Referenties

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
234 berichten.
Manuela heeft geschreven op 17 februari 2016 om 20:02
Hoi John, Bedankt voor het geweldige feestje van mijn zoontje Casper. De kinderen waren er helemaal stil van, zo'n indruk heb jij achtergelaten. Helemaal top. groetjes, Manuela
Midzomerfeesten Marienheem heeft geschreven op 1 februari 2016 om 20:02
Tijdens onze feestavond van Midzomerfeest Marienheem afgelopen zaterdagavond heeft Magic John ons zijn goochelkunsten laten zien die avond! Erg leuk, grappig en een aanrader voor iedereen! Een geslaagde avond! Mensen waren verbaasd en ontgoocheld hoe hij zijn kunsten/magie liet zien..
Joan Damen heeft geschreven op 26 januari 2016 om 16:01
Magic John is zo ongeveer onze huis/schoolgoochelaar. Omdat we wederom tot excellente school zijn uitgeroepen heeft MagicJohn weer een fantastisch optreden voor de kinderen verzorgd!!! Kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar waren van het begin tot het eind geboeid! Dank je wel maar weer en tot een volgende keer!!
Miriam van Etteger heeft geschreven op 24 december 2015 om 10:33
Magic John was de verrassing op de 50 jarige bruiloft van onze ouders!! En zij en alle familieleden en vrienden hebben genoten!! Het optreden van Magic John geeft veel plezier aan jong en oud. Een echte verrassende aanrader volgens iedereen aanwezig......
Marnix Tavenier heeft geschreven op 12 december 2015 om 12:17
Voor haar kinderfeestje heeft onze dochter voor haar 9e verjaardag een fantastische middag beleefd bij Magic John. De ontvangst was hartelijk, de inhoud van de goochelshow was zeer professioneel. In de show van Magic John worden kinderen en ouders deelgenoot van van de acts door het interactief programma. Magic John weet de kinderen en ouders van de 1e tot de laatste minuut te boeien met zijn kunsten. Aanrader voor een onvergetelijke middag !
Jan van der Spoel heeft geschreven op 3 november 2015 om 15:55
Fijne avond gehad in Hoogeveen bij de Sjoelvereniging. Prachtig met hoeveel passie hij aan het goochelen is en het publiek er bij betrekt. Je zit er bovenop en toch zie je het niet. SUPERKLASSE. Dubbel en dwars een aanrader!!
L. Nijmeijer heeft geschreven op 3 november 2015 om 10:25
Vrijdag 30 oktober genoten van een "warm" optreden van Magic John. Hij was te gast tijdens het 12½jr. jubileum van de sjoelvereniging Hoogeveen aan de bak. Dit was de kers op de taart. Een prachtig optreden: goochelaarstrucs aan tafel afgewisseld met een zaaloptreden. Wat een artiest!! Maar wat mij persoonlijk heeft getroffen was de ongedwongen wijze waarop hij zijn kunsten heeft vertoond. Je ziet hem dan niet als een artiest, wat hij natuurlijk beslist is, maar als een gast op het feest. Hij beschikt over een groot empatisch vermogen. Nogmaals alle lof! Echt een aanrader op wat voor feestjes dan ook. Veel succes verder!!!!
Jaap Huisman en Hettie Kleine heeft geschreven op 1 november 2015 om 18:07
Vrijdagavond 30 oktober 2015 heeft de Sjoelvereniging Hoogeveen aan de bak erg genoten van het optreden van Magic John. Ter ere van het 12 1/2 jarig bestaan van de sjoelvereniging hadden wij Magic John uitgenodigd. Het was in een woord geweldig. Iedereen vond het een zeer geslaagde avond. Nogmaals bedankt voor de gezellige avond ! Jaap Huisman en Hettie Kleine SV Hoogeveen aan de bak
Rien & Gerda van der Veen heeft geschreven op 26 oktober 2015 om 12:43
Magic John uitnodigen voor ons 40 jarig huwelijksfeest bleek een schot in de roos! Het was een groot succes voor jong en oud! Iedereen was onder de indruk en genoot van de verbazingwekkende trucs. Leuke aanvulling bij het feestelijk buffet, echt een aanrader! Magic John, super bedankt!! Rien & Gerda
GG heeft geschreven op 22 augustus 2015 om 21:18
Wat een geweldig kinderfeest voor onze zoon van 10. Tot in de puntjes verzorgd en zeer professioneel. Afwisselend genoeg en afgestemd op de leeftijd. Geen makkelijke groep omdat diverse kinderen een diagnose ASS en/ of ADHD hadden. Echter hier draaide Magic John zijn hand niet voor om. Strak georganiseerd, veel aandacht voor de kinderen en ook afhakers werden er weer bij betrokken. Zeer aan te bevelen als je zelf ook wilt genieten en stressvrij wilt terugkijken op een zeer geslaagd kinderfeest.
