Referenties

Plaats een review


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
3 + 4=

(216)
CBS De Schakel
vr, 20 juni 2014 19:16:27

Donderdag 12 juni was je bij ons. We hebben genoten van een prachtige show, geschikt voor al onze kinderen van CBS De Schakel! Kinderen en leerkrachten vonden het geweldig!

Stichting Oranjepret Zwolle
ma, 26 mei 2014 13:15:39

Tijdens Koningsdag te Parkeekhout in Zwolle Magic John gevraagd om op te treden. Net zoals het verjaardagsfeest van onze zoon een enorm succes. Rijen dik stonden de kinderen te kijken en ook de volwassenen begrepen niet hoe Magic John dit doet. Volgend jaar zeker voor herhaling vatbaar en zal dan zelf ook proberen beter op te letten om te snappen hoe de trucs gaan. Nee toch niet, de Magie is fantastisch en die moet je zelf bekijken.


Namens Stichting Oranjepret Zwolle
Ralph ThoenesHans en Minetta
ma, 10 maart 2014 23:00:00

Afgelopen vrijdag, tijdens een personeelsfeest, hebben we kunnen genieten van een fantastische goochelshow van Magic John. Iedereen vond het geweldig en we kunnen dan ook terugkijken op een geweldig leuke personeelsavond. Zeker voor herhaling vatbaar.Fam. Dekker
vr, 7 maart 2014 23:00:00

Vandaag het kinderfeestje van onze dochter Lieke gevierd in het theater van Magic John. Alle kinderen waren super enthousiast, een leuke goochelshow, en zelf een goocheltruc maken en leren, een aanrader! Gr Fam. Dekker.Ivar van Dijk
do, 27 februari 2014 23:00:00

Onze zoon is vandaag 6 jaar geworden en dit hebben we gevierd bij Magic John in Ommen. Ivar vond het een super feest!!! Magic John heeft een super afwisselend programma. De kinderen hebben zich prima vermaakt. Al met al is het een prima plek om een kinderfeestje tot een succes te maken!!

Fam. Hulsman
zo, 23 februari 2014 23:00:00

Vrijdag jl vierden we een kinderfeestje van onze zoon die 9 jaar was geworden in het magisch theater van Magic John. Het was een groot succes! Magic John en partner weten hoe ze een kinderfeestje moeten organiseren. Leuke goochelshows met verbazingwekkende trucs en met humor gebracht afgewisseld met taart/ranja/chips en een truc knutselen. Er werd afgesloten met leuke ballonnenfiguren en lekkers mee naar huis. Voor iedereen een aanrader!

Fam. Donker
wo, 19 februari 2014 23:00:00

Voor ons 25-jarig huwelijksfeest hebben wij Magic John uitgenodigd. Hij heeft aan de tafels zittend tussen de gasten gegoocheld. Ze konden hem op de vingers kijken...Hij heeft jong en oud verbaasd doen staan met knappe trucjes en leuke grapjes. Hij wist de sfeer erin te brengen en de aandacht vast te houden. Het was een succes!


Gerrit Harmsen
vr, 14 februari 2014 23:00:00

Onlangs hebben we Magic John mogen meemaken op ons bedrijfsfeest. Zonder enige moeite wist hij savonds 120 mensen zijn magische kunsten te tonen en menigeen versteld doen staan met zijn vingervlugheid. Mocht je een keer eens iets ander willen op een feest dan is dit een echte aanrader !

bert kellij
vr, 24 januari 2014 23:00:00

elke keer als magic john komt is het weer fantastich. Vrijdag 24 januari j.l bij onze vernieuwde sportkantine was het een geweldige ervaring om te zien wat er weer bij de table magic de magic deed. John hier word over nagepraat bedankt en vast tot een andere keer

O.B.S De Dennenkamp
di, 21 januari 2014 23:00:00

Dag Magic John,
Bedankt voor de leuke en leerzame ochtend.
We hebben genoten van je verhaal en je truckjes.
Hopelijk vond u het ook leuk, en wij hopen dat u nog een keertje langs komt.
Groeten,
Alle leerlingen en de leerkrachten van O.B.S De Dennenkamp.