Referenties

Plaats een review


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
6 + 7=

(216)
Francis Dost
ma, 19 november 2012 23:00:00

Op 10 november 2012 verjaardag van mij gevierd omdat ik 50 werd, pfff. Ongeveer 60 gasten uitgenodigd en natuurlijk Magic John. Wij hebben van al onze gasten lovende reacties gekregen over het optreden van Magic John. Super leuk als hij zijn kunsten vertoond aan de tafels en de gasten in verwarring achterlaat. Kort gezegd: een vakman die een uitstekende show neerzet en de gasten goed kan vermaken. Een aanrader op ieder feest.

Jenine
ma, 29 oktober 2012 23:00:00

In oktober hebben we het kinderfeestje van onze 9 jarige dochter in het theater van John gevierd. Het werd een geweldige middag. De kinderen genoten enorm en onze dochter voelde zich helemaal jarig, omdat John ook wat trucjes bij haar uithaalde. Het programma was lekker afwisselend en wat was het super dat je nog een knutseltruc had toen bleek dat een aantal de knutsel al eerder had gemaakt... En John, je mag blij zijn met zo'n handige vrouw. Dank aan jullie beiden!
Groet, Jenine

Pascale
wo, 17 oktober 2012 22:00:00

Magic John was bij de bruidsshow van Josephine. Ik heb samen met mijn vriendinnen een half uur bij zijn tentje gestaan en we hebben ons meer dan vermaakt. Wat een onbegrijpelijke trucs doe je! Ik vond het erg leuk!

Perla Dunnewind
wo, 17 oktober 2012 22:00:00

vrijdagmiddag 12 oktober heeft Perla haar verjaardag gevierd in het theater van Magic John. Wat een geweldige middag hebben de kinderen gehad. Alles super geregeld, tot in de puntjes verzorgd. Alle kinderen gingen met hun zelfgemaakte goocheltruc naar huis!

Vrouwen van Nu
ma, 15 oktober 2012 22:00:00

Het feest van ons 65 jarig bestaan ( Vrouwen van Nu Dalenveen/Stieltjeskanaal) was een groot succes, mede door het optreden van Magic John. Hoewel je er met je neus bovenop zit, snap je er niets van. Echt magisch!

Nicolè en Marit Noordman
di, 9 oktober 2012 22:00:00

Vrijdag 5 oktober heb ik mijn feestje gevierd bij magic john, en dat was super gaaf.
De trucs waren erg leuk en we hebben erg gelachen. We hebben zelf ook een goochel truc gemaakt en die heb ik aan mijn opa en oma laten zien. groetjes Marit

John bedankt voor de gastvrije ontvangst, de kinderen waren allemaal erg enthousiast, we hebben genoten van een leuke magische middag...Vriendelijke Groeten Nicolè Noordman

Ingrid van der Velde
zo, 30 september 2012 22:00:00

We hebben een geweldig leuke avond gehad met Humanitas Taalcoaches bij de show van Magic John. De ontvangst was heel vriendelijk, de gasten werden op hun gemak gesteld. Voor een aantal was het best spannend door hun achtergrond en andere cultuur.
Iedereen heeft gelachen en was verbaasd over de trucs. Ook het zelf aanleren van een goocheltruc bleek een schot in de roos te zijn.
John, dank je wel dat je ons een magische avond hebt bezorgd!

wendy v/d kamp
vr, 31 augustus 2012 22:00:00

Vandaag mocht ik mee als begeleiding bij het feestje van de dochter van een vriendin van mij.
En wat heb ik genoten !! Het was echt ontzettend leuk, verrassend en verbazingwekkend .De kinderen zaten met verbaasde gezichten te kijken .
Ik vond het echt heel erg leuk, alles was goed verzorgd, vond het geweldig dat ik mee mocht.Heel veel succes verder.

gr, wendy van der kamp

Annemarie Roosch
zo, 5 augustus 2012 22:00:00

Op de bruiloft van mijn zoon en schoondochter heeft Magic John op fantastische wijze de kinderen vermaakt met een vrolijke, grappige goochelshow, waarna hij ook nog voor iedereen ballonnenfiguren maakte. Een aanrader voor elke gelegenheid. Magic John, bedankt!!!!!

Peter Dommerholt
ma, 23 juli 2012 22:00:00

Op ons horeca-hockeytoernooi was Magic John een echte toevoeging. Terwijl hij rondging tussen onze 300 deelnemers liet hij de verrassendste trucs zien met kaarten, moeren en allerlei andere alledaagse voorwerpen.

Onze deelnemers waren keer op keer erg verrast en soms zelfs enigszins gefrustreerd vanwege het niet kunnen uitvogelen van al zijn trucs.

Echt een leuke toevoeging op ons toernooi!