Referenties

Plaats een review


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
9 + 8=

(216)
Floreo Training & Coaching
do, 1 maart 2018 17:31:09

Tijdens ons Nieuwjaarsfeest op zaterdag 17 februari 2018 heeft Magic John een geweldig optreden verzorgd voor onze collega's en hun partners. Wij hebben enorm gelachen en genoten van de goochelacts. De perfecte break tijdens ons heerlijke diner. Iedereen was enorm enthousiast. Echt een aanrader!

Oude Lashof
do, 1 maart 2018 11:29:20

Hallo,
Afgelopen vrijdag bij de Commanderie in Ootmarsum hadden wij een personeelsavond en kwam Magic John een optreden verzorgen. Wat hebben wij genoten. Vooral eerst persoonlijk langs de tafels gaan en je goocheltrucks laten zien en pas daarna á publiek was een goeie zet. Aandacht van begin tot eind. En dat wil wat zeggen met een meerderheid "stoere"mannen. haha
Topavond gehad.
gr. namens personeel en direktie Loon en grondverzetbedrijf Oude Lashof BV Rossum

Nancy Satter
di, 27 februari 2018 21:04:10

Vanmiddag hebben we het kinderfeestje van onze dochter bij het Magisch Theater gevierd. Vanaf het moment van aankomst werd de zorg overgenomen en konden zowel de kinderen als de volwassenen genieten van het 'magische' programma. Alles was tot in de puntjes geregeld en de kinderen vonden het fantastische. Een middag vol verbazing, afwisseling, gezelligheid en de jarige werd flink in het zonnetje gezet. Met als klapper een eigen gemaakt goocheltruc mee naar huis. Echt super gedaan. Graag tot een volgende keer.Henriette ten Brinke
za, 17 februari 2018 22:49:09

Vanmiddag het kinderfeestje gehad van onze dochter samen met twee vriendinnen. Super leuke en afwisselende middag gehad. Alles was goed voorbereid en de middag verliep super magisch. Leuke shows gehad en de kinderen waren super enthousiast. Bedankt!

Julia Houtzager Kayser
ma, 22 januari 2018 17:09:56

Wij hebben het kinderfeestje van onze dochter in het magische theather gevierd en iedereen was heel enthusiast.
De kinderen vonden het het mooiste kinderfeestje ooit , er was veel afwisseling en vooral de jarige word erg betrokken bij de show.
Gewoon een aanrader voor zowel kids als ook voor de volwassenen....
Wij hebben ervan genoten. Bedankt

Juniorkamer Almelo
wo, 17 januari 2018 13:39:21

Beste Magic John,

Afgelopen zaterdag hadden wij ons 8e lustrumfeest met als thema: Magical Night!
Wij hebben een ontzettend lekker en leuk diner gehad; jouw goochelaarskunsten gaf een extra dimensie aan de avond. Heel hartelijk dank daarvoor; het was zeer geslaagd!

Groet, Juniorkamer Almelo

Stefanie
wo, 10 januari 2018 22:15:19

Wat hebben wij een geweldige oudejaarsavond gehad, of beter gezegd, een MAGISCHE oudejaarsavond. Magic John kwam met al zijn spullen naar ons toe, wij logeerden in het Klooster van Dalfsen, en heeft geweldige trucs laten zien. Maar ook veel interactie voor onze kinderen. En met humor; de vaders en moeders hebben ook hier enorm van genoten.
Dankjewel Magic John, het was een oudejaarsavond om nooit te vergeten!

Hebe
wo, 10 januari 2018 11:40:52

Geweldig genoten van het feestje van onze zoon die 6 werd. Hij en zn vriendjes gingen er helemaal in op en hadden verschrikkelijk veel lol!
Het is afwisselend , interactief en heel gezellig. Ik houd het zéker in achterhoofd voor verjaardag van onze jongste!

Hendrien en Wim van Ree
ma, 8 januari 2018 20:39:22

Op 6 januari 2018 hadden we 35 vrienden en familieleden met hun kinderen uitgenodigd voor een etentje bij restaurant Harwig te Den Ham.
Het eten was geweldig, maar het feest werd een echt feest voor kinderen en volwassenen door het magnifieke optreden van Magic John.
Op de leuke ballonfiguren reageerden de kinderen enthousiast en de goocheltrucs aan tafel waren voor een ieder onnavolgbaar.
Wilt u een geweldig gezellige avond, dan hoeft u alleen Magic John maar uit te nodigen. Wat een feest!!

Stefanie Boer
do, 21 december 2017 14:31:07

Magic John was onderdeel van onze kerstborrel. Zijn optreden was geweldig! We hebben erg gelachen en vol verbazing hebben we gekeken naar alle trucs. Niet te geloven wat hij kan. Je zit er met je neus bovenop en dan nog snap je er niets van.
De sfeer zat er dan ook al snel goed in en het samenzijn met je collega's weer een groot succes. Een zeer geslaagde kerstborrel! Dank je wel Jan.
Groet, Stefanie