Referenties

Plaats een review


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
7 + 2=

(202)
Reko Raalte
ma, 14 januari 2019 12:43:12

Hallo Magic John,
Je bent op onze personeelsavond geweest ter ere van 50 jaar bestaan Reko Raalte op 4 januari 2019, wij hebben met zijn allen genoten van jouw aanwezigheid en jouw goochel kunsten. Je hebt bij gedragen aan een zeer geslaagde avond waarvoor dank.

Alberdina
wo, 9 januari 2019 19:29:42

Beste Magic John,
Bij deze wil ik even laten weten dat alle familieleden enorm hebben genoten van jouw toverkunsten. Zowel groot als klein.
Prachtig om de enthousiaste gezichtjes van de kinderen te aanschouwen. Reuze bedankt!Lute Kuilde
ma, 24 december 2018 16:19:15

Wij van de Philips Gepensioneerden Vereniging hebben een fantastische middag gehad met het optreden van jouw Magic John. Heel veel complimenten voor deze goed verzorgd Magic optreden die middag. Groetjes en veel succes verder, Lute Kuilder VGPA AlmeloWessels Schoonmaakdiensten
vr, 14 december 2018 14:36:15

Donderdag 13 december heeft Magic John een optreden voor ons verzorgd middels tafel goochelacts. Wij hebben hier veel plezier aan beleefd en wij bleven met veel "vragen" achter. John bedankt het was mede dankzij jou een zeer geslaagde avond!

Welzijn De Wolden
do, 8 november 2018 15:35:37

Magic John heeft tijdens onze vrijwilligersavond de mensen geëntertaind door verschillende goocheltrucs te laten zien aan tafel. De reacties waren zeer positief. Men stond versteld van de trucs. Magic John is een echte aanrader voor uw feest of partij.

Gert
di, 6 november 2018 19:09:33

We hebben genoten van het optreden tijdens het jaarlijkse familieweekend van de familie van Petersen . De kinderen waren echt onder de indruk van wat ze zagen. Ook na de pauze waren we allemaal verrast hoe Magic John bij ons aan tafel verschillende trucs deed. Het was een groot succes waarvoor nogmaals hartelijk dank Magic John. Groeten van de gehele familie van PetersenBaalderborggroep
di, 9 oktober 2018 12:42:25

Ivm een jubileumfeestje een surprise party geregeld voor cliënten. Zowel de cliënten als het personeel hebben enorm genoten in het magische theater. Bedankt voor de magische avond namens cliënten en de jubilaris.

Gernand de Boer
ma, 8 oktober 2018 19:49:00

We hebben 23-9 een familiedag georganiseerd.
Hierbij hebben wij Magic John ingehuurd, dit was een groot succes.
Eerst voor de hele groep een show, daarna voor de kleiner kinderen met ballonnen
De kinderen vonden het prachtig.
Toen iedereen lekker aan de tafels zat te borrelen, ging Magie John langs de tafels toppie.
Een week later hadden de mensen het er nog over.
Echt een aanrader, voor een leuke middag of avond.

vg Gernand de Boer
wiliam uit ommen
wo, 3 oktober 2018 23:29:15

Ik heb heel erg genoten van je show en ik stuur je een lading foto's gr van wiliam uit OmmenAdri van Dulst
vr, 24 augustus 2018 17:05:34

Ook in 2018 waren er weer Oud Hollandse markten in Lemele. Dit jaar zelfs voor de 50e keer. Een magisch getal. Magic John voegde daar nog wat extra magie aan toe door burgemeester Vroomen en mede-organisator van de allereerste Oud Hollandse markt Henk Runherd op geheel eigen wijze door de officiële opening te loodsen.
Verder begaf hij zich op alle (4) marktavonden onder de bezoekers en liet vlak onder hun ogen allerlei onverwachte en onbegrijpelijke dingen gebeuren. Wat daarbij opvalt is de soepele en vrolijke manier waarop hij het publiek in het algemeen en de kinderen in het bijzonder bij zijn magie betrekt.
Magic John voegt duidelijk een positief element toe aan een evenement (en soms een korte opstopping, omdat niemand zijn midden-op-straat-optredens zomaar voorbij liep).