Referenties

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
225 berichten.
Anouk heeft geschreven op 14 december 2017 om 17:51:
Op 8 december hebben wij een heel leuk kinderfeestje gehad met Magic John. Onze dochter werd 8 jaar en heeft mede dankzij Magic John een geweldig kinderfeestje gehad!! Alle kinderen waren erg enthousiast en hebben genoten!! Ook wij hebben vol verbazing staan kijken en ondertussen genoten van het plezier van de kinderen. Magic John, nogmaals heel erg bedankt voor dit onvergetelijk kinderfeestje!!
Sandra Kort heeft geschreven op 6 december 2017 om 23:59:
Onze zoon van 6 heeft met zn vriendjes enorm genoten van het kinderfeestje bij Magic John. (En wij zelf overigens ook.) Een top feestje! Echt een aanrader!
Esther heeft geschreven op 2 december 2017 om 21:39:
Vanmiddag een heel leuk kinderfeestje van mijn zoon gevierd met Magic John. We kregen een geweldige goochelshow waarbij ook veel gelachen werd doordat de kinderen steeds weer op het verkeerde been werden gezet. Ook de volwassenen genoten volop van de show. Tussendoor hebben de kinderen zelf een leuke goocheltruc gemaakt die ze thuis kunnen demonstreren. Ook nog taartjes versierd en het feestje afgesloten met patat. Echt een topfeest!
Pasqual Prummel heeft geschreven op 1 november 2017 om 21:16:
Wauw, wat hebben de kinderen en wij vandaag genoten!! Het kinderfeestje voor onze 8 jarige dochter was een 1 woord fantastisch! Bedankt Magic John, voor een onvergetelijke middag.........
Hermann heeft geschreven op 28 oktober 2017 om 12:40:
Magic John is een fantastische en professionele entertainer die nu tweemaal onze gasten tijdens een feest heeft verrast met zijn trucs en humor. Wij hebben alleen maar leuke en enthousiaste reacties van onze gasten gekregen, van jong tot oud.
Esther van Zoelen heeft geschreven op 26 oktober 2017 om 11:38:
Begin oktober organiseerde Woningstichting De Veste de Dag van het Huren voor al haar huurders in het Vechtdal. Als tafelgoochelaar ging Magic John langs de tafels. Alle aanwezigen verwonderden zich over zijn trucs en de fantastische ballonbeesten die hij creëerde. Jong en oud genoot van zijn optreden. Het was een magische middag!
Marianne Jongboer heeft geschreven op 17 oktober 2017 om 11:30:
Afgelopen woensdag was Magic John bij ons op school. Wat was het leuk! De kinderen hebben genoten. Eerst een optreden voor de groepen 1 t/m 4 en daarna 5 t/m 8. Echt een aanrader voor een geweldige ochtend. Magic John bedankt.
Judith Jonkers heeft geschreven op 2 oktober 2017 om 10:47:
Voor het pensioensfeestje van onze meester Jan heeft Magic John twee voorstellingen gegeven; een voor de bovenbouw en een voor de onderbouw. Hij paste beide voorstellingen aan op de leeftijdsgroep waardoor alle leerlingen geboeid bleven. Geweldig om de verwondering op hun gezichten te zien bij alle verbazingwekkende trucs! Meester Jan werd op een subtiele manier bij het geheel betrokken en was erg blij met het magische optreden. Als school hoefden we niet veel meer te regelen dan een geschikte ruimte en af en toe een kop koffie of thee... Een echte aanrader!
Friedje den Hartogh heeft geschreven op 26 september 2017 om 13:25:
Namens Make-A-Wish® Nederland wil ik je heel hartelijk bedanken voor je medewerking aan de wensdag van de 5-jarige Sven, wenskindje van MAW. Sven houdt van alle dingen die kleine mannetjes leuk vinden…..en daar hoort ook een goochelaar bij. Jij hebt hem, zijn ouders en zijn opa’s en oma’s op een geweldige manier laten genieten. Wat ben jij een Top Goochelaar ! Dank voor je medewerking en je bereidwilligheid om de wensdag van Sven tot een fantastische belevenis te maken !