Landstede Welzijn Timmerweek heeft geschreven op 14 juli 2015 om 12:48
Het optreden van Magic John tijdens onze Timmerweek was in een woord fantastisch! Reacties van het publiek: het optreden was veel te kort! Onbegrijpelijk! Hoe doet ie dat nou! Iedereen heeft genoten van zijn optreden! Magic John, dank je wel! Een aanrader en het is ook voor herhaling vatbaar!
Fam, Kodden heeft geschreven op 17 mei 2015 om 22:35
12 april hebben we weer ons 5 jarige familiereuni gehouden op de kampeerboerderij de Arendshorst. Deze lokatie is overigens het ouderlijk huis van de Fam. Kodden. Ter opvulling van ons programma is Magic John door ons uitgenodigt om zijn kunsten te laten zien... Wat ik al aangaf doen we elke 5 jaar de reunie, er komen dan een 100 oom,s tante,s neven, nichten, alle aanhang en kinderen bijeen. We hadden de goochelaar al eens eerder gehad maar wisten niet hoelang het geleden was....navraag en oude films bleek dat al 20 jaar geleden te zijn. Het mooie is aan Magic John is dat hij gewoon onder de mensen is en bij een ieder aan tafel komt zitten waar hij zijn trucjes laat zien......iedereen is telkens weer verbijsterd over zijn vingervlugheid. We hebben erg genoten van zijn optreden en er zal nog veel nagepraat worden hoe hij iedereen in de maling kan nemen ook al zit je er met de neus boven op... Heel Hartelijk dank voor het vermaak en we zien elkaar vast nog eens weer... Marco Kodden
femke heeft geschreven op 17 mei 2015 om 19:05
ik heb bij magic john een super leuke kinderfeestje gehad. Hij deed supergave trucs en we hebben ook een truc geknutseld. iedereen vond het heel erg leuk en daarom wil ik magic john bedanken voor het leuke feestje. groet femke 11 jaar.
M. Van der Paard heeft geschreven op 13 april 2015 om 18:36
Mijn dochtertje werd 6 jaar en heeft dankzij jullie een ontzettend leuk feest gehad. Omdat wij in Duitsland wonen en er maar 2 Nederlandstalige meisjes uitgenodigd waren en voor de rest Duitstalige meisjes had ik eerst even getwijfeld. Maar wat ben ik blij dat ik hiervoor gekozen heb!! Haar verjaardag vieren kon niet beter!!! Wat wist u de meiden te vermaken.... Ze deden allemaal mee! Ook de Duitse taal was voor u geen probleem. Het was een Top feest. Nogmaals onze hartelijke dank en graag tot een volgende keer. Groetjes uit uelsen.
W. v. Lenthe heeft geschreven op 6 april 2015 om 21:45
Wat hebben wij genoten op de 80e verjaardag van onze moeder van het optreden van Magic John. Samen met haar, haar kinderen en kleinkinderen hebben we thuis een onvergetelijke middag gehad. We hebben enorm gelachen en keken onze ogen uit bij de goocheltrucs. Op het eind mochten de kleinkinderen ballonfiguren maken. Heel leuk. Voor jong en oud!
buurtvereniging achteres heeft geschreven op 4 april 2015 om 14:03
Wij hebben als buurtvereniging gigantisch genoten van jou! Zeker een aanrader!
Monique heeft geschreven op 30 maart 2015 om 22:25
Mijn dochter heeft een ontzettend magisch, indrukwekkend en geweldig kinderfeestje gevierd bij jou Magic John! M\'n dochter Dalena voelde zich echt jarig! En ze hebben genoten van de show, waarbij ze erg betrokken werden! Super feestje, echt een aanrader!! Bedankt!!
Cindy Kroes heeft geschreven op 19 februari 2015 om 17:12
Afgelopen dinsdag is Magic John tijdens de carnavalsochtend op Basisschool De Linderte geweest. Hij heeft daar een geweldige show weggegeven voor de onderbouw van De Linderte. Alle kinderen en leerkrachten en hulpouders hebben genoten van een prachtige goochelshow! Bedankt....
