Referenties

Plaats een review


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
9 + 5=

(216)
tineke drenthen
za, 16 juni 2012 22:00:00

John
We zijn zo blij dat je op ons feest was.
Wat hebben we om je gelachen & verbaast gestaan van je vele googeltrucs, de kinderen raken er niet over uit gepraat, en zitten nog te raden hoe je het deed. Ook de ballon figuren waren geweldig. Jammer dat ik hier geen foto's kan plaatsen, want we hebben er mooie fotos bij met lachende mensen . Heel erg bedankt dat je er was. Je hebt er een topdag van gemaakt. Heel erg bedankt!! Liefs Tineke

Roelof en Johanna Dekker
zo, 10 juni 2012 22:00:00

John
Je optreden was super. De reacties van de gasten waren erg positief. Iedereen heeft genoten en voor de kleinkinderen had je leuke ballonnenacts.

Marieke
vr, 8 juni 2012 22:00:00

Hoi,

Wij hebben erg genoten van u optreden op onze school toen 2 juffen al 25 jaar juf waren. Ik vondt alles echt te gek. Ik geloofde er niets van. Met de talentenjacht op school was ik ook goochelaar. Maar u bent veel beter dan mij. Ik vondt de truc heel leuk toen je je stok veranderde in een zwarte en een witte doek. De stok was opeens weg!

Groetjes,
Marieke

marianne tigchelaar en ruud burgy
za, 2 juni 2012 22:00:00

We hebben genoten van het optreden van Majic John, het was ter ere van het feit dat Ruud zijn 65ste verjaardag vierde, zo leuk hoe kinderen op hem reageerden, er werd zelfs om zijn handtekening gevraagd! En niet te vergeten de wat 'oudere' mensen, ik hoorde ze om me heen schateren van het lachen, hier hoef je geen spijt van te hebben, het was grandioos, afzender Marianne.

Karakter
ma, 21 mei 2012 22:00:00

Vorig jaar zijn wij met onze groep kinderen bij jullie geweest en was het een groot succes!
Dit jaar gingen kwamen weer en hebben de kinderen wederom genoten.
Een paar andere trucs, ballonnen modelleren, het was met recht een kinderfeestje!
Wellicht tot een volgende keer.

Mannenkoor Vroomshoop
ma, 21 mei 2012 22:00:00

Het Christelijk Mannenkoor beleefde 19 mei dankzij Magic John een betoverend feest tussen de trekkers en koeien van boer Kamphuis. Met zijn onnavolgbare en vingervlugge tovertrucs toonde hij zijn magische kunsten. Van harte aanbevolen, evenals natuurlijk onze concerten: www.cmkvroomshoop.nl

Kees en Rina
zo, 6 mei 2012 22:00:00

wij hebben ons 35-jarig huwelijk gevierd met familie. Magic John was daar een aantal uren bij aanwezig en heeft jong en oud op een geweldige manier vermaakt. Alles tot in de puntjes verzorgd!
Zeker voor herhaling vabaar.
Bedankt voor de bijdrage aan een heerlijke dag.

marije
do, 19 april 2012 22:00:00

vet cool die optreden in ezinge op juffen en meester dag
en die truc van houdini
cool cool cool cool

Anita Groot Obbink
di, 3 april 2012 22:00:00

Zaterdag 31 maart een gezellig familiefeest gehad. Naast bowlen en eten stond Magic John op het programma. Hij heeft groepje voor groepje iedereen verrast met diverse goocheltrucs. Dat lokte veel lachende gezichten uit. Ook de kleintjes (en sommige volwassenen!) werden niet vergeten en kregen een mooie ballon figuur. Iedereen heeft het heel leuk gevonden. Een echte aanrader!

Roeli Volkerink
zo, 1 april 2012 22:00:00

je was aanwezig tijdens 50-jarig huwelijksfeest van mijn ouders. Op een prettige wijs heb je een tour door de zaal gemaakt. Ik heb de mensen zien genieten van je trucs. Ook de kinderen waren gefascineerd van je trucs en je kunsten met de ballonnen. Ook jouw bijdrage heeft de avond tot een succes gemaakt.