Referenties

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
264 berichten.
Buurtvereniging Angerlo schreef op 13 oktober 2019 om 19:28
Wij hadden Magic John ingehuurd voor ons buurtfeest, hierbij was jong en oud aanwezig. Hij deed hier leuke acts met veel betrokkenheid tot het publiek. Het tafelgoochelen was erg leuk, en er werd ook een centrale act gedaan. We vielen van de ene verbazing in de andere. Kortom echt een succes! John bedankt!
Gerrit Boonstra schreef op 10 oktober 2019 om 16:51
Onze ervaring met Magic John is zeer positief. Vooral het goochelen aan tafel werd zeer gewaardeerd. Met je neus er boven op zitten, en er niets van begrijpen, waren de reacties. Mede door MG hebben wij een geslaagde avond gehad. Bedankt hiervoor
Dominicus schreef op 16 september 2019 om 13:27
Wij hadden Magic John geboekt voor onze familiedag, en ik kan jullie zeggen het was een groot succes. Geweldige trucs waar je met de neus op staat en nog zie je het niet. Ook leuk in de omgang, vriendelijk en amicaal. Echt een aanrader! wij hebben in ieder geval een geweldige avond gehad.
Brenda de Jong schreef op 15 september 2019 om 18:27
Ons zoontje heeft zijn kinderfeestje voor zijn 7e verjaardag in het Magische Theater gevierd. Het was een geweldige middag, waarover nog lang is nagepraat in de klas. Er was geen enkel saai moment en de kinderen hebben zich met open mond verbaasd over de show van Magic John. De organisatie was vlekkeloos en het feit dat wij te laat arriveerden werd ook goed opgevangen. Echt een aanrader!
Stegeman schreef op 25 juli 2019 om 18:54
Goede show voor jong en oud, flexibel in omschakelen van podium vanwege het weer, tafelgoochelact is ook erg leuk. Stegeman vv Heino
Odbs 'T Echtenest schreef op 12 juli 2019 om 21:08
Vandaag een optreden van Magic John gehad op de laatste schooldag voor de zomervakantie. Ontzettend knap hoe hij de peuters t/m groep 8 een uur lang heeft kunnen entertainen. Ook de leerkrachten en de ouderraad hebben met verbazing zitten kijken. Een echte aanrader!!
Berdien Goossen schreef op 11 juli 2019 om 09:28
Wat hebben de kinderen van onze school genoten van de goochelshow! Van groep 1 tot en met groep 8 was het een groot succes. Bedankt Magic John!
Fiora Vervoort schreef op 30 mei 2019 om 10:55
Gisteren hadden Kylian en Daphne hun verjaardagsfeestje met 11 vriendjes en vriendinnetjes bij Magic John. Ze hebben allemaal genoten van het feestje. De shows vonden ze geweldig. \"we hebben de truc door!....Oh, toch niet, hoe kan dat!!\" was een veel gehoorde uitspraak van de kinderen. Ook hebben ze genoten van de taart versieren en lekker opeten en het knutselen van de eigen truc. \'s Avonds moest die thuis aan iedereen getoond worden. Wij als ouders konden meegenieten met een kopje thee of koffie. Het was allemaal prima geregeld. Magic John en assistente, bedankt voor de leuke middag!
Gerjanne en Gerry Winters schreef op 30 mei 2019 om 10:28
Na een zeer succesvol optreden op ons 25 jarig huwelijksfeest, 15 jaar geleden, hebben we nu weer genoten van de zeer interessante, verbazingwekkende en humorvolle acts van Magic John op ons 40 jarig huwelijksfeest. Alle aanwezigen, in de leeftijd van 0 - 68 jaar hebben genoten en iedereen werd betrokken bij de acts van deze tafelgoochelaar. Je zit er bovenop maar het blijft onnavolgbaar. Ook de ballonen act voor de kinderen was een succes. We hebben veel positieve reacties ontvangen van onze gasten. Een aanrader!
Michel van Dulmen schreef op 22 mei 2019 om 21:55
Vandaag in ons wijkcentrum de show mogen zien. Een echte aanrader. De kinderen maar ook de aanwezige ouders worden actief betrokken bij zijn show. Van diverse kanten zeer leuke reacties mogen ontvangen. Voor herhaling vatbaar!
De Regenboog Dedemsvaart schreef op 11 maart 2019 om 23:00
Wat een geweldig optreden van Magic John tijdens het juffenfeest bij ons op school! De kinderen hebben erg genoten. Ze werden constant betrokken bij de show en hebben veel gelachen. Fantastisch!