Annemee van de Klundert heeft geschreven op 31 januari 2015 om 00:20
We hebben het feestje van onze zoon Duco (8) gehouden bij Magic John en het was een groot succes. De kinderen hebben genoten, gelachen en raakten niet uitgepraat over de geweldige trucs. Kortom een enorme aanrader voor een zeer leuk en geslaagd kinderfeestje waar ze nog regelmatig aan terug zullen denken.
Diane van der Linde heeft geschreven op 12 december 2014 om 12:04
Gisteren een- zoals de kinderen het noemden – super leuk feestje gehad. Een gevarieerd programma, wat snel en met humor gebracht werd. Een groep meisjes van 9 jaar die van enthousiasme nauwelijks op hun stoel kon blijven zitten. Dank hiervoor. Ook wij als ouders hebben genoten.
Kirsten Germs heeft geschreven op 18 november 2014 om 13:03
Afgelopen zaterdagavond hadden wij een gezellige avond van onze ondernemersvereniging. Magic John was onze entertainer. De reakties van alle leden waren razend enthousiast. Kortom... een zeer geslaagde avond met het optreden van Magic John. Bedankt hiervoor !!!
Joan Damen heeft geschreven op 30 september 2014 om 18:35
Magic John was vandaag bij ons op school uitgenodigd om te goochelen. Juffrouw Ineke nam afscheid en zij bood de goochelshow aan de leerlingen aan als afscheidskado. Een top voorstelling, waarvan alle leerlingen van groep 1 tm 8 erg van hebben genoten. Aan het eind van de middag, toen de leerlingen naar huis gingen, waren ze nog zelf aan het proberen een goocheltruc na te doen. Magic John het was TOP wat je hebt laten zien!! Dank daarvoor.
fam. Tangenberg heeft geschreven op 18 september 2014 om 09:34
Het is alweer een tijdje geleden dat onze zoon Luuk z\'n kinderfeestje bij jullie in het theater heeft gevierd. Maar het was geweldig we hebben genoten. Luuk en z\'n vriendjes hebben het er nog vaak over! Bedankt voor de geweldige middag.
Edith Verzee heeft geschreven op 8 september 2014 om 13:08
Leuk om je ontmoet te hebben, je doet mensen echt versteld staan. Ik stond er ook met mijn snufferd bovenop en zelfs met mijn camera maar ik heb echt niets kunnen ontdekken. Super goed gedaan! Misschien lopen we elkaar nog eens tegen het lijf op een markt of evenement. Ik ga zeker je naam nog vaak noemen! Groetjes, Edith Verzee KLEINIGHEITIE www.facebook.com/kleinigheitie
Jolet de Raadt heeft geschreven op 6 augustus 2014 om 11:09
Beste Magic John, Wat een verrassend leuk optreden. Jong en oud zaten de hele voorstelling ademloos te kijken. Je bent bijzonder geestig en ad rem! Dank je en tot de volgende keer. Jolet de Raadt
Geurt v Loenen heeft geschreven op 30 juli 2014 om 09:28
Wij komen al verschillende jaren in het Magic theater en met veel plezier. En Magic John betrekt ook iedereen bij zijn shows en het is altijd gezellig. En misschien tot volgend jaar.
N.Lubbers heeft geschreven op 16 juli 2014 om 15:03
Beste Magic John, bedankt voor je geweldige optreden tijdens ons 40 jaar bestaan feest! Kinderen en volwassenen hebben van je genoten. Wij hebben veel positieve reacties gekregen en zullen je zo weer inhuren bij ons volgend feest. Veel foto\'s van je optreden zijn binnenkort te zien op www.bolderhoek.nl Je spontane actie tijdens het onthulen van onze nieuwe speeltoestel wordt door mij zeer gewaardeerd. Bedankt en tot volgende keer, groetjes Nina Lubbers
PCBS De Marliaantjes heeft geschreven op 4 juli 2014 om 08:33
Magic John hebben we gevraagd een optreden te verzorgen voor de leerlingen van onze school i.v.m. het afscheid van een juf. Wat hebben de kinderen én volwassenen genoten van het optreden! Zeker voor een herhaling vatbaar!
CBS De Schakel heeft geschreven op 20 juni 2014 om 19:16
Donderdag 12 juni was je bij ons. We hebben genoten van een prachtige show, geschikt voor al onze kinderen van CBS De Schakel! Kinderen en leerkrachten vonden het geweldig!
