Referenties

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
264 berichten.
Kirsten Germs schreef op 18 november 2014 om 13:03
Afgelopen zaterdagavond hadden wij een gezellige avond van onze ondernemersvereniging. Magic John was onze entertainer. De reakties van alle leden waren razend enthousiast. Kortom... een zeer geslaagde avond met het optreden van Magic John. Bedankt hiervoor !!!
Joan Damen schreef op 30 september 2014 om 18:35
Magic John was vandaag bij ons op school uitgenodigd om te goochelen. Juffrouw Ineke nam afscheid en zij bood de goochelshow aan de leerlingen aan als afscheidskado. Een top voorstelling, waarvan alle leerlingen van groep 1 tm 8 erg van hebben genoten. Aan het eind van de middag, toen de leerlingen naar huis gingen, waren ze nog zelf aan het proberen een goocheltruc na te doen. Magic John het was TOP wat je hebt laten zien!! Dank daarvoor.
fam. Tangenberg schreef op 18 september 2014 om 09:34
Het is alweer een tijdje geleden dat onze zoon Luuk z\'n kinderfeestje bij jullie in het theater heeft gevierd. Maar het was geweldig we hebben genoten. Luuk en z\'n vriendjes hebben het er nog vaak over! Bedankt voor de geweldige middag.
Edith Verzee schreef op 8 september 2014 om 13:08
Leuk om je ontmoet te hebben, je doet mensen echt versteld staan. Ik stond er ook met mijn snufferd bovenop en zelfs met mijn camera maar ik heb echt niets kunnen ontdekken. Super goed gedaan! Misschien lopen we elkaar nog eens tegen het lijf op een markt of evenement. Ik ga zeker je naam nog vaak noemen! Groetjes, Edith Verzee KLEINIGHEITIE www.facebook.com/kleinigheitie
Jolet de Raadt schreef op 6 augustus 2014 om 11:09
Beste Magic John, Wat een verrassend leuk optreden. Jong en oud zaten de hele voorstelling ademloos te kijken. Je bent bijzonder geestig en ad rem! Dank je en tot de volgende keer. Jolet de Raadt
Geurt v Loenen schreef op 30 juli 2014 om 09:28
Wij komen al verschillende jaren in het Magic theater en met veel plezier. En Magic John betrekt ook iedereen bij zijn shows en het is altijd gezellig. En misschien tot volgend jaar.
N.Lubbers schreef op 16 juli 2014 om 15:03
Beste Magic John, bedankt voor je geweldige optreden tijdens ons 40 jaar bestaan feest! Kinderen en volwassenen hebben van je genoten. Wij hebben veel positieve reacties gekregen en zullen je zo weer inhuren bij ons volgend feest. Veel foto\'s van je optreden zijn binnenkort te zien op www.bolderhoek.nl Je spontane actie tijdens het onthulen van onze nieuwe speeltoestel wordt door mij zeer gewaardeerd. Bedankt en tot volgende keer, groetjes Nina Lubbers
PCBS De Marliaantjes schreef op 4 juli 2014 om 08:33
Magic John hebben we gevraagd een optreden te verzorgen voor de leerlingen van onze school i.v.m. het afscheid van een juf. Wat hebben de kinderen én volwassenen genoten van het optreden! Zeker voor een herhaling vatbaar!
CBS De Schakel schreef op 20 juni 2014 om 19:16
Donderdag 12 juni was je bij ons. We hebben genoten van een prachtige show, geschikt voor al onze kinderen van CBS De Schakel! Kinderen en leerkrachten vonden het geweldig!
Stichting Oranjepret Zwolle schreef op 26 mei 2014 om 13:15
Tijdens Koningsdag te Parkeekhout in Zwolle Magic John gevraagd om op te treden. Net zoals het verjaardagsfeest van onze zoon een enorm succes. Rijen dik stonden de kinderen te kijken en ook de volwassenen begrepen niet hoe Magic John dit doet. Volgend jaar zeker voor herhaling vatbaar en zal dan zelf ook proberen beter op te letten om te snappen hoe de trucs gaan. Nee toch niet, de Magie is fantastisch en die moet je zelf bekijken. Namens Stichting Oranjepret ZwolleRalph Thoenes
Hans en Minetta schreef op 10 maart 2014 om 23:00
Afgelopen vrijdag, tijdens een personeelsfeest, hebben we kunnen genieten van een fantastische goochelshow van Magic John. Iedereen vond het geweldig en we kunnen dan ook terugkijken op een geweldig leuke personeelsavond. Zeker voor herhaling vatbaar.
