Referenties

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
237 berichten.
Perihan uit Losser heeft geschreven op 16 januari 2022 om 21:21
Wauw! Wat een geweldige show! We hadden vandaag het kinderfeestje van onze zoon met ongv. 10 kinderen van de leeftijden van 2 tot 8 en ze hebben werkelijk één voor één héél genoten! John doet het op een hele leuke en kinderlijke manier! Een feestje die ze niet makkelijk zullen vergeten. Echt een aanrader!
Kim uit Vriezenveen heeft geschreven op 17 december 2021 om 18:57
Vandaag een kinderfeestje gehad met een groepje van 9 kinderen van 4 tot 7 jaar. Ze vonden het geweldig en hebben gelachen. Het is een leuke interactieve show met de kids en ook wat leuke tussendoor activiteiten. Patatje op het einde en een snack mee naar huis en het is helemaal af. Ik zal Magic John zeker aanraden !!!!
Sonja van der Velden heeft geschreven op 3 december 2021 om 15:31
Afgelopen zaterdag een fantastische Sinterklaas-dag bij Grolsch gehad. Magic John heeft meer dan 70 kinderen erg blij gemaakt met een ballondier en ouders verbaast met zijn vingervlugheid. Super prettig samenwerken, flexibel en kwaliteit. Een aanrader :-)
Hermien uit Dalfsen heeft geschreven op 13 november 2021 om 19:03
We hadden een kinderfeestje geboekt met 4 en 5 jarigen. Show was goed op hen aangepast en ze werden superleuk erbij betrokken. Absoluut een aanrader.
Lianne uit Lemelerveld heeft geschreven op 15 oktober 2021 om 21:40
Vandaag Magic John uitgenodigd voor een voorstelling voor onze bewoners van woning k van de hartkamp in Raalte. Bewoners waren nadien allemaal enthousiast, ze werden veelal allemaal betrokken bij de trucs wat zorgde voor leuke interactie .... Al met al een zeer geslaagde middag...
PlastChem B.V. uit Hardenberg heeft geschreven op 16 september 2021 om 11:22
Voor de opening van ons nieuwe pand, wilden wij graag amusement voor jong en oud. Na een enthousiast telefoongesprek met 'Magic John', hebben we hem gevraagd om iedereen te vermaken. Zowel de kinderen als volwassenen waren onder de indruk van zijn kunsten! Zeker een aanrader tijdens een feestelijke gelegenheid!
Basisschool Sancta Maria uit Lettele heeft geschreven op 19 augustus 2021 om 13:22
Tijdens ons jaarlijkse schoolfeest verraste goochelaar ‘Magic John’ ons met twee spetterende goochelshows. De voorstellingen waren voor de kinderen van de onderbouw en bovenbouw. De trucs waren goed afgestemd op de groepen. De kinderen en leerkrachten stonden versteld van de goocheltrucs en hebben er erg van genoten. Het was echt ‘Magic’!
Esther Vergeer uit Soest heeft geschreven op 16 augustus 2021 om 17:00
We hebben erg genoten van de goochel voorstelling in Ommen. Onze 4 kinderen hebben vol verbazing zitten kijken (en wij zelf eigenlijk ook 🙂). Een aanrader!
Manon uit Albergen heeft geschreven op 4 juni 2021 om 15:37
Voor de verjaardag van 1 van onze kids hebben de kids (en wij 😉) mogen genieten van een fantastische show van Magic John. De reacties van de kinderen waren fantastisch, volop plezier en verbazing. Ze hebben van begin tot eind genoten. Zeker een aanrader!
NCOD PSR B.V. uit Amersfoort heeft geschreven op 5 februari 2021 om 18:24
Op vrijdag 5 februari 2021 tijdens ons digitale teamoverleg een hele mooie goochelshow gehad van Magic John. Wat echt leuk was, was dat hij voor alle collega’s “een eigen” goocheltruc had. Iedereen werd er op die manier interactief bij betrokken. Het zou 30 tot 40 minuten duren, maar uiteindelijk wist hij ons bijna een uur te boeien. Ook voor andere bedrijven een leuk alternatief in deze COVID-19 lockdown periode naast al die saaie Zoom, Skype en MS Teams meetings. Echt een aanrader!!
