Referenties

Plaats een review


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
6 + 9=

(216)
Anne en Marith
zo, 5 januari 2014 23:00:00

Hallo Magic John....
Bedankt voor de magische middag.
We hebben allemaal een heel gezellig kinderfeestje gehad,waar nog lang over gepraat zal worden..
Nogmaals bedankt en wie weet tot ziens.

Lina
do, 2 januari 2014 23:00:00

Met ons kantooruitje hebben wij een fantastische avond gehad.

Onder het eten kwam de ‘special guest’ Magic John langs de tafels om allerlei truckjes te laten zien. Ondanks dat we er met onze neus bovenop zaten snappen we écht niet hoe hij het allemaal doet!

Nogmaals bedankt voor de leuke avond. :-)


haarman & wiersma
zo, 22 december 2013 23:00:00

vrijdag avond een kerst borrel gehad
met daar bij Magic John, dit was zeer vermakend een aanrader, als men een feestje heeft
het was voor jong en oud mooi

Ester
do, 19 december 2013 23:00:00

Afgelopen zaterdag vierden we de verjaardagen van onze zoontjes in het magisch theater. Het was een hele gezellige, leuke, en verrassende middag. We hebben allemaal erg genoten en we willen u dan ook hartelijk bedanken voor dit speciale verjaardagsfeest!
Groetjes uit Lemelerveld.

Marieke
do, 19 december 2013 23:00:00

Gisteren een onwijs leuk kerstfeestje gehad met als special guest Magic John! Het was zeer de moeite waard. En de truc met de sponsjes (hartjes) was geweldig! Nu nog oefenen dat hij uit andermans hand eruit komt ;-)

Mw. Martens
vr, 13 december 2013 23:00:00

Gisteren een hele leuke middag mogen beleven dankzij Magic John en zijn echtgenote. Het feestje was erg leuk georganiseerd en werd goed afgewisseld met show en knutselen etc. De kinderen hebben volop genoten en vol bewondering gekeken naar de trucs. Kortom,een erg geslaagd kinderfeestje,bedankt!! groet,Francesca

Wendy de Haan
ma, 4 november 2013 23:00:00

We willen je nogmaals bedanken voor het superleuke kinderfeestje dat je afgelopen zaterdag voor onze dochter hebt verzorgd!
Zij en de meisjes die ze had uitgenodigd hebben er enorm van genoten! (en papa en mama natuurlijk ook...)
Echt een aanrader en ik denk dat we over een paar jaar weer terug zijn voor een feestje van onze andere dochter of onze zoon!

Groeten van Wendy en Jeffrey de Haan

robini
za, 2 november 2013 23:00:00

Hallo magic John,
Ik heb wel vol trots gekeken naar jouw uitvoering in Hollands Got talent.Goed dat je kalm blijft en nederland laat zien dat magic echt magic moet blijven.Een erg vervelende jury heeft er totaal geen verstand van.Wij blijven de goochelkunst koesteren!!!Prachtige website heb je!!(ps ik ben maar een amateurtje maar heb veel liefde voor de goochelkunst! Laat je niet uit het veld slaan en blijf lekker doorgaan met magie. een magische groet Robini

Lineke
do, 10 oktober 2013 22:00:00

Gisteren hebben alle kinderen van Musselkanaal van het optreden van Magic John in de sporthal de Veenhorst genoten vanwege de Winkelweek.
Vol verwondering mochten de peuters en kleuters als eerste de leuke trucs met verrassingen aanschouwen. Mijn groep 1 vonden de act van de verdwenen trouwring van juf de topper, hoe is het toch mogelijk!
Kindvriendelijk, boeiend en sfeervol! Dank je wel Magic John en de Handelsvereniging Musselkanaal!

Saskia van Hiele
vr, 27 september 2013 22:00:00

Afgelopen vrijdag een kinderfeestje gehad bij Magic John. ONVOORSTELBAAR wat we daar allemaal gezien hebben. De kids vonden het ook geweldig en op de terugweg werd het allemaal nog eens grondig doorgenomen. Wij kunnen het echt aanraden voor een kinderfeestje. Jan, en uiteraard ook je vrouw, heel erg bedankt voor de onvergetelijke middag!!!! Hoop dat wij nog eens van jou kunnen genieten!

Groeten Göran, Saskia en Cédric