OBS Prinses Irene Gramsbergen heeft geschreven op 26 juni 2017 om 16:22:
We hebben afgelopen vrijdag een super leuke ochtend gehad met onze school. Na de verbouwing werd de school heropend, als cadeautje kregen de kinderen van onze ouderraad een optreden van Magic John. Groep 1 t/m 4 waren als eerste aan de beurt en hebben adembenemend gekeken. Daarna was de beurt aan groep 5 t/m 8. Zij hebben net zo genoten en waren soms zelfs hevig gefrustreerd hoe het toch allemaal kon (inclusief de juf). Kort om een geweldige ochtend voor jong en oud!
Terlaak heeft geschreven op 25 juni 2017 om 21:44:
Beste Magic John, Complimenten, wat hebben we gisteren een fantastisch kinderfeest in jouw magisch theater gehad!!!! Zelfs papa en mama waren op het podium onder de indruk van je trucs! De jongens hebben het er gisterenavond en vandaag nog vaak met elkaar over gehad en willen graag nog een keer komen!!! Ook de geknutselde eigen goocheltruc wordt al veel getest op papa en mama\'s en opa en oma\'s. Wat een fantastisch verzorgd feest, in een woord klasse!!! In Twente en de Achterhoek zijn ze nu al erg nieuwsgierig naar je geworden!!! Hopelijk tot gauw!!!
Fam ten Bolscher heeft geschreven op 6 juni 2017 om 18:13:
Tweede pinksterdag familiedag gehad met een bezoek aan het magic theater van Magic John. Het was geweldig, wat hebben we genoten van al zijn magie. De kids waren ook helemaal vol lof dat ze mochten meehelpen aan de show en wij genoten weer van die blijde gezichten. In 1 woord GEWELDIG.R
stichting de rode beer heeft geschreven op 27 mei 2017 om 23:54:
Beste, nee fantastisch grappige Magic John, Wat hebben wij, en onze bijna 80 vrijwilligers enorm genoten van jouw optreden tijdens de opening van vakantiehuis de rode beer. De magische show maar ook de korte goochelmomentjes aan de tafels zijn ENORM in de smaak gevallen, fantastisch! We denken er nog vaak aan terug en dan te bedenken dat zoiets leuks en goeds van zo dichtbij komt!! It was Magic, John!! Hele warme groet, Jack en Hendriecke Augustinus namens stichting de rode beer uit Heerde.
Ciska heeft geschreven op 7 mei 2017 om 20:21:
Vriendenweekend. Tijdens het diner op onze gala avons kwam Magic John goochelen. Eerst tafelgoochelen, daarna een optreden en een ballonnenact. We hebben genoten, zowel de kinderen als de volwassenen. Een ontspannen avond met lachen, ontdekken en ervaren. En als we dachten het te snappen, snapten we het toch weer niet! :-) Bedankt Magic John, we vonden het super. Een aanrader om een avond nog meer glans te geven.
Naitana Biccai heeft geschreven op 19 april 2017 om 19:44:
Bedankt voor het gezellige kinderfeestje en de ontzettend leuke show en goocheltrucs echt super leuk.
Fam. Conijn heeft geschreven op 19 maart 2017 om 21:51:
Onze dochter is onlangs 6 jaar geworden. Graag wilde ze op haar kinderfeestje een goochelaar. Samen met haar vriendinnetjes en vriendjes (14 kinderen) heeft ze haar verjaardag gevierd bij het Magisch theater in Ommen. Ze vond het het einde! De kinderen lagen dubbel van het lachen! Alle onderdelen van het meer dan 2 uur durend programma waren zeer geslaagd. Dankjewel Magic John!