Fam. Dekker schreef op 7 maart 2014 om 23:00
Vandaag het kinderfeestje van onze dochter Lieke gevierd in het theater van Magic John. Alle kinderen waren super enthousiast, een leuke goochelshow, en zelf een goocheltruc maken en leren, een aanrader! Gr Fam. Dekker.
Ivar van Dijk schreef op 27 februari 2014 om 23:00
Onze zoon is vandaag 6 jaar geworden en dit hebben we gevierd bij Magic John in Ommen. Ivar vond het een super feest!!! Magic John heeft een super afwisselend programma. De kinderen hebben zich prima vermaakt. Al met al is het een prima plek om een kinderfeestje tot een succes te maken!!
Fam. Hulsman schreef op 23 februari 2014 om 23:00
Vrijdag jl vierden we een kinderfeestje van onze zoon die 9 jaar was geworden in het magisch theater van Magic John. Het was een groot succes! Magic John en partner weten hoe ze een kinderfeestje moeten organiseren. Leuke goochelshows met verbazingwekkende trucs en met humor gebracht afgewisseld met taart/ranja/chips en een truc knutselen. Er werd afgesloten met leuke ballonnenfiguren en lekkers mee naar huis. Voor iedereen een aanrader!
Fam. Donker schreef op 19 februari 2014 om 23:00
Voor ons 25-jarig huwelijksfeest hebben wij Magic John uitgenodigd. Hij heeft aan de tafels zittend tussen de gasten gegoocheld. Ze konden hem op de vingers kijken...Hij heeft jong en oud verbaasd doen staan met knappe trucjes en leuke grapjes. Hij wist de sfeer erin te brengen en de aandacht vast te houden. Het was een succes!
Gerrit Harmsen schreef op 14 februari 2014 om 23:00
Onlangs hebben we Magic John mogen meemaken op ons bedrijfsfeest. Zonder enige moeite wist hij savonds 120 mensen zijn magische kunsten te tonen en menigeen versteld doen staan met zijn vingervlugheid. Mocht je een keer eens iets ander willen op een feest dan is dit een echte aanrader !
bert kellij schreef op 24 januari 2014 om 23:00
elke keer als magic john komt is het weer fantastich. Vrijdag 24 januari j.l bij onze vernieuwde sportkantine was het een geweldige ervaring om te zien wat er weer bij de table magic de magic deed. John hier word over nagepraat bedankt en vast tot een andere keer
O.B.S De Dennenkamp schreef op 21 januari 2014 om 23:00
Dag Magic John, Bedankt voor de leuke en leerzame ochtend. We hebben genoten van je verhaal en je truckjes. Hopelijk vond u het ook leuk, en wij hopen dat u nog een keertje langs komt. Groeten, Alle leerlingen en de leerkrachten van O.B.S De Dennenkamp.
Anne en Marith schreef op 5 januari 2014 om 23:00
Hallo Magic John.... Bedankt voor de magische middag. We hebben allemaal een heel gezellig kinderfeestje gehad,waar nog lang over gepraat zal worden.. Nogmaals bedankt en wie weet tot ziens.
Lina schreef op 2 januari 2014 om 23:00
Met ons kantooruitje hebben wij een fantastische avond gehad. Onder het eten kwam de ‘special guest’ Magic John langs de tafels om allerlei truckjes te laten zien. Ondanks dat we er met onze neus bovenop zaten snappen we écht niet hoe hij het allemaal doet! Nogmaals bedankt voor de leuke avond. :-)
haarman & wiersma schreef op 22 december 2013 om 23:00
vrijdag avond een kerst borrel gehad met daar bij Magic John, dit was zeer vermakend een aanrader, als men een feestje heeft het was voor jong en oud mooi
Marieke schreef op 19 december 2013 om 23:00
Gisteren een onwijs leuk kerstfeestje gehad met als special guest Magic John! Het was zeer de moeite waard. En de truc met de sponsjes (hartjes) was geweldig! Nu nog oefenen dat hij uit andermans hand eruit komt ;-)
Ester schreef op 19 december 2013 om 23:00
Afgelopen zaterdag vierden we de verjaardagen van onze zoontjes in het magisch theater. Het was een hele gezellige, leuke, en verrassende middag. We hebben allemaal erg genoten en we willen u dan ook hartelijk bedanken voor dit speciale verjaardagsfeest! Groetjes uit Lemelerveld.
