Referenties

Plaats een review


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
6 + 6=

(216)
OBS Prinses Irene Gramsbergen
ma, 26 juni 2017 16:22:06

We hebben afgelopen vrijdag een super leuke ochtend gehad met onze school. Na de verbouwing werd de school heropend, als cadeautje kregen de kinderen van onze ouderraad een optreden van Magic John. Groep 1 t/m 4 waren als eerste aan de beurt en hebben adembenemend gekeken. Daarna was de beurt aan groep 5 t/m 8. Zij hebben net zo genoten en waren soms zelfs hevig gefrustreerd hoe het toch allemaal kon (inclusief de juf). Kort om een geweldige ochtend voor jong en oud!Terlaak
zo, 25 juni 2017 21:44:34

Beste Magic John,
Complimenten, wat hebben we gisteren een fantastisch kinderfeest in jouw magisch theater gehad!!!! Zelfs papa en mama waren op het podium onder de indruk van je trucs!
De jongens hebben het er gisterenavond en vandaag nog vaak met elkaar over gehad en willen graag nog een keer komen!!! Ook de geknutselde eigen goocheltruc wordt al veel getest op papa en mama's en opa en oma's.
Wat een fantastisch verzorgd feest, in een woord klasse!!! In Twente en de Achterhoek zijn ze nu al erg nieuwsgierig naar je geworden!!! Hopelijk tot gauw!!!

Fam ten Bolscher
di, 6 juni 2017 18:13:30

Tweede pinksterdag familiedag gehad met een bezoek aan het magic theater van Magic John. Het was geweldig, wat hebben we genoten van al zijn magie. De kids waren ook helemaal vol lof dat ze mochten meehelpen aan de show en wij genoten weer van die blijde gezichten. In 1 woord GEWELDIG.R

stichting de rode beer
za, 27 mei 2017 23:54:46

Beste, nee fantastisch grappige Magic John,

Wat hebben wij, en onze bijna 80 vrijwilligers enorm genoten van jouw optreden tijdens de opening van vakantiehuis de rode beer. De magische show maar ook de korte goochelmomentjes aan de tafels zijn ENORM in de smaak gevallen, fantastisch! We denken er nog vaak aan terug en dan te bedenken dat zoiets leuks en goeds van zo dichtbij komt!! It was Magic, John!!

Hele warme groet,
Jack en Hendriecke Augustinus namens stichting de rode beer uit Heerde.Ciska
zo, 7 mei 2017 20:21:12

Vriendenweekend. Tijdens het diner op onze gala avons kwam Magic John goochelen. Eerst tafelgoochelen, daarna een optreden en een ballonnenact.
We hebben genoten, zowel de kinderen als de volwassenen. Een ontspannen avond met lachen, ontdekken en ervaren. En als we dachten het te snappen, snapten we het toch weer niet! :-)

Bedankt Magic John, we vonden het super. Een aanrader om een avond nog meer glans te geven.

Naitana Biccai
wo, 19 april 2017 19:44:12

Bedankt voor het gezellige kinderfeestje en de ontzettend leuke show en goocheltrucs echt super leuk.Fam. Conijn
zo, 19 maart 2017 21:51:45

Onze dochter is onlangs 6 jaar geworden. Graag wilde ze op haar kinderfeestje een goochelaar. Samen met haar vriendinnetjes en vriendjes (14 kinderen) heeft ze haar verjaardag gevierd bij het Magisch theater in Ommen. Ze vond het het einde! De kinderen lagen dubbel van het lachen! Alle onderdelen van het meer dan 2 uur durend programma waren zeer geslaagd. Dankjewel Magic John!

Fam. Munro
zo, 12 maart 2017 21:20:12

Vorige week het kinderfeestje voor onze dochter, die 8 jaar is geworden, in het Magisch Theater gevierd! Zij vond dit 'het beste kinderfeestje ooit'!
De kinderen waren super enthousiast, de goochelshow was erg leuk!

Familie Van Dijck
di, 7 maart 2017 15:19:06

Op vrijdag 3 maart hebben we het kinderfeestje van onze 7 jarige zoon gevierd in het Magisch Theater van Magic John in Ommen, samen met 8 van zijn vriendjes en vriendinnetjes. Het was groot succes, alle kinderen (en wijzelf ook!) hebben van begin tot eind met volle teugen genoten en erg gelachen. Magic John maakte er een echte goochelshow van met professionele trucs die iedereen versteld deed staan. De kinderen leerden zelf ook nog een goocheltruc en kregen deze (samen met een mooie ballonfiguur en iets te snoepen) mee naar huis. Het was een hele leuke middag en een absolute aanrader voor iedereen die een origineel kinderfeestje wil organiseren!! Dank je wel Magic John!!fam. Weitkamp
za, 25 februari 2017 23:14:18

Magic John heeft jong en oud op onze winter BBQ vermaakt. Alle tafels bij langs. Af en toe de handen even weer wat opwarmen.... want het was echt winter. Een echte opsteker! Het heeft bijgedragen aan een onvergetelijk feest !!