Familie Unal uit Zwolle heeft geschreven op 29 november 2020 om 20:19
"Huhh! Maar hoe dan???" Hoe leuk is het om na iedere truc/act dit van de super enthousiaste kinderen (en ouders) te horen. Magic John en Tanja, super bedankt voor deze fantastische middag! "Een kinderfeestje om nooit te vergeten" werd er in de auto gezegd... Daar doen we het voor! Chapeau!!!
obs de Berkenhorst uit Staphorst heeft geschreven op 12 november 2020 om 13:37
Deze mooie voorstelling werd de leerlingen aangeboden door onze Oudervereniging. Ze hebben genoten van de magische trucs van Magic John. Een aanrader. John gaf twee voorstellingen; één voor de groepen 1 t/m 4 en één voor 5 t/m 8. Mooi en ook goed dat er verschil in moeilijkheidsgraad zat in deze voorstellingen.
Schutte uit Raalte heeft geschreven op 19 september 2020 om 08:45
Gisteren het kinderfeestje van onze 11 jarige dochter Quinty hier gevierd. Het leuke vonden wij dat we alleen waren met onze groep meiden. Ze kregen alle aandacht, ze voelde zich echt jarig. En het kan mooi in de corona tijd! De shows waren geweldig! De kinderen zaten op hun puntje van de stoel, en mijn dochter hoorde ik steeds roepen: Hoe dan?? Magic John maakt er zeker een geslaagd kinderfeestje van. Ik kan hem iedereen aanraden. Bedankt namens Quinty! Familie Schutte uit Raalte
Marieke uit Ommen heeft geschreven op 27 augustus 2020 om 22:10
Wij (vier kinderen en een volwassene) waren vandaag bij de goochelshow van Magic John en hebben genoten. Het was vrolijk, gezellig en bijzonder verrassend. We snappen nog steeds niks van de trucs! Hoe doet-ie dat toch? Geweldig leuk! Zeer aan te raden!
Desire uit Ootmarsum heeft geschreven op 20 augustus 2020 om 09:57
Wij hebben onlangs genoten van de magische trucs van Magic John tijdens ons personeelsfeest. Medewerkers proberen nog steeds de logica achter de trucs te vatten. Heel leuk entertainment, leuke afwisseling tijdens een gezellige borrelavond.
Sonja uit Ommen heeft geschreven op 6 augustus 2020 om 13:41
Wat een geweldige show. Goed geregeld allemaal in deze tijden. Super leuk !!!!!!!! We zitten nog te denken hoe alles nou ging we zijn gewoon ontgoocheld echt een aanrader !!!!
Mark Krisman heeft geschreven op 5 augustus 2020 om 18:29
Wat een fantastische afsluiter van het schooljaar hebben wij gehad bij de Ambelt in Zwolle. Van jong tot oud heeft Magic John iedereen weten te verbazen! (Vraag me nog steeds af waar die doekjes blijven....) Goed in contact en samen overleggen over wensen. Je hebt er speciale dagen van gemaakt voor onze toppers! Super bedankt en zeker tot ziens! Mark Krisman....De Ambelt Zwolle
March uit Assen heeft geschreven op 14 juli 2020 om 18:36
Magic John heeft onze Taalklassen in Assen een.heerlijke ochtend bezorgd. Alle kinderen hebben.met open mond zitten kijken. Net als ze dachten nu heb ik hem door, gebeurde er weer iets onverwachts en zag je de gezichten vol verbazing. We hebben genoten ! Hartelijk dank dat je bij ons op school wilde komen.
Ineke uit Ommen heeft geschreven op 18 juni 2020 om 14:48
Hallo Magic John, Ontzettend bedankt voor de super leuke middag bij jou! Wat was het leuk, spannend en gezellig.Kom heel graag een keer terug.
Renate uit Witharen heeft geschreven op 11 maart 2020 om 16:25
Magic John heeft gezorgd voor een fantastische middag!! We hadden een gezellig kerk uitje met wel 21 kids. John en zijn vrouw zorgden dat dit allemaal kon. We werden verrast, ontgoocheld en verwent met snoeperij. John heeft oog voor jong en oud. De kinderen mochten ook zelf nog een goocheltruc maken. Hartelijk dank! Het was super!
