Referenties

Plaats een review


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
6 + 3=

(216)
Hans Markus
wo, 17 augustus 2016 22:18:19

"Zonet weer genoten, met mijn dochter, van je prachtige optreden, hier op camping de Roos. Anders dan andere goocheloptredens, waar de geliktheid en grijnslach van de goochelaar ervan afdruipen, gaf jij in je optreden blijk van echtheid en oorspronkelijkheid. De kwaliteiten geef je ook mee bij het laten zien van de klassieke goocheltrucs, waardoor deze weer gloednieuw worden 'omgetoverd'. Uniek! Daarnaast stem je heel goed af met de kinderen. Dat gaat je gemakkelijk af omdat je 'gewoon' echt jezelf bent en daardoor zo bijzonder. Behalve de kinderen waren ook alle aanwezige ouders onder de indruk van de hoge kwaliteit aan goocheltrucs. Je nam ons mee en in hoge mate in de maling… ! We hopen je volgend jaar weer terug te zien!" Met hartelijke groet, Hans MarkusTiti Lems-Eilerts
do, 14 juli 2016 17:13:15

Elk jaar organiseren wij een eindfeest op onze basisschool. Deze keer hebben wij daar
Magic John voor gevraagd. Een goochelshow voor de onderbouw en bovenbouw.
Het was in één woord: GEWELDIG! Zelden zoveel aandacht en betrokkenheid bij de kinderen gezien. Het is echt een show voor jong en oud. De kinderen werden er voor 100 procent bij betrokken en telkens weer op het verkeerde been gezet. Ook de leerkrachten hebben enorm genoten.
Dit was de eerste keer dat Magic John bij ons op school kwam, maar zeker niet de laatste keer.

SBO de Horizon
do, 14 juli 2016 09:24:10

Tijdens het feestelijke afscheid van meester Jan mochten wij genieten van een verrassende show van Magic John. Zowel meester Jan als de kinderen werden op een actieve manier bij de goochelshow betrokken. Hij wist jong en oud te boeien. Een geweldige leuke show.
Ook het contact rondom het organiseren van de goochelshow verliep prettig. Hartelijk bedankt!

Marcel wilke
zo, 26 juni 2016 21:00:05

Vrijdag 24 juni 2016,

Verjaardag van onze zoon Koen gevierd bij magic John. Wat een geweldig feest om dat hier te vieren. Echt de kinderen hebben genoten. Leuk hoe ze dit aankleden met een goochelshow en tussendoor je eigen goocheltruc maken. Echt een aanrader, het is eens wat anders dan standaard een zwemfeestje geven!!

Fam. Blankenvoorde
ma, 9 mei 2016 13:40:48

Op 23 april hebben we een super feest gehad, mede door de inzet van Magic John! In zijn optreden wist hij jong en oud uiterst te boeien met zijn Magische professionele goocheltrucs. Wij hebben super positieve berichten ontvangen van onze gasten en raden Magic John dan ook van harte aan voor uw feest! Bij deze bedanken hem voor deze super middag!
Groetjes fam. Blankenvoorde

Rene Meijer
ma, 18 april 2016 21:20:52

Afgelopen weekend een feest gegeven waarbij Magic John ook was uitgenodigd. Wij hadden een klein gezelschap ongeveer 40 volwassenen en 4 kinderen. Magic John liep tijdens het feest langs de verschillende tafels om te goochelen aan tafel. Het gezelschap geniet van de verschillende trucs en er wordt veel gelachen. Je weet dat je wordt belazerd maar je hebt geen idee hoe. Ook voor de kinderen had hij iets speciaals. Iedereen was erg enthousiast. Al met al zeer geslaagd!

Irene
za, 9 april 2016 20:00:41

Vandaag een zeer geslaagd kinderfeestje gevierd bij Magic John. Onze 9 jarige zoon, zijn vriendjes en wij als ouders hebben ons zeer goed vermaakt. Er is tijdens de goochelshow veel interactie tussen de goochelaar en het publiek. De goochelaar heeft duidelijke regels, waar ook ouders gelukkig van worden (aan het eind wordt chips uitgedeeld, maar dit is voor 's avonds thuis op de bank en niet in de auto). De kinderen maken een leuke goocheltruc voor thuis en ze krijgen een leuke ballonfiguur mee. Als ouders hoef je aan het eind van het feestje geen 'zakje snoep' voor thuis meer mee te geven. Super compleet feestje. Prijs - kwaliteit verhouding is goed.

lamberink
wo, 30 maart 2016 16:58:31

Op ons veertig jarig huwelijks jubileum heeft Magic John ons en onze gasten een perfecte show van goochelen laten zien.Iedereen was verrast over de kunsten van de goochelaar. Op het einde werden we nog verrast door allerlei vormen van ballonvouwkunst.José
di, 22 maart 2016 15:12:31

Bij het afscheid van directeur van onze basisschool heeft Magic John een show gegeven.
Alle leerlingen van groep 1 t/m 8 waren enthousiast en ook de volwassenen hebben ervan genoten. Een fascinerende show voor alle leeftijden!

Martin
ma, 29 februari 2016 14:11:25

Kinderfeestje van Bram gevierd bij Magic John! Wat een leuke show heeft hij weggegeven voor de kinderen en ouders! Dit is een echte aanrader voor een feestje gewoon top!!