Feestcommissie OCV de Oelewappers schreef op 5 februari 2019 om 19:35
Hallo Jan, We hebben jou afgelopen weekend te gast gehad als artiest in de Oel'n Theater Tour, de galaavond van OCV de Oelewappers. Samen met de andere artiesten heb je er voor gezorgd dat mensen een geweldige avond uit hebben gehad. De komische noot in de magic show was verrassend leuk waardoor er naast de verbazing over de trucs er regelmatig flinke lachsalvo's door de zaal gingen. De gasten hebben genoten en hebben mede dankzij jou act een geweldig leuke avond gehad. Het was top. Feestcommissie OCV de Oelewappers, Oldenzaal.
Reko Raalte schreef op 14 januari 2019 om 12:43
Hallo Magic John, Je bent op onze personeelsavond geweest ter ere van 50 jaar bestaan Reko Raalte op 4 januari 2019, wij hebben met zijn allen genoten van jouw aanwezigheid en jouw goochel kunsten. Je hebt bij gedragen aan een zeer geslaagde avond waarvoor dank.
Alberdina schreef op 9 januari 2019 om 19:29
Beste Magic John, Bij deze wil ik even laten weten dat alle familieleden enorm hebben genoten van jouw toverkunsten. Zowel groot als klein. Prachtig om de enthousiaste gezichtjes van de kinderen te aanschouwen. Reuze bedankt!
Lute Kuilde schreef op 24 december 2018 om 16:19
Wij van de Philips Gepensioneerden Vereniging hebben een fantastische middag gehad met het optreden van jouw Magic John. Heel veel complimenten voor deze goed verzorgd Magic optreden die middag. Groetjes en veel succes verder, Lute Kuilder VGPA Almelo
Wessels Schoonmaakdiensten schreef op 14 december 2018 om 14:36
Donderdag 13 december heeft Magic John een optreden voor ons verzorgd middels tafel goochelacts. Wij hebben hier veel plezier aan beleefd en wij bleven met veel \"vragen\" achter. John bedankt het was mede dankzij jou een zeer geslaagde avond!
Welzijn De Wolden schreef op 8 november 2018 om 15:35
Magic John heeft tijdens onze vrijwilligersavond de mensen geëntertaind door verschillende goocheltrucs te laten zien aan tafel. De reacties waren zeer positief. Men stond versteld van de trucs. Magic John is een echte aanrader voor uw feest of partij.
Gert schreef op 6 november 2018 om 19:09
We hebben genoten van het optreden tijdens het jaarlijkse familieweekend van de familie van Petersen . De kinderen waren echt onder de indruk van wat ze zagen. Ook na de pauze waren we allemaal verrast hoe Magic John bij ons aan tafel verschillende trucs deed. Het was een groot succes waarvoor nogmaals hartelijk dank Magic John. Groeten van de gehele familie van Petersen
Baalderborggroep schreef op 9 oktober 2018 om 12:42
Ivm een jubileumfeestje een surprise party geregeld voor cliënten. Zowel de cliënten als het personeel hebben enorm genoten in het magische theater. Bedankt voor de magische avond namens cliënten en de jubilaris.
Gernand de Boer schreef op 8 oktober 2018 om 19:49
We hebben 23-9 een familiedag georganiseerd. Hierbij hebben wij Magic John ingehuurd, dit was een groot succes. Eerst voor de hele groep een show, daarna voor de kleiner kinderen met ballonnen De kinderen vonden het prachtig. Toen iedereen lekker aan de tafels zat te borrelen, ging Magie John langs de tafels toppie. Een week later hadden de mensen het er nog over. Echt een aanrader, voor een leuke middag of avond. vg Gernand de Boer
wiliam uit ommen schreef op 3 oktober 2018 om 23:29
Ik heb heel erg genoten van je show en ik stuur je een lading foto's gr van wiliam uit Ommen
Adri van Dulst schreef op 24 augustus 2018 om 17:05
Ook in 2018 waren er weer Oud Hollandse markten in Lemele. Dit jaar zelfs voor de 50e keer. Een magisch getal. Magic John voegde daar nog wat extra magie aan toe door burgemeester Vroomen en mede-organisator van de allereerste Oud Hollandse markt Henk Runherd op geheel eigen wijze door de officiële opening te loodsen. Verder begaf hij zich op alle (4) marktavonden onder de bezoekers en liet vlak onder hun ogen allerlei onverwachte en onbegrijpelijke dingen gebeuren. Wat daarbij opvalt is de soepele en vrolijke manier waarop hij het publiek in het algemeen en de kinderen in het bijzonder bij zijn magie betrekt. Magic John voegt duidelijk een positief element toe aan een evenement (en soms een korte opstopping, omdat niemand zijn midden-op-straat-optredens zomaar voorbij liep).