Van den Berg uit Dalfsen heeft geschreven op 26 februari 2020 om 19:38
Wat hebben wij een leuke middag beleefd in het Magisch Theater met Magic John. We vierden hier het kinderfeestje van onze zoon die 9 is geworden. De kinderen hebben allemaal genoten, en waren verbaasd hoe Magic John toch zo goed kan goochelen. Kortom een echte aanrader voor een kinderfeestje. De kinderen hebben zelf een goocheltruc geknutseld en zijn goed verwend. Alles was super goed voor elkaar!! Zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt Magic John namens Leroy en zijn ouders.
Fam. Rabs heeft geschreven op 3 november 2019 om 12:12
Voor onze jongste zoon (8 jaar) hebben wij op 2 november het feestje gevierd bij Magic John en we hebben genoten! Het was een hele leuke afwisselende middag, waarbij Magic John de kinderen (en ouders) de hele tijd op een hele natuurlijke manier betrok bij de activiteiten. Er was een goochelshow, eten en drinken én de kinderen mochten ook zélf een goocheltruc maken! Kortom: een aanrader!
Kuiper heeft geschreven op 24 oktober 2019 om 18:46
Magic John was op ons personeelsfeest. Hij heeft ons de hele avond verbaasd. Wat een leuke enthousiaste show was het. Echt een aanrader. We vielen van de ene in de andere verbazing. Voor herhaling vatbaar!
Buurtvereniging Angerlo heeft geschreven op 13 oktober 2019 om 19:28
Wij hadden Magic John ingehuurd voor ons buurtfeest, hierbij was jong en oud aanwezig. Hij deed hier leuke acts met veel betrokkenheid tot het publiek. Het tafelgoochelen was erg leuk, en er werd ook een centrale act gedaan. We vielen van de ene verbazing in de andere. Kortom echt een succes! John bedankt!
Gerrit Boonstra heeft geschreven op 10 oktober 2019 om 16:51
Onze ervaring met Magic John is zeer positief. Vooral het goochelen aan tafel werd zeer gewaardeerd. Met je neus er boven op zitten, en er niets van begrijpen, waren de reacties. Mede door MG hebben wij een geslaagde avond gehad. Bedankt hiervoor
Dominicus heeft geschreven op 16 september 2019 om 13:27
Wij hadden Magic John geboekt voor onze familiedag, en ik kan jullie zeggen het was een groot succes. Geweldige trucs waar je met de neus op staat en nog zie je het niet. Ook leuk in de omgang, vriendelijk en amicaal. Echt een aanrader! wij hebben in ieder geval een geweldige avond gehad.
Brenda de Jong heeft geschreven op 15 september 2019 om 18:27
Ons zoontje heeft zijn kinderfeestje voor zijn 7e verjaardag in het Magische Theater gevierd. Het was een geweldige middag, waarover nog lang is nagepraat in de klas. Er was geen enkel saai moment en de kinderen hebben zich met open mond verbaasd over de show van Magic John. De organisatie was vlekkeloos en het feit dat wij te laat arriveerden werd ook goed opgevangen. Echt een aanrader!
Stegeman heeft geschreven op 25 juli 2019 om 18:54
Goede show voor jong en oud, flexibel in omschakelen van podium vanwege het weer, tafelgoochelact is ook erg leuk. Stegeman vv Heino
Odbs 'T Echtenest heeft geschreven op 12 juli 2019 om 21:08
Vandaag een optreden van Magic John gehad op de laatste schooldag voor de zomervakantie. Ontzettend knap hoe hij de peuters t/m groep 8 een uur lang heeft kunnen entertainen. Ook de leerkrachten en de ouderraad hebben met verbazing zitten kijken. Een echte aanrader!!
Berdien Goossen heeft geschreven op 11 juli 2019 om 09:28
Wat hebben de kinderen van onze school genoten van de goochelshow! Van groep 1 tot en met groep 8 was het een groot succes. Bedankt Magic John!