Stichting Oranjepret Zwolle heeft geschreven op 26 mei 2014 om 13:15
Tijdens Koningsdag te Parkeekhout in Zwolle Magic John gevraagd om op te treden. Net zoals het verjaardagsfeest van onze zoon een enorm succes. Rijen dik stonden de kinderen te kijken en ook de volwassenen begrepen niet hoe Magic John dit doet. Volgend jaar zeker voor herhaling vatbaar en zal dan zelf ook proberen beter op te letten om te snappen hoe de trucs gaan. Nee toch niet, de Magie is fantastisch en die moet je zelf bekijken. Namens Stichting Oranjepret ZwolleRalph Thoenes
Hans en Minetta heeft geschreven op 10 maart 2014 om 23:00
Afgelopen vrijdag, tijdens een personeelsfeest, hebben we kunnen genieten van een fantastische goochelshow van Magic John. Iedereen vond het geweldig en we kunnen dan ook terugkijken op een geweldig leuke personeelsavond. Zeker voor herhaling vatbaar.
Fam. Dekker heeft geschreven op 7 maart 2014 om 23:00
Vandaag het kinderfeestje van onze dochter Lieke gevierd in het theater van Magic John. Alle kinderen waren super enthousiast, een leuke goochelshow, en zelf een goocheltruc maken en leren, een aanrader! Gr Fam. Dekker.
Ivar van Dijk heeft geschreven op 27 februari 2014 om 23:00
Onze zoon is vandaag 6 jaar geworden en dit hebben we gevierd bij Magic John in Ommen. Ivar vond het een super feest!!! Magic John heeft een super afwisselend programma. De kinderen hebben zich prima vermaakt. Al met al is het een prima plek om een kinderfeestje tot een succes te maken!!
Fam. Hulsman heeft geschreven op 23 februari 2014 om 23:00
Vrijdag jl vierden we een kinderfeestje van onze zoon die 9 jaar was geworden in het magisch theater van Magic John. Het was een groot succes! Magic John en partner weten hoe ze een kinderfeestje moeten organiseren. Leuke goochelshows met verbazingwekkende trucs en met humor gebracht afgewisseld met taart/ranja/chips en een truc knutselen. Er werd afgesloten met leuke ballonnenfiguren en lekkers mee naar huis. Voor iedereen een aanrader!
Fam. Donker heeft geschreven op 19 februari 2014 om 23:00
Voor ons 25-jarig huwelijksfeest hebben wij Magic John uitgenodigd. Hij heeft aan de tafels zittend tussen de gasten gegoocheld. Ze konden hem op de vingers kijken...Hij heeft jong en oud verbaasd doen staan met knappe trucjes en leuke grapjes. Hij wist de sfeer erin te brengen en de aandacht vast te houden. Het was een succes!
Gerrit Harmsen heeft geschreven op 14 februari 2014 om 23:00
Onlangs hebben we Magic John mogen meemaken op ons bedrijfsfeest. Zonder enige moeite wist hij savonds 120 mensen zijn magische kunsten te tonen en menigeen versteld doen staan met zijn vingervlugheid. Mocht je een keer eens iets ander willen op een feest dan is dit een echte aanrader !
bert kellij heeft geschreven op 24 januari 2014 om 23:00
elke keer als magic john komt is het weer fantastich. Vrijdag 24 januari j.l bij onze vernieuwde sportkantine was het een geweldige ervaring om te zien wat er weer bij de table magic de magic deed. John hier word over nagepraat bedankt en vast tot een andere keer
O.B.S De Dennenkamp heeft geschreven op 21 januari 2014 om 23:00
Dag Magic John, Bedankt voor de leuke en leerzame ochtend. We hebben genoten van je verhaal en je truckjes. Hopelijk vond u het ook leuk, en wij hopen dat u nog een keertje langs komt. Groeten, Alle leerlingen en de leerkrachten van O.B.S De Dennenkamp.
Anne en Marith heeft geschreven op 5 januari 2014 om 23:00
Hallo Magic John.... Bedankt voor de magische middag. We hebben allemaal een heel gezellig kinderfeestje gehad,waar nog lang over gepraat zal worden.. Nogmaals bedankt en wie weet tot ziens.
