Referenties

Plaats een review


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
8 + 2=

(216)
Heering Kunststof Profielen BV
di, 1 januari 2013 23:00:00

Ons eindejaarsfeest is bijzonder geslaagd mede dankzij "Magic Meets Music". Een mooie show vol trucks, muziek, zang en humor. Bedankt names alle collega's van Heering!

De personeelsvereniging

Reinderink
ma, 31 december 2012 23:00:00

Dankzij Magic John was ons 12,5 jaar huwelijksfeestje erg geslaagd!! Bedankt daarvoor. De kids zijn nog steeds onder de indruk, en de volwassenen niet minder!

Timo
do, 20 december 2012 23:00:00

Beste goochelaar,
Gisteravond was u op de bruiloft van mijn mama en Menko. Ik vond de goocheltrucs die u deed, heel erg cool en alle andere gasten ook. En de truc met het kaartje en de pen was heel grappig... ik snap er nog niks van!
Groetjes van Timo

MAGIC JOHN
ma, 17 december 2012 23:00:00

Even een bericht van mijzelf aan iedereen die het gastenboek heeft getekend.
Ik wil iedereen alvast prettige feestdagen wensen en een gelukkig nieuwjaar!!!
Ook wil ik iedereen bedanken die mij in 2012 heeft geboekt voor welk feest dan ook.
Graag ben ik jullie weer van dienst in het nieuwe jaar met wellicht nieuwe goocheltrucs en illusies!!!

Tristan
do, 13 december 2012 23:00:00

Vanmiddag heb ik mijn kinderfeestje bij Magic John gevierd. Het was helemaal te gek! Iedereen vond het heel erg cool, vooral de ventilatortruc en de spierpijnverdwijntruc! Thuis hebben we meteen onze eigen truc gedaan. Bedankt Magic John voor een topfeestje!

Stijn
di, 11 december 2012 23:00:00

Vanmiddag heb ik mijn verjaardagsfeestje bij Magic John gevierd.
Ik mocht ook helpen met goochelen. Twee balletjes in mijn hand werden zomaar een hartje! Ook de truc met de ventilator vonden we erg leuk, we snapten er niets van. Mijn vriendjes en ik vonden het een hele leuke middag, bedankt!

Fam van der Worp
ma, 10 december 2012 23:00:00

Ter ere van ons 12,5 jarig huwelijk Magic John uitgenodigd op ons feest. Met verbazing naar zijn trucs gekeken, hij zet een goede sfeer neer en voor de kinderen was het figuren (leren) maken met ballonnen een topper. Geslaagd feest!

Fam. Wolf
zo, 9 december 2012 23:00:00

Ontzettend genoten van de vingervlugheid van magic John afgelopen Zaterdag. Hij doet zijn naam echt eer aan!

Alix Carrière
di, 27 november 2012 23:00:00

Met ons personeelsactiviteit Magic John gevraagd om ons wat te laten doen met kaarten, zodat we op verjaardagen kunnen stunten, wat te bespreken hadden bij de borrel en beetje groepsgevoel zouden krijgen. Wat hij met wat simpele trucjes ons allemaal heeft meegegeven is zeer bruikbaar en vond iedereen ook geweldig om te doen. Hij heeft met groot enthousiasme en humor de groep ingepakt. Op alle drie eerder genoemde vlakken, mission accomplished, Bedankt!

Jiska Nijland
di, 27 november 2012 23:00:00

Vanmiddag het kinderfeestje van onze 8 jarige dochter in het magisch theater gevierd. Voor het eerst een feestje 'buiten de deur'; wat een succes! De persoonlijke aandacht voor de jarige (het zit 'm ook in de kleine dingen; tekening op het bord met naam, als eerste een kleur kiezen, extra ballon, speciale goocheltrucjes met de jarige) en daarnaast de supershow met aandacht voor alle kinderen (en papa's en mama's). Helemaal top! Een echte aanrader! Jan/John, bedankt voor de leuke middag!