleden, hebben we nu weer genoten van de zeer interessante, verbazingwekkende en humorvolle acts van Magic John op ons 40 jarig huwelijksfeest. Alle aanwezigen, in de leeftijd van 0 - 68 jaar hebben genoten en iedereen werd betrokken bij de acts van deze tafelgoochelaar. Je zit er bovenop maar het blijft onnavolgbaar. Ook de ballonen act voor de kinderen was een succes. We hebben veel positieve reacties ontvangen van onze gasten. Een aanrader!Michel van Dulmen
wo, 22 mei 2019 21:55:02

Vandaag in ons wijkcentrum de show mogen zien. Een echte aanrader. De kinderen maar ook de aanwezige ouders worden actief betrokken bij zijn show. Van diverse kanten zeer leuke reacties mogen ontvangen. Voor herhaling vatbaar!

De Regenboog Dedemsvaart
ma, 11 maart 2019 23:00:54

Wat een geweldig optreden van Magic John tijdens het juffenfeest bij ons op school! De kinderen hebben erg genoten. Ze werden constant betrokken bij de show en hebben veel gelachen. Fantastisch!

Feestcommissie OCV de Oelewappers
di, 5 februari 2019 19:35:37

Hallo Jan, We hebben jou afgelopen weekend te gast gehad als artiest in de Oel'n Theater Tour, de galaavond van OCV de Oelewappers. Samen met de andere artiesten heb je er voor gezorgd dat mensen een geweldige avond uit hebben gehad. De komische noot in de magic show was verrassend leuk waardoor er naast de verbazing over de trucs er regelmatig flinke lachsalvo's door de zaal gingen. De gasten hebben genoten en hebben mede dankzij jou act een geweldig leuke avond gehad. Het was top. Feestcommissie OCV de Oelewappers, Oldenzaal.Reko Raalte
ma, 14 januari 2019 12:43:12

Hallo Magic John,
Je bent op onze personeelsavond geweest ter ere van 50 jaar bestaan Reko Raalte op 4 januari 2019, wij hebben met zijn allen genoten van jouw aanwezigheid en jouw goochel kunsten. Je hebt bij gedragen aan een zeer geslaagde avond waarvoor dank.

Alberdina
wo, 9 januari 2019 19:29:42

Beste Magic John,
Bij deze wil ik even laten weten dat alle familieleden enorm hebben genoten van jouw toverkunsten. Zowel groot als klein.
Prachtig om de enthousiaste gezichtjes van de kinderen te aanschouwen. Reuze bedankt!Lute Kuilde
ma, 24 december 2018 16:19:15

Wij van de Philips Gepensioneerden Vereniging hebben een fantastische middag gehad met het optreden van jouw Magic John. Heel veel complimenten voor deze goed verzorgd Magic optreden die middag. Groetjes en veel succes verder, Lute Kuilder VGPA AlmeloWessels Schoonmaakdiensten
vr, 14 december 2018 14:36:15

Donderdag 13 december heeft Magic John een optreden voor ons verzorgd middels tafel goochelacts. Wij hebben hier veel plezier aan beleefd en wij bleven met veel "vragen" achter. John bedankt het was mede dankzij jou een zeer geslaagde avond!

Welzijn De Wolden
do, 8 november 2018 15:35:37

Magic John heeft tijdens onze vrijwilligersavond de mensen geëntertaind door verschillende goocheltrucs te laten zien aan tafel. De reacties waren zeer positief. Men stond versteld van de trucs. Magic John is een echte aanrader voor uw feest of partij.

Gert
di, 6 november 2018 19:09:33

We hebben genoten van het optreden tijdens het jaarlijkse familieweekend van de familie van Petersen . De kinderen waren echt onder de indruk van wat ze zagen. Ook na de pauze waren we allemaal verrast hoe Magic John bij ons aan tafel verschillende trucs deed. Het was een groot succes waarvoor nogmaals hartelijk dank Magic John. Groeten van de gehele familie van Petersen