Lina heeft geschreven op 2 januari 2014 om 23:00
Met ons kantooruitje hebben wij een fantastische avond gehad. Onder het eten kwam de ‘special guest’ Magic John langs de tafels om allerlei truckjes te laten zien. Ondanks dat we er met onze neus bovenop zaten snappen we écht niet hoe hij het allemaal doet! Nogmaals bedankt voor de leuke avond. :-)
haarman & wiersma heeft geschreven op 22 december 2013 om 23:00
vrijdag avond een kerst borrel gehad met daar bij Magic John, dit was zeer vermakend een aanrader, als men een feestje heeft het was voor jong en oud mooi
Marieke heeft geschreven op 19 december 2013 om 23:00
Gisteren een onwijs leuk kerstfeestje gehad met als special guest Magic John! Het was zeer de moeite waard. En de truc met de sponsjes (hartjes) was geweldig! Nu nog oefenen dat hij uit andermans hand eruit komt ;-)
Ester heeft geschreven op 19 december 2013 om 23:00
Afgelopen zaterdag vierden we de verjaardagen van onze zoontjes in het magisch theater. Het was een hele gezellige, leuke, en verrassende middag. We hebben allemaal erg genoten en we willen u dan ook hartelijk bedanken voor dit speciale verjaardagsfeest! Groetjes uit Lemelerveld.
Mw. Martens heeft geschreven op 13 december 2013 om 23:00
Gisteren een hele leuke middag mogen beleven dankzij Magic John en zijn echtgenote. Het feestje was erg leuk georganiseerd en werd goed afgewisseld met show en knutselen etc. De kinderen hebben volop genoten en vol bewondering gekeken naar de trucs. Kortom,een erg geslaagd kinderfeestje,bedankt!! groet,Francesca
Wendy de Haan heeft geschreven op 4 november 2013 om 23:00
We willen je nogmaals bedanken voor het superleuke kinderfeestje dat je afgelopen zaterdag voor onze dochter hebt verzorgd! Zij en de meisjes die ze had uitgenodigd hebben er enorm van genoten! (en papa en mama natuurlijk ook...) Echt een aanrader en ik denk dat we over een paar jaar weer terug zijn voor een feestje van onze andere dochter of onze zoon! Groeten van Wendy en Jeffrey de Haan
robini heeft geschreven op 2 november 2013 om 23:00
Hallo magic John, Ik heb wel vol trots gekeken naar jouw uitvoering in Hollands Got talent.Goed dat je kalm blijft en nederland laat zien dat magic echt magic moet blijven.Een erg vervelende jury heeft er totaal geen verstand van.Wij blijven de goochelkunst koesteren!!!Prachtige website heb je!!(ps ik ben maar een amateurtje maar heb veel liefde voor de goochelkunst! Laat je niet uit het veld slaan en blijf lekker doorgaan met magie. een magische groet Robini
Lineke heeft geschreven op 10 oktober 2013 om 22:00
Gisteren hebben alle kinderen van Musselkanaal van het optreden van Magic John in de sporthal de Veenhorst genoten vanwege de Winkelweek. Vol verwondering mochten de peuters en kleuters als eerste de leuke trucs met verrassingen aanschouwen. Mijn groep 1 vonden de act van de verdwenen trouwring van juf de topper, hoe is het toch mogelijk! Kindvriendelijk, boeiend en sfeervol! Dank je wel Magic John en de Handelsvereniging Musselkanaal!
Saskia van Hiele heeft geschreven op 27 september 2013 om 22:00
Afgelopen vrijdag een kinderfeestje gehad bij Magic John. ONVOORSTELBAAR wat we daar allemaal gezien hebben. De kids vonden het ook geweldig en op de terugweg werd het allemaal nog eens grondig doorgenomen. Wij kunnen het echt aanraden voor een kinderfeestje. Jan, en uiteraard ook je vrouw, heel erg bedankt voor de onvergetelijke middag!!!! Hoop dat wij nog eens van jou kunnen genieten! Groeten Göran, Saskia en Cédric
Theo Rensen heeft geschreven op 22 september 2013 om 22:00
Magic John, de voorstelling die je voor onze leerlingen hebt verzorgd in het kader van de heropening van onze school was fantastisch. De kinderen, van klein tot groot, hebben genoten van jouw acts, jouw toverkunsten en jouw grappige en soms spannende presentatie. Het was een groot succes!
dani dijkman, De wingerd heeft geschreven op 22 september 2013 om 22:00
van:dani, ik vond het super knap maar mag ik een goocheltruckje weten hoe je die zakdoekjes aan elkaar kan doen. en ik vond het ook super leuk. Groetjes:Dani