Fiora Vervoort heeft geschreven op 30 mei 2019 om 10:55
Gisteren hadden Kylian en Daphne hun verjaardagsfeestje met 11 vriendjes en vriendinnetjes bij Magic John. Ze hebben allemaal genoten van het feestje. De shows vonden ze geweldig. \"we hebben de truc door!....Oh, toch niet, hoe kan dat!!\" was een veel gehoorde uitspraak van de kinderen. Ook hebben ze genoten van de taart versieren en lekker opeten en het knutselen van de eigen truc. \'s Avonds moest die thuis aan iedereen getoond worden. Wij als ouders konden meegenieten met een kopje thee of koffie. Het was allemaal prima geregeld. Magic John en assistente, bedankt voor de leuke middag!
Gerjanne en Gerry Winters heeft geschreven op 30 mei 2019 om 10:28
Na een zeer succesvol optreden op ons 25 jarig huwelijksfeest, 15 jaar geleden, hebben we nu weer genoten van de zeer interessante, verbazingwekkende en humorvolle acts van Magic John op ons 40 jarig huwelijksfeest. Alle aanwezigen, in de leeftijd van 0 - 68 jaar hebben genoten en iedereen werd betrokken bij de acts van deze tafelgoochelaar. Je zit er bovenop maar het blijft onnavolgbaar. Ook de ballonen act voor de kinderen was een succes. We hebben veel positieve reacties ontvangen van onze gasten. Een aanrader!
Michel van Dulmen heeft geschreven op 22 mei 2019 om 21:55
Vandaag in ons wijkcentrum de show mogen zien. Een echte aanrader. De kinderen maar ook de aanwezige ouders worden actief betrokken bij zijn show. Van diverse kanten zeer leuke reacties mogen ontvangen. Voor herhaling vatbaar!
De Regenboog Dedemsvaart heeft geschreven op 11 maart 2019 om 23:00
Wat een geweldig optreden van Magic John tijdens het juffenfeest bij ons op school! De kinderen hebben erg genoten. Ze werden constant betrokken bij de show en hebben veel gelachen. Fantastisch!
Feestcommissie OCV de Oelewappers heeft geschreven op 5 februari 2019 om 19:35
Hallo Jan, We hebben jou afgelopen weekend te gast gehad als artiest in de Oel'n Theater Tour, de galaavond van OCV de Oelewappers. Samen met de andere artiesten heb je er voor gezorgd dat mensen een geweldige avond uit hebben gehad. De komische noot in de magic show was verrassend leuk waardoor er naast de verbazing over de trucs er regelmatig flinke lachsalvo's door de zaal gingen. De gasten hebben genoten en hebben mede dankzij jou act een geweldig leuke avond gehad. Het was top. Feestcommissie OCV de Oelewappers, Oldenzaal.
Reko Raalte heeft geschreven op 14 januari 2019 om 12:43
Hallo Magic John, Je bent op onze personeelsavond geweest ter ere van 50 jaar bestaan Reko Raalte op 4 januari 2019, wij hebben met zijn allen genoten van jouw aanwezigheid en jouw goochel kunsten. Je hebt bij gedragen aan een zeer geslaagde avond waarvoor dank.
Alberdina heeft geschreven op 9 januari 2019 om 19:29
Beste Magic John, Bij deze wil ik even laten weten dat alle familieleden enorm hebben genoten van jouw toverkunsten. Zowel groot als klein. Prachtig om de enthousiaste gezichtjes van de kinderen te aanschouwen. Reuze bedankt!
Lute Kuilde heeft geschreven op 24 december 2018 om 16:19
Wij van de Philips Gepensioneerden Vereniging hebben een fantastische middag gehad met het optreden van jouw Magic John. Heel veel complimenten voor deze goed verzorgd Magic optreden die middag. Groetjes en veel succes verder, Lute Kuilder VGPA Almelo
Wessels Schoonmaakdiensten heeft geschreven op 14 december 2018 om 14:36
Donderdag 13 december heeft Magic John een optreden voor ons verzorgd middels tafel goochelacts. Wij hebben hier veel plezier aan beleefd en wij bleven met veel \"vragen\" achter. John bedankt het was mede dankzij jou een zeer geslaagde avond!
Welzijn De Wolden heeft geschreven op 8 november 2018 om 15:35
Magic John heeft tijdens onze vrijwilligersavond de mensen geëntertaind door verschillende goocheltrucs te laten zien aan tafel. De reacties waren zeer positief. Men stond versteld van de trucs. Magic John is een echte aanrader voor uw feest of partij.
