Tafelgoochelaar

Doorziet u de vingervlugheid van Magic John? U kunt nu eens van heel dichtbij zijn beste trucs zien. Als u denkt hem te kunnen volgen zult u bedrogen uitkomen. Magic John toont u niet alleen kaarttrucs maar ook ijzerwaar passeren de revue en zelfs een leuke kikker wipt even binnen. Magic John loopt tussen uw gasten door en zal ze verstelt laten staan van de magie.

Tafelgoochelaar inhuren

Uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, beurzen en huwelijksfeesten.

  • Tijdsduur minimaal 1 uur, maximal 3 uur (afhankelijk van het aantal mensen)
  • Deze vorm van goochelen kan op bijna elk denkbare locatie

Neem vrijblijvend contact op met de tafelgoochelaar voor meer informatie en de mogelijkheden.

Tafelgoochelaar reviews

Voor ons 25-jarig huwelijksfeest hebben wij Magic John uitgenodigd. Hij heeft aan de tafels zittend tussen de gasten gegoocheld. Ze konden hem op de vingers kijken…Hij heeft jong en oud verbaasd doen staan met knappe trucjes en leuke grapjes. Hij wist de sfeer erin te brengen en de aandacht vast te houden. Het was een succes! Fam. Donker

Met ons kantooruitje hebben wij een fantastische avond gehad. Onder het eten kwam de ‘special guest’ Magic John langs de tafels om allerlei trucjes te laten zien. Ondanks dat we er met onze neus bovenop zaten snappen we écht niet hoe hij het allemaal doet!

Een onvergetelijke trouwdag gehad, mede dankzij Magic John. Alle kinderen, maar zeker ook alle volwassenen hebben erg gelachen en genoten!!! Dank je wel Magic John.