Referenties

Plaats een review


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
2 + 5=

(198)
kim haarman
vr, 4 januari 2013 23:00:00

Wat hebben we een geweldige middag gehad!!!!!de kinderen hadden zoveel te vertellen op de terugweg....heerlijk,genoten van alle lachende en glimmende koppies...en papa,mama en omi snappen er ook niks van...die goocheltrucs...!!bedankt t was een topmiddag!groetjes van Mika en de rest vh feestje!

MT AS Watson Logistiek (Kruidvat)
do, 3 januari 2013 23:00:00

Magic John heeft onze medewerkers van de distributiecentra van Kruidvat in Heteren en Veghel tijdens de topdrukte rondom de feestdagen verrast met zijn trucs. De medewerkers waren allen zeer verrast en enthousiast.

Namens de medewerkers van AS Watson Logistiek (Kruidvat) hieronder enkele reacties:

Hij begon met het goochelen voor enkele toeschouwers aan tafel maar dat ontaarde uiteindelijk in een groots optreden voor iedereen in de kantine.

Een van de medewerkers vroeg zich af of Magic John niet onder een hoedje speelde met de vrijwilligers die hij in zijn act betrok.

Een dienstdoende portier, beroepshalve gewend om zeer oplettend te zijn, werd verrast met een individuele act aan de balie en hij had niet door hoe de truc in zijn werk ging.

Een afdeling noemde het een leuke afwisseling tijdens alle drukte op de afdeling . “Je weet dat je voor de gek gehouden wordt maar het gaat zo snel dat het niet te volgen is, wat Magic John doet”.

“Naast dat Magic John hele leuke trucs deed, bracht hij ze ook erg leuk. Erg vermakelijk dus”.

“Een groots uitgevoerde kleine goochel-act”.


Heering Kunststof Profielen BV
di, 1 januari 2013 23:00:00

Ons eindejaarsfeest is bijzonder geslaagd mede dankzij "Magic Meets Music". Een mooie show vol trucks, muziek, zang en humor. Bedankt names alle collega's van Heering!

De personeelsvereniging

Reinderink
ma, 31 december 2012 23:00:00

Dankzij Magic John was ons 12,5 jaar huwelijksfeestje erg geslaagd!! Bedankt daarvoor. De kids zijn nog steeds onder de indruk, en de volwassenen niet minder!

Timo
do, 20 december 2012 23:00:00

Beste goochelaar,
Gisteravond was u op de bruiloft van mijn mama en Menko. Ik vond de goocheltrucs die u deed, heel erg cool en alle andere gasten ook. En de truc met het kaartje en de pen was heel grappig... ik snap er nog niks van!
Groetjes van Timo

MAGIC JOHN
ma, 17 december 2012 23:00:00

Even een bericht van mijzelf aan iedereen die het gastenboek heeft getekend.
Ik wil iedereen alvast prettige feestdagen wensen en een gelukkig nieuwjaar!!!
Ook wil ik iedereen bedanken die mij in 2012 heeft geboekt voor welk feest dan ook.
Graag ben ik jullie weer van dienst in het nieuwe jaar met wellicht nieuwe goocheltrucs en illusies!!!

Tristan
do, 13 december 2012 23:00:00

Vanmiddag heb ik mijn kinderfeestje bij Magic John gevierd. Het was helemaal te gek! Iedereen vond het heel erg cool, vooral de ventilatortruc en de spierpijnverdwijntruc! Thuis hebben we meteen onze eigen truc gedaan. Bedankt Magic John voor een topfeestje!

Stijn
di, 11 december 2012 23:00:00

Vanmiddag heb ik mijn verjaardagsfeestje bij Magic John gevierd.
Ik mocht ook helpen met goochelen. Twee balletjes in mijn hand werden zomaar een hartje! Ook de truc met de ventilator vonden we erg leuk, we snapten er niets van. Mijn vriendjes en ik vonden het een hele leuke middag, bedankt!

Fam van der Worp
ma, 10 december 2012 23:00:00

Ter ere van ons 12,5 jarig huwelijk Magic John uitgenodigd op ons feest. Met verbazing naar zijn trucs gekeken, hij zet een goede sfeer neer en voor de kinderen was het figuren (leren) maken met ballonnen een topper. Geslaagd feest!

Fam. Wolf
zo, 9 december 2012 23:00:00

Ontzettend genoten van de vingervlugheid van magic John afgelopen Zaterdag. Hij doet zijn naam echt eer aan!