Fam. Munro heeft geschreven op 12 maart 2017 om 21:20:
Vorige week het kinderfeestje voor onze dochter, die 8 jaar is geworden, in het Magisch Theater gevierd! Zij vond dit 'het beste kinderfeestje ooit'! De kinderen waren super enthousiast, de goochelshow was erg leuk!
Familie Van Dijck heeft geschreven op 7 maart 2017 om 15:19:
Op vrijdag 3 maart hebben we het kinderfeestje van onze 7 jarige zoon gevierd in het Magisch Theater van Magic John in Ommen, samen met 8 van zijn vriendjes en vriendinnetjes. Het was groot succes, alle kinderen (en wijzelf ook!) hebben van begin tot eind met volle teugen genoten en erg gelachen. Magic John maakte er een echte goochelshow van met professionele trucs die iedereen versteld deed staan. De kinderen leerden zelf ook nog een goocheltruc en kregen deze (samen met een mooie ballonfiguur en iets te snoepen) mee naar huis. Het was een hele leuke middag en een absolute aanrader voor iedereen die een origineel kinderfeestje wil organiseren!! Dank je wel Magic John!!
fam. Weitkamp heeft geschreven op 25 februari 2017 om 23:14:
Magic John heeft jong en oud op onze winter BBQ vermaakt. Alle tafels bij langs. Af en toe de handen even weer wat opwarmen.... want het was echt winter. Een echte opsteker! Het heeft bijgedragen aan een onvergetelijk feest !!
J Visser heeft geschreven op 7 februari 2017 om 03:45:
Magic John trad op tijdens het verjaardagsfeest van onze zoon, voor een gezelschap van ca. 20 kinderen en 20 volwassenen. Jong en oud heeft genoten van John\'s knappe trucs en droogkomische optreden. Kinderen en volwassenen mochten assisteren, we hebben allemaal erg gelachen. Een aanrader!
Fam. De Groot heeft geschreven op 4 februari 2017 om 22:41:
Vanmiddag hebben we het kinderfeestje van onze 8 jarige zoon gevierd in het magisch theater. Het was een doorslaand succes, iedereen heeft van begin tot eind met volle teugen genoten. De show met verrassende trucs die iedereen deed verbazen werd afgewisseld met het maken van een eigen goocheltruc, een leuk en gevarieerd programma. Kortom, een absolute aanrader!! Bedankt Magic John!
Chantal de Vries heeft geschreven op 25 januari 2017 om 11:46:
Magic John heeft twee geweldige shows opgevoerd tijdens ons sinterklaasfeest in Garderen. De onderbouw en bovenbouw (beide 40 kinderen) van de plaatselijke basisschool werden op een show doen geheel afgestemd was op hun leeftijd getrakteerd. Er is hard gelachen en veel over nagepraat. Bedankt John!
Luuk heeft geschreven op 23 januari 2017 om 22:10:
Een geweldig optreden gezien en meegemaakt van Magic John! Het heeft het verjaardagsfeestje van mijn zwager van extra slingers voorzien. Geen standaard optreden, maar plezierig en persoonlijk.
Diny Buwalda heeft geschreven op 16 december 2016 om 13:15:
Mede dankzij een super leuk optreden van tafelgoochelaar Magic John kan ik terugkijken op een geweldig geslaagd feestje bij Landgoed Schuilenburg in Hellendoorn ter ere van mijn 65e verjaardag. Het was een super leuke dag
Ria Eller heeft geschreven op 30 november 2016 om 15:02:
Dank voor je optreden afgelopen zaterdag. Het is een geslaagde middag geweest mede dankzij jou., Ik en mijn collega\'s en hun kinderen hebben genoten van je optreden!!
Ouders van Edin & Tian heeft geschreven op 11 november 2016 om 10:35:
Deze week hielden onze zoons hun kinderfeestje bij Magic John. We hebben met z\'n allen genoten van een leuke middag. Het feestje was prima georganiseerd. De goochelshow was verbluffend goed en grappig. Ook vonden de kinderen het leuk om te knutselen aan hun eigen goocheltruc. Dit alles onder het genot van limonade met wat lekkers. Na afloop gingen zowel de kinderen als de ouders vol enthousiasme naar huis. Magic John is echt een aanrader voor een geslaagd kinderfeestje!