Mw. Martens schreef op 13 december 2013 om 23:00
Gisteren een hele leuke middag mogen beleven dankzij Magic John en zijn echtgenote. Het feestje was erg leuk georganiseerd en werd goed afgewisseld met show en knutselen etc. De kinderen hebben volop genoten en vol bewondering gekeken naar de trucs. Kortom,een erg geslaagd kinderfeestje,bedankt!! groet,Francesca
Wendy de Haan schreef op 4 november 2013 om 23:00
We willen je nogmaals bedanken voor het superleuke kinderfeestje dat je afgelopen zaterdag voor onze dochter hebt verzorgd! Zij en de meisjes die ze had uitgenodigd hebben er enorm van genoten! (en papa en mama natuurlijk ook...) Echt een aanrader en ik denk dat we over een paar jaar weer terug zijn voor een feestje van onze andere dochter of onze zoon! Groeten van Wendy en Jeffrey de Haan
robini schreef op 2 november 2013 om 23:00
Hallo magic John, Ik heb wel vol trots gekeken naar jouw uitvoering in Hollands Got talent.Goed dat je kalm blijft en nederland laat zien dat magic echt magic moet blijven.Een erg vervelende jury heeft er totaal geen verstand van.Wij blijven de goochelkunst koesteren!!!Prachtige website heb je!!(ps ik ben maar een amateurtje maar heb veel liefde voor de goochelkunst! Laat je niet uit het veld slaan en blijf lekker doorgaan met magie. een magische groet Robini
Lineke schreef op 10 oktober 2013 om 22:00
Gisteren hebben alle kinderen van Musselkanaal van het optreden van Magic John in de sporthal de Veenhorst genoten vanwege de Winkelweek. Vol verwondering mochten de peuters en kleuters als eerste de leuke trucs met verrassingen aanschouwen. Mijn groep 1 vonden de act van de verdwenen trouwring van juf de topper, hoe is het toch mogelijk! Kindvriendelijk, boeiend en sfeervol! Dank je wel Magic John en de Handelsvereniging Musselkanaal!
Saskia van Hiele schreef op 27 september 2013 om 22:00
Afgelopen vrijdag een kinderfeestje gehad bij Magic John. ONVOORSTELBAAR wat we daar allemaal gezien hebben. De kids vonden het ook geweldig en op de terugweg werd het allemaal nog eens grondig doorgenomen. Wij kunnen het echt aanraden voor een kinderfeestje. Jan, en uiteraard ook je vrouw, heel erg bedankt voor de onvergetelijke middag!!!! Hoop dat wij nog eens van jou kunnen genieten! Groeten Göran, Saskia en Cédric
Theo Rensen schreef op 22 september 2013 om 22:00
Magic John, de voorstelling die je voor onze leerlingen hebt verzorgd in het kader van de heropening van onze school was fantastisch. De kinderen, van klein tot groot, hebben genoten van jouw acts, jouw toverkunsten en jouw grappige en soms spannende presentatie. Het was een groot succes!
dani dijkman, De wingerd schreef op 22 september 2013 om 22:00
van:dani, ik vond het super knap maar mag ik een goocheltruckje weten hoe je die zakdoekjes aan elkaar kan doen. en ik vond het ook super leuk. Groetjes:Dani
Gerard schreef op 16 september 2013 om 22:00
Beste Magic John, je was op ons afscheidsfeest in Hardenberg, met je wonderlijke ballonnen en je niet-te-volgen trucs. Je liet ons verbaasd achter toen je naar een andere tafel ging: hoe dééd-ie het? Eén nadeel: kleinkinderen in tranen als een dag later toch een keer een ballon uit elkaar knalt.... Gerard.
Herman schreef op 23 augustus 2013 om 22:00
Beste John wij hebben u gisterenavond mee gemaakt op een verjaardags party en hebben geweldig genoten van u trucks , het is onbegrijpelijk wat u doet vooral met de kaarten was erg leuk , ga zo door mijn complimenten voor wat u laat zien het was grote klasse
Michelle & Nienke schreef op 16 augustus 2013 om 22:00
Het was super leuk vanavond! Maar u mocht nog wel langer door gaan met uw trucjes hoor, het was echt super leuk en we wouden nog meer zien! We zitten nog steeds te praten en te denken over hoe u het nou doet haha :) we hopen dat we u nog een keer zien ! groetjes de twee meiden Michelle & Nienke
celie schreef op 14 augustus 2013 om 22:00
We zijn in Ommen bij de voorstelling geweest van 7 augustes.tranen met tuiten gehuild van het lachen.hebben onwijs genoten en ook de kids hebben genoten.We moeten er nu nog om lachen als we erover na praten.bedankt voor een onvergetelijke avond.
Heidi te Wierik schreef op 16 juni 2013 om 22:00
Vrijdag 14 juni kinderfeestje gevierd bij magic John. Echt een aanrader. Kinderen hebben genoten (jongens van 10 jaar). Waren allemaal erg onder de indruk.
van Gansewinkel schreef op 28 mei 2013 om 22:00
Vrijdag 24-05-2013 heb je ons doen verbazen met je optreden tijdens ons jaarlijkse personeelsfeest bij Circus Hardenberg. Menigeen praat er nog over na! De avond was zeer geslaagd en gezellig! Bedankt en tot een volgende keer.
