Referenties

Plaats een review


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
6 + 6=

(198)
Judith Jonkers
ma, 2 oktober 2017 10:47:46

Voor het pensioensfeestje van onze meester Jan heeft Magic John twee voorstellingen gegeven; een voor de bovenbouw en een voor de onderbouw. Hij paste beide voorstellingen aan op de leeftijdsgroep waardoor alle leerlingen geboeid bleven. Geweldig om de verwondering op hun gezichten te zien bij alle verbazingwekkende trucs! Meester Jan werd op een subtiele manier bij het geheel betrokken en was erg blij met het magische optreden. Als school hoefden we niet veel meer te regelen dan een geschikte ruimte en af en toe een kop koffie of thee... Een echte aanrader!

Friedje den Hartogh
di, 26 september 2017 13:25:35

Namens Make-A-Wish® Nederland wil ik je heel hartelijk bedanken voor je medewerking aan de wensdag van de 5-jarige Sven, wenskindje van MAW.
Sven houdt van alle dingen die kleine mannetjes leuk vinden…..en daar hoort ook een goochelaar bij. Jij hebt hem, zijn ouders en zijn opa’s en oma’s op een geweldige manier laten genieten. Wat ben jij een Top Goochelaar !
Dank voor je medewerking en je bereidwilligheid om de wensdag van Sven tot een fantastische belevenis te maken !OBS Prinses Irene Gramsbergen
ma, 26 juni 2017 16:22:06

We hebben afgelopen vrijdag een super leuke ochtend gehad met onze school. Na de verbouwing werd de school heropend, als cadeautje kregen de kinderen van onze ouderraad een optreden van Magic John. Groep 1 t/m 4 waren als eerste aan de beurt en hebben adembenemend gekeken. Daarna was de beurt aan groep 5 t/m 8. Zij hebben net zo genoten en waren soms zelfs hevig gefrustreerd hoe het toch allemaal kon (inclusief de juf). Kort om een geweldige ochtend voor jong en oud!Terlaak
zo, 25 juni 2017 21:44:34

Beste Magic John,
Complimenten, wat hebben we gisteren een fantastisch kinderfeest in jouw magisch theater gehad!!!! Zelfs papa en mama waren op het podium onder de indruk van je trucs!
De jongens hebben het er gisterenavond en vandaag nog vaak met elkaar over gehad en willen graag nog een keer komen!!! Ook de geknutselde eigen goocheltruc wordt al veel getest op papa en mama's en opa en oma's.
Wat een fantastisch verzorgd feest, in een woord klasse!!! In Twente en de Achterhoek zijn ze nu al erg nieuwsgierig naar je geworden!!! Hopelijk tot gauw!!!

Fam ten Bolscher
di, 6 juni 2017 18:13:30

Tweede pinksterdag familiedag gehad met een bezoek aan het magic theater van Magic John. Het was geweldig, wat hebben we genoten van al zijn magie. De kids waren ook helemaal vol lof dat ze mochten meehelpen aan de show en wij genoten weer van die blijde gezichten. In 1 woord GEWELDIG.R

stichting de rode beer
za, 27 mei 2017 23:54:46

Beste, nee fantastisch grappige Magic John,

Wat hebben wij, en onze bijna 80 vrijwilligers enorm genoten van jouw optreden tijdens de opening van vakantiehuis de rode beer. De magische show maar ook de korte goochelmomentjes aan de tafels zijn ENORM in de smaak gevallen, fantastisch! We denken er nog vaak aan terug en dan te bedenken dat zoiets leuks en goeds van zo dichtbij komt!! It was Magic, John!!

Hele warme groet,
Jack en Hendriecke Augustinus namens stichting de rode beer uit Heerde.Ciska
zo, 7 mei 2017 20:21:12

Vriendenweekend. Tijdens het diner op onze gala avons kwam Magic John goochelen. Eerst tafelgoochelen, daarna een optreden en een ballonnenact.
We hebben genoten, zowel de kinderen als de volwassenen. Een ontspannen avond met lachen, ontdekken en ervaren. En als we dachten het te snappen, snapten we het toch weer niet! :-)

Bedankt Magic John, we vonden het super. Een aanrader om een avond nog meer glans te geven.

Naitana Biccai
wo, 19 april 2017 19:44:12

Bedankt voor het gezellige kinderfeestje en de ontzettend leuke show en goocheltrucs echt super leuk.Fam. Conijn
zo, 19 maart 2017 21:51:45

Onze dochter is onlangs 6 jaar geworden. Graag wilde ze op haar kinderfeestje een goochelaar. Samen met haar vriendinnetjes en vriendjes (14 kinderen) heeft ze haar verjaardag gevierd bij het Magisch theater in Ommen. Ze vond het het einde! De kinderen lagen dubbel van het lachen! Alle onderdelen van het meer dan 2 uur durend programma waren zeer geslaagd. Dankjewel Magic John!

Fam. Munro
zo, 12 maart 2017 21:20:12

Vorige week het kinderfeestje voor onze dochter, die 8 jaar is geworden, in het Magisch Theater gevierd! Zij vond dit 'het beste kinderfeestje ooit'!
De kinderen waren super enthousiast, de goochelshow was erg leuk!