Fam. Etten heeft geschreven op 25 september 2016 om 13:53:
Bedankt voor de geweldig leuke show op ons bruiloftsfeest bovenin de Koperen Hoogte! Zowel wij als onze gasten hebben enorm genoten van je enthousiasme en je trucs. We hopen dat je nog lang doorgaat met je optredens, zodat we vaker een beroep op je kunnen doen.
Gerald Timmerman heeft geschreven op 19 september 2016 om 18:20:
Bedankt voor je super optreden gistermiddag, de kinderen hebben genoten. Ik hoorde vanmiddag je naam positief klinken over de schutting bij de buren, dat is altijd goed natuurlijk. Top dat je op het eind ook even een paar trucs bij de volwassenen liet zien. Heel veel succes met je optredens en wij gaan je zeker aan raden bij anderen.
Hogeland heeft geschreven op 7 september 2016 om 21:41:
Voor het kinderfeestje van onze zoon (die 8 werd) hebben we Magic John gevraagd. Het was fantastisch! De kinderen waren vol aandacht en verbazing en hebben genoten, evenals wijzelf. Zoals 1 van de aanwezige kinderen zei:\" dit is het leukste kinderfeestje ooit!\" Echt een aanrader!!
Hans Markus heeft geschreven op 17 augustus 2016 om 22:18:
"Zonet weer genoten, met mijn dochter, van je prachtige optreden, hier op camping de Roos. Anders dan andere goocheloptredens, waar de geliktheid en grijnslach van de goochelaar ervan afdruipen, gaf jij in je optreden blijk van echtheid en oorspronkelijkheid. De kwaliteiten geef je ook mee bij het laten zien van de klassieke goocheltrucs, waardoor deze weer gloednieuw worden 'omgetoverd'. Uniek! Daarnaast stem je heel goed af met de kinderen. Dat gaat je gemakkelijk af omdat je 'gewoon' echt jezelf bent en daardoor zo bijzonder. Behalve de kinderen waren ook alle aanwezige ouders onder de indruk van de hoge kwaliteit aan goocheltrucs. Je nam ons mee en in hoge mate in de maling… ! We hopen je volgend jaar weer terug te zien!" Met hartelijke groet, Hans Markus
Titi Lems-Eilerts heeft geschreven op 14 juli 2016 om 17:13:
Elk jaar organiseren wij een eindfeest op onze basisschool. Deze keer hebben wij daar Magic John voor gevraagd. Een goochelshow voor de onderbouw en bovenbouw. Het was in één woord: GEWELDIG! Zelden zoveel aandacht en betrokkenheid bij de kinderen gezien. Het is echt een show voor jong en oud. De kinderen werden er voor 100 procent bij betrokken en telkens weer op het verkeerde been gezet. Ook de leerkrachten hebben enorm genoten. Dit was de eerste keer dat Magic John bij ons op school kwam, maar zeker niet de laatste keer.
SBO de Horizon heeft geschreven op 14 juli 2016 om 09:24:
Tijdens het feestelijke afscheid van meester Jan mochten wij genieten van een verrassende show van Magic John. Zowel meester Jan als de kinderen werden op een actieve manier bij de goochelshow betrokken. Hij wist jong en oud te boeien. Een geweldige leuke show. Ook het contact rondom het organiseren van de goochelshow verliep prettig. Hartelijk bedankt!
Marcel wilke heeft geschreven op 26 juni 2016 om 21:00:
Vrijdag 24 juni 2016, Verjaardag van onze zoon Koen gevierd bij magic John. Wat een geweldig feest om dat hier te vieren. Echt de kinderen hebben genoten. Leuk hoe ze dit aankleden met een goochelshow en tussendoor je eigen goocheltruc maken. Echt een aanrader, het is eens wat anders dan standaard een zwemfeestje geven!!
