Referenties

Plaats een review


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
8 + 4=

(211)
Brenda de Jong
zo, 15 september 2019 18:27:06

Ons zoontje heeft zijn kinderfeestje voor zijn 7e verjaardag in het Magische Theater gevierd. Het was een geweldige middag, waarover nog lang is nagepraat in de klas. Er was geen enkel saai moment en de kinderen hebben zich met open mond verbaasd over de show van Magic John. De organisatie was vlekkeloos en het feit dat wij te laat arriveerden werd ook goed opgevangen. Echt een aanrader!Stegeman
do, 25 juli 2019 18:54:31

Goede show voor jong en oud, flexibel in omschakelen van podium vanwege het weer, tafelgoochelact is ook erg leuk.

Stegeman vv Heino

Odbs 'T Echtenest
vr, 12 juli 2019 21:08:43

Vandaag een optreden van Magic John gehad op de laatste schooldag voor de zomervakantie. Ontzettend knap hoe hij de peuters t/m groep 8 een uur lang heeft kunnen entertainen. Ook de leerkrachten en de ouderraad hebben met verbazing zitten kijken. Een echte aanrader!!

Berdien Goossen
do, 11 juli 2019 09:28:17

Wat hebben de kinderen van onze school genoten van de goochelshow!
Van groep 1 tot en met groep 8 was het een groot succes.
Bedankt Magic John!

Fiora Vervoort
do, 30 mei 2019 10:55:22

Gisteren hadden Kylian en Daphne hun verjaardagsfeestje met 11 vriendjes en vriendinnetjes bij Magic John. Ze hebben allemaal genoten van het feestje. De shows vonden ze geweldig. "we hebben de truc door!....Oh, toch niet, hoe kan dat!!" was een veel gehoorde uitspraak van de kinderen. Ook hebben ze genoten van de taart versieren en lekker opeten en het knutselen van de eigen truc. 's Avonds moest die thuis aan iedereen getoond worden.
Wij als ouders konden meegenieten met een kopje thee of koffie. Het was allemaal prima geregeld.
Magic John en assistente, bedankt voor de leuke middag!


Gerjanne en Gerry Winters
do, 30 mei 2019 10:28:32

Na een zeer succesvol optreden op ons 25 jarig huwelijksfeest, 15 jaar geleden, hebben we nu weer genoten van de zeer interessante, verbazingwekkende en humorvolle acts van Magic John op ons 40 jarig huwelijksfeest. Alle aanwezigen, in de leeftijd van 0 - 68 jaar hebben genoten en iedereen werd betrokken bij de acts van deze tafelgoochelaar. Je zit er bovenop maar het blijft onnavolgbaar. Ook de ballonen act voor de kinderen was een succes. We hebben veel positieve reacties ontvangen van onze gasten. Een aanrader!Michel van Dulmen
wo, 22 mei 2019 21:55:02

Vandaag in ons wijkcentrum de show mogen zien. Een echte aanrader. De kinderen maar ook de aanwezige ouders worden actief betrokken bij zijn show. Van diverse kanten zeer leuke reacties mogen ontvangen. Voor herhaling vatbaar!

De Regenboog Dedemsvaart
ma, 11 maart 2019 23:00:54

Wat een geweldig optreden van Magic John tijdens het juffenfeest bij ons op school! De kinderen hebben erg genoten. Ze werden constant betrokken bij de show en hebben veel gelachen. Fantastisch!

Feestcommissie OCV de Oelewappers
di, 5 februari 2019 19:35:37

Hallo Jan, We hebben jou afgelopen weekend te gast gehad als artiest in de Oel'n Theater Tour, de galaavond van OCV de Oelewappers. Samen met de andere artiesten heb je er voor gezorgd dat mensen een geweldige avond uit hebben gehad. De komische noot in de magic show was verrassend leuk waardoor er naast de verbazing over de trucs er regelmatig flinke lachsalvo's door de zaal gingen. De gasten hebben genoten en hebben mede dankzij jou act een geweldig leuke avond gehad. Het was top. Feestcommissie OCV de Oelewappers, Oldenzaal.Reko Raalte
ma, 14 januari 2019 12:43:12

Hallo Magic John,
Je bent op onze personeelsavond geweest ter ere van 50 jaar bestaan Reko Raalte op 4 januari 2019, wij hebben met zijn allen genoten van jouw aanwezigheid en jouw goochel kunsten. Je hebt bij gedragen aan een zeer geslaagde avond waarvoor dank.