Jan Mark en Linda schreef op 3 juli 2018 om 20:58
Afgelopen vrijdag zijn we getrouwd!! Als verrassing voor onze gasten hadden we Magic John geregeld die kwam tafelgoochelen. Wat een geslaagde verrassing was dat! Iedereen vond het erg leuk, grappig en stond versteld van zijn trucs! Voor de kinderen maakt Magic John nog een paar ballonfiguren. Ook dat viel in de smaak! Al met al paste de aanwezigheid van Magic John perfect bij onze ongedwongen, ontspannen bruiloft.
Riek Lubbers schreef op 2 juli 2018 om 22:33
Onze gezellige avond van zangvereniging Vriendenkring aan het eind van het seizoen werd opgeluisterd door Magic John. Het was een groot succes. Iedereen heeft genoten. Erg aan te bevelen.
Leonie Weijers schreef op 30 juni 2018 om 18:51
Wat een super feestje bij Magic John. In het Magisch Theater. De kinderen hebben ontzettend genoten!! Wat een enthousiasme... Echt een aanrader! Van begin tot eind goed verzorgd!! Top.
Arry Wegdam schreef op 18 mei 2018 om 11:17
Magic John is echt aan te bevelen! Super leuk feestje gehad voor onze zoon van 7 jaar. Geweldig hoe hij de kinderen onder controle heeft van begin tot eind. Je hebt je handen vrij en een geweldig feest! Leuke interactie en nog een eigen goocheltruc. Onze kinderen waren lyrisch. Magic John bedankt!
Henk en Geke schreef op 16 april 2018 om 22:30
Onze complimenten en dank voor de ontspannen avond. Mede dankzij Magic John had Henk een onvergetelijke 50ste verjaardag. Je was een verbindende factor. Top! Een aanrader!
Marieke schreef op 11 april 2018 om 08:50
Afgelopen zaterdagmiddag zijn we met onze vrienden naar het “Magisch Theater” geweest in Ommen. We hadden een fantastische middag waarbij jong en oud zich goed heeft vermaakt en verwondert. John heeft oog voor jong en oud en dat maakt het bijzonder voor iedereen! Echt een aanrader om tijdens een vrienden of familie weekend te doen!!! Dus heb je binnenkort zo’n weekend, bel Magic John!
Floreo Training & Coaching schreef op 1 maart 2018 om 17:31
Tijdens ons Nieuwjaarsfeest op zaterdag 17 februari 2018 heeft Magic John een geweldig optreden verzorgd voor onze collega\'s en hun partners. Wij hebben enorm gelachen en genoten van de goochelacts. De perfecte break tijdens ons heerlijke diner. Iedereen was enorm enthousiast. Echt een aanrader!
Oude Lashof schreef op 1 maart 2018 om 11:29
Hallo, Afgelopen vrijdag bij de Commanderie in Ootmarsum hadden wij een personeelsavond en kwam Magic John een optreden verzorgen. Wat hebben wij genoten. Vooral eerst persoonlijk langs de tafels gaan en je goocheltrucks laten zien en pas daarna á publiek was een goeie zet. Aandacht van begin tot eind. En dat wil wat zeggen met een meerderheid \"stoere\"mannen. haha Topavond gehad. gr. namens personeel en direktie Loon en grondverzetbedrijf Oude Lashof BV Rossum
Nancy Satter schreef op 27 februari 2018 om 21:04
Vanmiddag hebben we het kinderfeestje van onze dochter bij het Magisch Theater gevierd. Vanaf het moment van aankomst werd de zorg overgenomen en konden zowel de kinderen als de volwassenen genieten van het 'magische' programma. Alles was tot in de puntjes geregeld en de kinderen vonden het fantastische. Een middag vol verbazing, afwisseling, gezelligheid en de jarige werd flink in het zonnetje gezet. Met als klapper een eigen gemaakt goocheltruc mee naar huis. Echt super gedaan. Graag tot een volgende keer.