Fam. Blankenvoorde heeft geschreven op 9 mei 2016 om 13:40:
Op 23 april hebben we een super feest gehad, mede door de inzet van Magic John! In zijn optreden wist hij jong en oud uiterst te boeien met zijn Magische professionele goocheltrucs. Wij hebben super positieve berichten ontvangen van onze gasten en raden Magic John dan ook van harte aan voor uw feest! Bij deze bedanken hem voor deze super middag! Groetjes fam. Blankenvoorde
Rene Meijer heeft geschreven op 18 april 2016 om 21:20:
Afgelopen weekend een feest gegeven waarbij Magic John ook was uitgenodigd. Wij hadden een klein gezelschap ongeveer 40 volwassenen en 4 kinderen. Magic John liep tijdens het feest langs de verschillende tafels om te goochelen aan tafel. Het gezelschap geniet van de verschillende trucs en er wordt veel gelachen. Je weet dat je wordt belazerd maar je hebt geen idee hoe. Ook voor de kinderen had hij iets speciaals. Iedereen was erg enthousiast. Al met al zeer geslaagd!
Irene heeft geschreven op 9 april 2016 om 20:00:
Vandaag een zeer geslaagd kinderfeestje gevierd bij Magic John. Onze 9 jarige zoon, zijn vriendjes en wij als ouders hebben ons zeer goed vermaakt. Er is tijdens de goochelshow veel interactie tussen de goochelaar en het publiek. De goochelaar heeft duidelijke regels, waar ook ouders gelukkig van worden (aan het eind wordt chips uitgedeeld, maar dit is voor \'s avonds thuis op de bank en niet in de auto). De kinderen maken een leuke goocheltruc voor thuis en ze krijgen een leuke ballonfiguur mee. Als ouders hoef je aan het eind van het feestje geen \'zakje snoep\' voor thuis meer mee te geven. Super compleet feestje. Prijs - kwaliteit verhouding is goed.
lamberink heeft geschreven op 30 maart 2016 om 16:58:
Op ons veertig jarig huwelijks jubileum heeft Magic John ons en onze gasten een perfecte show van goochelen laten zien.Iedereen was verrast over de kunsten van de goochelaar. Op het einde werden we nog verrast door allerlei vormen van ballonvouwkunst.
José heeft geschreven op 22 maart 2016 om 15:12:
Bij het afscheid van directeur van onze basisschool heeft Magic John een show gegeven. Alle leerlingen van groep 1 t/m 8 waren enthousiast en ook de volwassenen hebben ervan genoten. Een fascinerende show voor alle leeftijden!
Martin heeft geschreven op 29 februari 2016 om 14:11:
Kinderfeestje van Bram gevierd bij Magic John! Wat een leuke show heeft hij weggegeven voor de kinderen en ouders! Dit is een echte aanrader voor een feestje gewoon top!!
Bianca Zoet heeft geschreven op 23 februari 2016 om 00:00:
Tijdens onze vakantie met Set Reizen "Reis organisatie voor mensen met een beperking" hebben wij op Oudejaarsdag 2015, bezoek gehad van Magic John. Namens onze groep gasten, vrijwilligers en begeleiders heel erg bedankt voor deze indrukwekkende middag. Het was fantastisch! Dankjewel & tot de volgende keer!
Charissa heeft geschreven op 20 februari 2016 om 22:49:
Beste John, Mike heeft ontzettend genoten van zijn feestje. Iedereen vond het helemaal super. Bedankt voor de magische middag! Groetjes Charissa
Manuela heeft geschreven op 17 februari 2016 om 20:02:
Hoi John, Bedankt voor het geweldige feestje van mijn zoontje Casper. De kinderen waren er helemaal stil van, zo'n indruk heb jij achtergelaten. Helemaal top. groetjes, Manuela
Midzomerfeesten Marienheem heeft geschreven op 1 februari 2016 om 20:02:
Tijdens onze feestavond van Midzomerfeest Marienheem afgelopen zaterdagavond heeft Magic John ons zijn goochelkunsten laten zien die avond! Erg leuk, grappig en een aanrader voor iedereen! Een geslaagde avond! Mensen waren verbaasd en ontgoocheld hoe hij zijn kunsten/magie liet zien..