Wilfried Bruijnzeels (Multifunctioneel Kind Centru schreef op 22 mei 2013 om 22:00
Afgelopen vrijdag 17 mei jl. hebben de kinderen, leerkrachten en ouders van MFK Het Palet enorm genoten van je optreden! Veel succes verder!
Martin te Riele schreef op 11 mei 2013 om 22:00
Gisteravond tijdens ons tentfeestje in Lettele ontzettend genoten van jou optreden. Het was echt geweldig en hebben heel veel leuke reacties van onze gasten gehad. Namens Martin en Thea ontzettend bedankt.
PKN schreef op 9 mei 2013 om 22:00
Enkele reacties van de vrijwilligersavond op 26 april: -Ongelofelijk je zit er naast en je snapt er niks van. -Geweldige avond gehad zo ontzettend gelachen. -Vooral de gekozen assistente kon er niet over uit dat ze het niet door had. Heel erg bedankt voor de geweldige show.
Henk Veerbeek Buurtvereniging Bloemenbuurt schreef op 17 april 2013 om 22:00
Al waren we dan niet met zoveel kinderen de kwaliteit die je ons geboden hebt was er zeker niet minder om. Wat hebben ze genoten, momenten van verbazing en dan weer erg gelachen. Er is veel over nagepraat in de auto. Je kan goed met kinderen omgaan. Trouwens wij als begeleiders hebben er ook erg van genoten en vonden het zeer geslaagd.
Coeliakie Kids kamp Overijssel schreef op 17 april 2013 om 22:00
Lieve Magic John, wat hebben we met z'n allen genoten van je show afgelopen zondagmiddag. Onze 50 coeliakie kids en hun ouders en zeker wij als leiding, zijn je erg dankbaar! Als mensen een feestje geven en jou er bij uitnodigen, zal het feestje zeker slagen!!!! Veel liefs Monique
Tycho van 't hul schreef op 7 april 2013 om 22:00
Ik vond het erg leuk,en ik wil er zo weer heen sommige truckjes snapte ik niet maar 3 wel. je bent een goede gochelaar. Tycho
Margriet Berents schreef op 19 maart 2013 om 23:00
Magic John heeft de openingsact van de Week van de Techniek 2013 gedaan samen met onze burgemeester. Hij heeft leuke en verrassende acts gedaan. Zie ook op dedemsvaartinbeeld.nl voor filmpje en foto's.
Fam Tuin schreef op 19 maart 2013 om 23:00
Wat hebben we een gezellig feest gehad van Henk en Gea.Met dank aan Magic John.Wat waren we verbaasd en wat hebben we een plezier gehad. Dat is voor herhaling vatbaar.
Hans en Ingrid schreef op 5 maart 2013 om 23:00
Tijdens ons 12,5 jarig huwelijksfeestje heeft jong en oud genoten van Magic John. Ook voor een kleine groep een aanrader! Alle gasten werden erbij betrokken. Super!
Harry en Renske schreef op 22 februari 2013 om 23:00
Vrijdag 15 februari een onvergetelijke trouwdag gehad, mede dankzij Magic John. Alle kinderen, maar zeker ook alle volwassenen hebben erg gelachen en genoten!!! Dank je wel Magic John. En wie weet....... tot een volgend goochelavontuur......
Esme Bolks schreef op 13 februari 2013 om 23:00
Vrijdag 1 februari bijzonder leuk kinderfeestje van Nienke. Alle meiden vonden t super, en helemaal tof om een goocheltruc geleerd te hebben. Bedankt voor de perfect georganiseerde middag.
Van Elderen accountants | belastingadviseurs schreef op 12 februari 2013 om 23:00
Beste John, Hartelijk dank voor je grandioze optreden tijdens ons open huis op 8-2-2013. Onze gasten hebben genoten van je kunsten. Ik beveel ondernemers van harte aan jou bij hun bedrijfsevenementen te betrekken. Hartelijke groet, Gert Pruim
Lianne schreef op 9 februari 2013 om 23:00
6 februari kinderfeestje gehad bij jou.....super gaaf, was de reactie van de kinderen. Dankjewel, echt een aanrader!
Derk Espeldoorn schreef op 4 februari 2013 om 23:00
Zaterdag 2 februari de 90ste verjaardag van (o)ma gevierd bij Partycentrum Circus in Hardenberg. Heel bijzonder was het optreden van Magic John voor zowel oud als jong. (O)ma was dolenthousiast kon het niet uitstaan dat ze de goochelkunsten niet kon volgen. Bravo Magic John, een aanrader voor elk feest.