Henriette ten Brinke schreef op 17 februari 2018 om 22:49
Vanmiddag het kinderfeestje gehad van onze dochter samen met twee vriendinnen. Super leuke en afwisselende middag gehad. Alles was goed voorbereid en de middag verliep super magisch. Leuke shows gehad en de kinderen waren super enthousiast. Bedankt!
Julia Houtzager Kayser schreef op 22 januari 2018 om 17:09
Wij hebben het kinderfeestje van onze dochter in het magische theather gevierd en iedereen was heel enthusiast. De kinderen vonden het het mooiste kinderfeestje ooit , er was veel afwisseling en vooral de jarige word erg betrokken bij de show. Gewoon een aanrader voor zowel kids als ook voor de volwassenen.... Wij hebben ervan genoten. Bedankt
Juniorkamer Almelo schreef op 17 januari 2018 om 13:39
Beste Magic John, Afgelopen zaterdag hadden wij ons 8e lustrumfeest met als thema: Magical Night! Wij hebben een ontzettend lekker en leuk diner gehad; jouw goochelaarskunsten gaf een extra dimensie aan de avond. Heel hartelijk dank daarvoor; het was zeer geslaagd! Groet, Juniorkamer Almelo
Stefanie schreef op 10 januari 2018 om 22:15
Wat hebben wij een geweldige oudejaarsavond gehad, of beter gezegd, een MAGISCHE oudejaarsavond. Magic John kwam met al zijn spullen naar ons toe, wij logeerden in het Klooster van Dalfsen, en heeft geweldige trucs laten zien. Maar ook veel interactie voor onze kinderen. En met humor; de vaders en moeders hebben ook hier enorm van genoten. Dankjewel Magic John, het was een oudejaarsavond om nooit te vergeten!
Hebe schreef op 10 januari 2018 om 11:40
Geweldig genoten van het feestje van onze zoon die 6 werd. Hij en zn vriendjes gingen er helemaal in op en hadden verschrikkelijk veel lol! Het is afwisselend , interactief en heel gezellig. Ik houd het zéker in achterhoofd voor verjaardag van onze jongste!
Hendrien en Wim van Ree schreef op 8 januari 2018 om 20:39
Op 6 januari 2018 hadden we 35 vrienden en familieleden met hun kinderen uitgenodigd voor een etentje bij restaurant Harwig te Den Ham. Het eten was geweldig, maar het feest werd een echt feest voor kinderen en volwassenen door het magnifieke optreden van Magic John. Op de leuke ballonfiguren reageerden de kinderen enthousiast en de goocheltrucs aan tafel waren voor een ieder onnavolgbaar. Wilt u een geweldig gezellige avond, dan hoeft u alleen Magic John maar uit te nodigen. Wat een feest!!
Stefanie Boer schreef op 21 december 2017 om 14:31
Magic John was onderdeel van onze kerstborrel. Zijn optreden was geweldig! We hebben erg gelachen en vol verbazing hebben we gekeken naar alle trucs. Niet te geloven wat hij kan. Je zit er met je neus bovenop en dan nog snap je er niets van. De sfeer zat er dan ook al snel goed in en het samenzijn met je collega\'s weer een groot succes. Een zeer geslaagde kerstborrel! Dank je wel Jan. Groet, Stefanie
Maarten Grund schreef op 17 december 2017 om 17:02
Op 16 december kinderfeestje gehad bij de locatie in Ommen en het was echt heel erg leuk. Kinderen werden erg leuk betrokken bij de show en waren erg onder de indruk. Zeker een aanrader!
Anouk schreef op 14 december 2017 om 17:51
Op 8 december hebben wij een heel leuk kinderfeestje gehad met Magic John. Onze dochter werd 8 jaar en heeft mede dankzij Magic John een geweldig kinderfeestje gehad!! Alle kinderen waren erg enthousiast en hebben genoten!! Ook wij hebben vol verbazing staan kijken en ondertussen genoten van het plezier van de kinderen. Magic John, nogmaals heel erg bedankt voor dit onvergetelijk kinderfeestje!!
Sandra Kort schreef op 6 december 2017 om 23:59
Onze zoon van 6 heeft met zn vriendjes enorm genoten van het kinderfeestje bij Magic John. (En wij zelf overigens ook.) Een top feestje! Echt een aanrader!