Joan Damen heeft geschreven op 26 januari 2016 om 16:01:
Magic John is zo ongeveer onze huis/schoolgoochelaar. Omdat we wederom tot excellente school zijn uitgeroepen heeft MagicJohn weer een fantastisch optreden voor de kinderen verzorgd!!! Kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar waren van het begin tot het eind geboeid! Dank je wel maar weer en tot een volgende keer!!
Miriam van Etteger heeft geschreven op 24 december 2015 om 10:33:
Magic John was de verrassing op de 50 jarige bruiloft van onze ouders!! En zij en alle familieleden en vrienden hebben genoten!! Het optreden van Magic John geeft veel plezier aan jong en oud. Een echte verrassende aanrader volgens iedereen aanwezig......
Marnix Tavenier heeft geschreven op 12 december 2015 om 12:17:
Voor haar kinderfeestje heeft onze dochter voor haar 9e verjaardag een fantastische middag beleefd bij Magic John. De ontvangst was hartelijk, de inhoud van de goochelshow was zeer professioneel. In de show van Magic John worden kinderen en ouders deelgenoot van van de acts door het interactief programma. Magic John weet de kinderen en ouders van de 1e tot de laatste minuut te boeien met zijn kunsten. Aanrader voor een onvergetelijke middag !
Jan van der Spoel heeft geschreven op 3 november 2015 om 15:55:
Fijne avond gehad in Hoogeveen bij de Sjoelvereniging. Prachtig met hoeveel passie hij aan het goochelen is en het publiek er bij betrekt. Je zit er bovenop en toch zie je het niet. SUPERKLASSE. Dubbel en dwars een aanrader!!
L. Nijmeijer heeft geschreven op 3 november 2015 om 10:25:
Vrijdag 30 oktober genoten van een "warm" optreden van Magic John. Hij was te gast tijdens het 12½jr. jubileum van de sjoelvereniging Hoogeveen aan de bak. Dit was de kers op de taart. Een prachtig optreden: goochelaarstrucs aan tafel afgewisseld met een zaaloptreden. Wat een artiest!! Maar wat mij persoonlijk heeft getroffen was de ongedwongen wijze waarop hij zijn kunsten heeft vertoond. Je ziet hem dan niet als een artiest, wat hij natuurlijk beslist is, maar als een gast op het feest. Hij beschikt over een groot empatisch vermogen. Nogmaals alle lof! Echt een aanrader op wat voor feestjes dan ook. Veel succes verder!!!!
Jaap Huisman en Hettie Kleine heeft geschreven op 1 november 2015 om 18:07:
Vrijdagavond 30 oktober 2015 heeft de Sjoelvereniging Hoogeveen aan de bak erg genoten van het optreden van Magic John. Ter ere van het 12 1/2 jarig bestaan van de sjoelvereniging hadden wij Magic John uitgenodigd. Het was in een woord geweldig. Iedereen vond het een zeer geslaagde avond. Nogmaals bedankt voor de gezellige avond ! Jaap Huisman en Hettie Kleine SV Hoogeveen aan de bak
Rien & Gerda van der Veen heeft geschreven op 26 oktober 2015 om 12:43:
Magic John uitnodigen voor ons 40 jarig huwelijksfeest bleek een schot in de roos! Het was een groot succes voor jong en oud! Iedereen was onder de indruk en genoot van de verbazingwekkende trucs. Leuke aanvulling bij het feestelijk buffet, echt een aanrader! Magic John, super bedankt!! Rien & Gerda