Referenties

Plaats een review


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
3 + 1=

(198)
Alberta & Dick
za, 23 juni 2012 22:00:00

Magic John,
Bedankt voor een geweldig optreden t.b.v. Alberta's verjaardag. Zowel de kinderen alsmede de volwassenen waren positief verrast door de diversiteit in en van je optreden. Geweldig, vandaag vroeg een van de kinderen, "komt die mijnheer van gisteren ook weer"?

Anita
di, 19 juni 2012 22:00:00

Afgelopen zaterdag was Magic John te gast op een 50-jarig feestje. Hij deed leuke trucs en kreeg iedereen aan het lachen, erg leuk.
En voor de kinderen is het helemaal geweldig, met trucs speciaal voor hen. Vooral ook het ballonfiguurtjes maken!
Geweldig gedaan en we sturen nog wat foto's op!

tineke drenthen
za, 16 juni 2012 22:00:00

John
We zijn zo blij dat je op ons feest was.
Wat hebben we om je gelachen & verbaast gestaan van je vele googeltrucs, de kinderen raken er niet over uit gepraat, en zitten nog te raden hoe je het deed. Ook de ballon figuren waren geweldig. Jammer dat ik hier geen foto's kan plaatsen, want we hebben er mooie fotos bij met lachende mensen . Heel erg bedankt dat je er was. Je hebt er een topdag van gemaakt. Heel erg bedankt!! Liefs Tineke

Roelof en Johanna Dekker
zo, 10 juni 2012 22:00:00

John
Je optreden was super. De reacties van de gasten waren erg positief. Iedereen heeft genoten en voor de kleinkinderen had je leuke ballonnenacts.

Marieke
vr, 8 juni 2012 22:00:00

Hoi,

Wij hebben erg genoten van u optreden op onze school toen 2 juffen al 25 jaar juf waren. Ik vondt alles echt te gek. Ik geloofde er niets van. Met de talentenjacht op school was ik ook goochelaar. Maar u bent veel beter dan mij. Ik vondt de truc heel leuk toen je je stok veranderde in een zwarte en een witte doek. De stok was opeens weg!

Groetjes,
Marieke

marianne tigchelaar en ruud burgy
za, 2 juni 2012 22:00:00

We hebben genoten van het optreden van Majic John, het was ter ere van het feit dat Ruud zijn 65ste verjaardag vierde, zo leuk hoe kinderen op hem reageerden, er werd zelfs om zijn handtekening gevraagd! En niet te vergeten de wat 'oudere' mensen, ik hoorde ze om me heen schateren van het lachen, hier hoef je geen spijt van te hebben, het was grandioos, afzender Marianne.

Karakter
ma, 21 mei 2012 22:00:00

Vorig jaar zijn wij met onze groep kinderen bij jullie geweest en was het een groot succes!
Dit jaar gingen kwamen weer en hebben de kinderen wederom genoten.
Een paar andere trucs, ballonnen modelleren, het was met recht een kinderfeestje!
Wellicht tot een volgende keer.

Mannenkoor Vroomshoop
ma, 21 mei 2012 22:00:00

Het Christelijk Mannenkoor beleefde 19 mei dankzij Magic John een betoverend feest tussen de trekkers en koeien van boer Kamphuis. Met zijn onnavolgbare en vingervlugge tovertrucs toonde hij zijn magische kunsten. Van harte aanbevolen, evenals natuurlijk onze concerten: www.cmkvroomshoop.nl

Kees en Rina
zo, 6 mei 2012 22:00:00

wij hebben ons 35-jarig huwelijk gevierd met familie. Magic John was daar een aantal uren bij aanwezig en heeft jong en oud op een geweldige manier vermaakt. Alles tot in de puntjes verzorgd!
Zeker voor herhaling vabaar.
Bedankt voor de bijdrage aan een heerlijke dag.

marije
do, 19 april 2012 22:00:00

vet cool die optreden in ezinge op juffen en meester dag
en die truc van houdini
cool cool cool cool