Esther schreef op 2 december 2017 om 21:39
Vanmiddag een heel leuk kinderfeestje van mijn zoon gevierd met Magic John. We kregen een geweldige goochelshow waarbij ook veel gelachen werd doordat de kinderen steeds weer op het verkeerde been werden gezet. Ook de volwassenen genoten volop van de show. Tussendoor hebben de kinderen zelf een leuke goocheltruc gemaakt die ze thuis kunnen demonstreren. Ook nog taartjes versierd en het feestje afgesloten met patat. Echt een topfeest!
Pasqual Prummel schreef op 1 november 2017 om 21:16
Wauw, wat hebben de kinderen en wij vandaag genoten!! Het kinderfeestje voor onze 8 jarige dochter was een 1 woord fantastisch! Bedankt Magic John, voor een onvergetelijke middag.........
Hermann schreef op 28 oktober 2017 om 12:40
Magic John is een fantastische en professionele entertainer die nu tweemaal onze gasten tijdens een feest heeft verrast met zijn trucs en humor. Wij hebben alleen maar leuke en enthousiaste reacties van onze gasten gekregen, van jong tot oud.
Esther van Zoelen schreef op 26 oktober 2017 om 11:38
Begin oktober organiseerde Woningstichting De Veste de Dag van het Huren voor al haar huurders in het Vechtdal. Als tafelgoochelaar ging Magic John langs de tafels. Alle aanwezigen verwonderden zich over zijn trucs en de fantastische ballonbeesten die hij creëerde. Jong en oud genoot van zijn optreden. Het was een magische middag!
Marianne Jongboer schreef op 17 oktober 2017 om 11:30
Afgelopen woensdag was Magic John bij ons op school. Wat was het leuk! De kinderen hebben genoten. Eerst een optreden voor de groepen 1 t/m 4 en daarna 5 t/m 8. Echt een aanrader voor een geweldige ochtend. Magic John bedankt.
Judith Jonkers schreef op 2 oktober 2017 om 10:47
Voor het pensioensfeestje van onze meester Jan heeft Magic John twee voorstellingen gegeven; een voor de bovenbouw en een voor de onderbouw. Hij paste beide voorstellingen aan op de leeftijdsgroep waardoor alle leerlingen geboeid bleven. Geweldig om de verwondering op hun gezichten te zien bij alle verbazingwekkende trucs! Meester Jan werd op een subtiele manier bij het geheel betrokken en was erg blij met het magische optreden. Als school hoefden we niet veel meer te regelen dan een geschikte ruimte en af en toe een kop koffie of thee... Een echte aanrader!
Friedje den Hartogh schreef op 26 september 2017 om 13:25
Namens Make-A-Wish® Nederland wil ik je heel hartelijk bedanken voor je medewerking aan de wensdag van de 5-jarige Sven, wenskindje van MAW. Sven houdt van alle dingen die kleine mannetjes leuk vinden…..en daar hoort ook een goochelaar bij. Jij hebt hem, zijn ouders en zijn opa’s en oma’s op een geweldige manier laten genieten. Wat ben jij een Top Goochelaar ! Dank voor je medewerking en je bereidwilligheid om de wensdag van Sven tot een fantastische belevenis te maken !
OBS Prinses Irene Gramsbergen schreef op 26 juni 2017 om 16:22
We hebben afgelopen vrijdag een super leuke ochtend gehad met onze school. Na de verbouwing werd de school heropend, als cadeautje kregen de kinderen van onze ouderraad een optreden van Magic John. Groep 1 t/m 4 waren als eerste aan de beurt en hebben adembenemend gekeken. Daarna was de beurt aan groep 5 t/m 8. Zij hebben net zo genoten en waren soms zelfs hevig gefrustreerd hoe het toch allemaal kon (inclusief de juf). Kort om een geweldige ochtend voor jong en oud!
Terlaak schreef op 25 juni 2017 om 21:44
Beste Magic John, Complimenten, wat hebben we gisteren een fantastisch kinderfeest in jouw magisch theater gehad!!!! Zelfs papa en mama waren op het podium onder de indruk van je trucs! De jongens hebben het er gisterenavond en vandaag nog vaak met elkaar over gehad en willen graag nog een keer komen!!! Ook de geknutselde eigen goocheltruc wordt al veel getest op papa en mama\'s en opa en oma\'s. Wat een fantastisch verzorgd feest, in een woord klasse!!! In Twente en de Achterhoek zijn ze nu al erg nieuwsgierig naar je geworden!!! Hopelijk tot gauw!!!