Personeelsfeest

Tafelgoochelen personeelsfeest

Bent u op zoek naar entertainment voor uw bedrijfsfeest of personeelsfeest? Dan bent u bij Magic John aan het juiste adres. Laat uw personeel lachen en versteld staan door zijn vingervlugheid tijdens het tafelgoochelen. Als je denkt hem te kunnen volgen dan zul je bedrogen uitkomen. Magic John laat uw personeel van heel dichtbij de beste trucs zien.

Goochelshow personeelsfeest

Wilt u dat uw personeel nog lang napraat over het bedrijfsfeest? Boek dan de Magic Show van Magic John. De Magic Show is een korte en krachtige show vol spanning, humor en sensatie. Samen met zijn assistente zal Magic John een aantal zeer spectaculaire illusies uitvoeren.

Personeelsfeest in het Magisch Theater

U kunt ook kiezen voor een personeelsfeest in het Magisch Theater te Ommen. U beleeft de middag als volgt:

  • Bij binnenkomst krijgt u koffie/thee en cake.
  • Eerste deel van de Magic Show door Magic John.
  • Uw medewerkers zullen een hilarische googeltruc gaan uitvoeren waarbij er flink wordt gelachen. Vervolgens worden er groepen gevormd van ± 4 personen om later daadwerkelijk te gaan goochelen. Ondertussen wordt u voorzien van een hapje en een drankje. Er wordt geen alcohol geschonken. Voordeel hiervan is dat u helder blijft, zodat u tijdens de show van Magic John goed kunt opletten.
  • Als afsluiting treedt Magic John nog een keer op.

De totale tijdsduur is ongeveer 2 uur. Er kunnen maximaal 75 personen terecht in het theater. Het minimaal aantal deelnemers is 10. Prijs € 20,- p.p. All-in.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met Magic John.