Gert heeft geschreven op 6 november 2018 om 19:09
We hebben genoten van het optreden tijdens het jaarlijkse familieweekend van de familie van Petersen . De kinderen waren echt onder de indruk van wat ze zagen. Ook na de pauze waren we allemaal verrast hoe Magic John bij ons aan tafel verschillende trucs deed. Het was een groot succes waarvoor nogmaals hartelijk dank Magic John. Groeten van de gehele familie van Petersen
Baalderborggroep heeft geschreven op 9 oktober 2018 om 12:42
Ivm een jubileumfeestje een surprise party geregeld voor cliënten. Zowel de cliënten als het personeel hebben enorm genoten in het magische theater. Bedankt voor de magische avond namens cliënten en de jubilaris.
Gernand de Boer heeft geschreven op 8 oktober 2018 om 19:49
We hebben 23-9 een familiedag georganiseerd. Hierbij hebben wij Magic John ingehuurd, dit was een groot succes. Eerst voor de hele groep een show, daarna voor de kleiner kinderen met ballonnen De kinderen vonden het prachtig. Toen iedereen lekker aan de tafels zat te borrelen, ging Magie John langs de tafels toppie. Een week later hadden de mensen het er nog over. Echt een aanrader, voor een leuke middag of avond. vg Gernand de Boer
wiliam uit ommen heeft geschreven op 3 oktober 2018 om 23:29
Ik heb heel erg genoten van je show en ik stuur je een lading foto's gr van wiliam uit Ommen
Adri van Dulst heeft geschreven op 24 augustus 2018 om 17:05
Ook in 2018 waren er weer Oud Hollandse markten in Lemele. Dit jaar zelfs voor de 50e keer. Een magisch getal. Magic John voegde daar nog wat extra magie aan toe door burgemeester Vroomen en mede-organisator van de allereerste Oud Hollandse markt Henk Runherd op geheel eigen wijze door de officiële opening te loodsen. Verder begaf hij zich op alle (4) marktavonden onder de bezoekers en liet vlak onder hun ogen allerlei onverwachte en onbegrijpelijke dingen gebeuren. Wat daarbij opvalt is de soepele en vrolijke manier waarop hij het publiek in het algemeen en de kinderen in het bijzonder bij zijn magie betrekt. Magic John voegt duidelijk een positief element toe aan een evenement (en soms een korte opstopping, omdat niemand zijn midden-op-straat-optredens zomaar voorbij liep).
Jan Mark en Linda heeft geschreven op 3 juli 2018 om 20:58
Afgelopen vrijdag zijn we getrouwd!! Als verrassing voor onze gasten hadden we Magic John geregeld die kwam tafelgoochelen. Wat een geslaagde verrassing was dat! Iedereen vond het erg leuk, grappig en stond versteld van zijn trucs! Voor de kinderen maakt Magic John nog een paar ballonfiguren. Ook dat viel in de smaak! Al met al paste de aanwezigheid van Magic John perfect bij onze ongedwongen, ontspannen bruiloft.
Riek Lubbers heeft geschreven op 2 juli 2018 om 22:33
Onze gezellige avond van zangvereniging Vriendenkring aan het eind van het seizoen werd opgeluisterd door Magic John. Het was een groot succes. Iedereen heeft genoten. Erg aan te bevelen.
Leonie Weijers heeft geschreven op 30 juni 2018 om 18:51
Wat een super feestje bij Magic John. In het Magisch Theater. De kinderen hebben ontzettend genoten!! Wat een enthousiasme... Echt een aanrader! Van begin tot eind goed verzorgd!! Top.
Arry Wegdam heeft geschreven op 18 mei 2018 om 11:17
Magic John is echt aan te bevelen! Super leuk feestje gehad voor onze zoon van 7 jaar. Geweldig hoe hij de kinderen onder controle heeft van begin tot eind. Je hebt je handen vrij en een geweldig feest! Leuke interactie en nog een eigen goocheltruc. Onze kinderen waren lyrisch. Magic John bedankt!
Henk en Geke heeft geschreven op 16 april 2018 om 22:30
Onze complimenten en dank voor de ontspannen avond. Mede dankzij Magic John had Henk een onvergetelijke 50ste verjaardag. Je was een verbindende factor. Top! Een aanrader!