Referenties

Plaats een review


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
5 + 8=

(205)
Fam. De Groot
za, 4 februari 2017 22:41:57

Vanmiddag hebben we het kinderfeestje van onze 8 jarige zoon gevierd in het magisch theater. Het was een doorslaand succes, iedereen heeft van begin tot eind met volle teugen genoten. De show met verrassende trucs die iedereen deed verbazen werd afgewisseld met het maken van een eigen goocheltruc, een leuk en gevarieerd programma. Kortom, een absolute aanrader!! Bedankt Magic John!

Chantal de Vries
wo, 25 januari 2017 11:46:17

Magic John heeft twee geweldige shows opgevoerd tijdens ons sinterklaasfeest in Garderen. De onderbouw en bovenbouw (beide 40 kinderen) van de plaatselijke basisschool werden op een show doen geheel afgestemd was op hun leeftijd getrakteerd. Er is hard gelachen en veel over nagepraat. Bedankt John!

Luuk
ma, 23 januari 2017 22:10:29

Een geweldig optreden gezien en meegemaakt van Magic John! Het heeft het verjaardagsfeestje van mijn zwager van extra slingers voorzien. Geen standaard optreden, maar plezierig en persoonlijk.

Diny Buwalda
vr, 16 december 2016 13:15:31

Mede dankzij een super leuk optreden van tafelgoochelaar Magic John kan ik terugkijken op een geweldig geslaagd feestje bij Landgoed Schuilenburg in Hellendoorn ter ere van mijn 65e verjaardag. Het was een super leuke dag

Ria Eller
wo, 30 november 2016 15:02:23

Dank voor je optreden afgelopen zaterdag. Het is een geslaagde middag geweest mede dankzij jou.,
Ik en mijn collega's en hun kinderen hebben genoten van je optreden!!


Ouders van Edin & Tian
vr, 11 november 2016 10:35:41

Deze week hielden onze zoons hun kinderfeestje bij Magic John. We hebben met z'n allen genoten van een leuke middag. Het feestje was prima georganiseerd. De goochelshow was verbluffend goed en grappig. Ook vonden de kinderen het leuk om te knutselen aan hun eigen goocheltruc. Dit alles onder het genot van limonade met wat lekkers. Na afloop gingen zowel de kinderen als de ouders vol enthousiasme naar huis. Magic John is echt een aanrader voor een geslaagd kinderfeestje!


Fam. Etten
zo, 25 september 2016 13:53:30

Bedankt voor de geweldig leuke show op ons bruiloftsfeest bovenin de Koperen Hoogte!
Zowel wij als onze gasten hebben enorm genoten van je enthousiasme en je trucs.
We hopen dat je nog lang doorgaat met je optredens, zodat we vaker een beroep op je kunnen doen.

Gerald Timmerman
ma, 19 september 2016 18:20:03

Bedankt voor je super optreden gistermiddag, de kinderen hebben genoten. Ik hoorde vanmiddag je naam positief klinken over de schutting bij de buren, dat is altijd goed natuurlijk. Top dat je op het eind ook even een paar trucs bij de volwassenen liet zien. Heel veel succes met je optredens en wij gaan je zeker aan raden bij anderen.Hogeland
wo, 7 september 2016 21:41:41

Voor het kinderfeestje van onze zoon (die 8 werd) hebben we Magic John gevraagd. Het was fantastisch! De kinderen waren vol aandacht en verbazing en hebben genoten, evenals wijzelf. Zoals 1 van de aanwezige kinderen zei:" dit is het leukste kinderfeestje ooit!" Echt een aanrader!!

Hans Markus
wo, 17 augustus 2016 22:18:19

"Zonet weer genoten, met mijn dochter, van je prachtige optreden, hier op camping de Roos. Anders dan andere goocheloptredens, waar de geliktheid en grijnslach van de goochelaar ervan afdruipen, gaf jij in je optreden blijk van echtheid en oorspronkelijkheid. De kwaliteiten geef je ook mee bij het laten zien van de klassieke goocheltrucs, waardoor deze weer gloednieuw worden 'omgetoverd'. Uniek! Daarnaast stem je heel goed af met de kinderen. Dat gaat je gemakkelijk af omdat je 'gewoon' echt jezelf bent en daardoor zo bijzonder. Behalve de kinderen waren ook alle aanwezige ouders onder de indruk van de hoge kwaliteit aan goocheltrucs. Je nam ons mee en in hoge mate in de maling… ! We hopen je volgend jaar weer terug te zien!" Met hartelijke groet, Hans Markus