Referenties

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
234 berichten.
Gerard heeft geschreven op 16 september 2013 om 22:00
Beste Magic John, je was op ons afscheidsfeest in Hardenberg, met je wonderlijke ballonnen en je niet-te-volgen trucs. Je liet ons verbaasd achter toen je naar een andere tafel ging: hoe dééd-ie het? Eén nadeel: kleinkinderen in tranen als een dag later toch een keer een ballon uit elkaar knalt.... Gerard.
Herman heeft geschreven op 23 augustus 2013 om 22:00
Beste John wij hebben u gisterenavond mee gemaakt op een verjaardags party en hebben geweldig genoten van u trucks , het is onbegrijpelijk wat u doet vooral met de kaarten was erg leuk , ga zo door mijn complimenten voor wat u laat zien het was grote klasse
Michelle & Nienke heeft geschreven op 16 augustus 2013 om 22:00
Het was super leuk vanavond! Maar u mocht nog wel langer door gaan met uw trucjes hoor, het was echt super leuk en we wouden nog meer zien! We zitten nog steeds te praten en te denken over hoe u het nou doet haha :) we hopen dat we u nog een keer zien ! groetjes de twee meiden Michelle & Nienke
celie heeft geschreven op 14 augustus 2013 om 22:00
We zijn in Ommen bij de voorstelling geweest van 7 augustes.tranen met tuiten gehuild van het lachen.hebben onwijs genoten en ook de kids hebben genoten.We moeten er nu nog om lachen als we erover na praten.bedankt voor een onvergetelijke avond.
Heidi te Wierik heeft geschreven op 16 juni 2013 om 22:00
Vrijdag 14 juni kinderfeestje gevierd bij magic John. Echt een aanrader. Kinderen hebben genoten (jongens van 10 jaar). Waren allemaal erg onder de indruk.
van Gansewinkel heeft geschreven op 28 mei 2013 om 22:00
Vrijdag 24-05-2013 heb je ons doen verbazen met je optreden tijdens ons jaarlijkse personeelsfeest bij Circus Hardenberg. Menigeen praat er nog over na! De avond was zeer geslaagd en gezellig! Bedankt en tot een volgende keer.
Wilfried Bruijnzeels (Multifunctioneel Kind Centru heeft geschreven op 22 mei 2013 om 22:00
Afgelopen vrijdag 17 mei jl. hebben de kinderen, leerkrachten en ouders van MFK Het Palet enorm genoten van je optreden! Veel succes verder!
Martin te Riele heeft geschreven op 11 mei 2013 om 22:00
Gisteravond tijdens ons tentfeestje in Lettele ontzettend genoten van jou optreden. Het was echt geweldig en hebben heel veel leuke reacties van onze gasten gehad. Namens Martin en Thea ontzettend bedankt.
PKN heeft geschreven op 9 mei 2013 om 22:00
Enkele reacties van de vrijwilligersavond op 26 april: -Ongelofelijk je zit er naast en je snapt er niks van. -Geweldige avond gehad zo ontzettend gelachen. -Vooral de gekozen assistente kon er niet over uit dat ze het niet door had. Heel erg bedankt voor de geweldige show.
Henk Veerbeek Buurtvereniging Bloemenbuurt heeft geschreven op 17 april 2013 om 22:00
Al waren we dan niet met zoveel kinderen de kwaliteit die je ons geboden hebt was er zeker niet minder om. Wat hebben ze genoten, momenten van verbazing en dan weer erg gelachen. Er is veel over nagepraat in de auto. Je kan goed met kinderen omgaan. Trouwens wij als begeleiders hebben er ook erg van genoten en vonden het zeer geslaagd.
Coeliakie Kids kamp Overijssel heeft geschreven op 17 april 2013 om 22:00
Lieve Magic John, wat hebben we met z'n allen genoten van je show afgelopen zondagmiddag. Onze 50 coeliakie kids en hun ouders en zeker wij als leiding, zijn je erg dankbaar! Als mensen een feestje geven en jou er bij uitnodigen, zal het feestje zeker slagen!!!! Veel liefs Monique
Tycho van 't hul heeft geschreven op 7 april 2013 om 22:00
Ik vond het erg leuk,en ik wil er zo weer heen sommige truckjes snapte ik niet maar 3 wel. je bent een goede gochelaar. Tycho
Margriet Berents heeft geschreven op 19 maart 2013 om 23:00
Magic John heeft de openingsact van de Week van de Techniek 2013 gedaan samen met onze burgemeester. Hij heeft leuke en verrassende acts gedaan. Zie ook op dedemsvaartinbeeld.nl voor filmpje en foto's.
Fam Tuin heeft geschreven op 19 maart 2013 om 23:00
Wat hebben we een gezellig feest gehad van Henk en Gea.Met dank aan Magic John.Wat waren we verbaasd en wat hebben we een plezier gehad. Dat is voor herhaling vatbaar.
Hans en Ingrid heeft geschreven op 5 maart 2013 om 23:00
Tijdens ons 12,5 jarig huwelijksfeestje heeft jong en oud genoten van Magic John. Ook voor een kleine groep een aanrader! Alle gasten werden erbij betrokken. Super!
Harry en Renske heeft geschreven op 22 februari 2013 om 23:00
Vrijdag 15 februari een onvergetelijke trouwdag gehad, mede dankzij Magic John. Alle kinderen, maar zeker ook alle volwassenen hebben erg gelachen en genoten!!! Dank je wel Magic John. En wie weet....... tot een volgend goochelavontuur......
Esme Bolks heeft geschreven op 13 februari 2013 om 23:00
Vrijdag 1 februari bijzonder leuk kinderfeestje van Nienke. Alle meiden vonden t super, en helemaal tof om een goocheltruc geleerd te hebben. Bedankt voor de perfect georganiseerde middag.
Van Elderen accountants | belastingadviseurs heeft geschreven op 12 februari 2013 om 23:00
Beste John, Hartelijk dank voor je grandioze optreden tijdens ons open huis op 8-2-2013. Onze gasten hebben genoten van je kunsten. Ik beveel ondernemers van harte aan jou bij hun bedrijfsevenementen te betrekken. Hartelijke groet, Gert Pruim
Lianne heeft geschreven op 9 februari 2013 om 23:00
6 februari kinderfeestje gehad bij jou.....super gaaf, was de reactie van de kinderen. Dankjewel, echt een aanrader!
Derk Espeldoorn heeft geschreven op 4 februari 2013 om 23:00
Zaterdag 2 februari de 90ste verjaardag van (o)ma gevierd bij Partycentrum Circus in Hardenberg. Heel bijzonder was het optreden van Magic John voor zowel oud als jong. (O)ma was dolenthousiast kon het niet uitstaan dat ze de goochelkunsten niet kon volgen. Bravo Magic John, een aanrader voor elk feest.
Installatiebedrijf BB&L heeft geschreven op 28 januari 2013 om 23:00
Op 18 januari hadden wij onze nieuwjaarsborrel. Magic John was hier ook bij. Het was een geweldige show, goeie muziek en veel verrassende trucs. Magic Meets Music is echt een aanrader voor een feestje.
Petra Hegeman heeft geschreven op 28 januari 2013 om 23:00
19 januari gaven wij een feestje ter gelegenheid van ons 12,5 jarig huwelijk. Magic John maakte het feest compleet! Wat hebben de kinderen genoten van de kindervoorstelling (en niet álleen de kinderen ;)! En het tafelgoochelen was verbazingwekkend bijzonder!
Hilko van der veen heeft geschreven op 24 januari 2013 om 23:00
10 januari was jij op onze nieuwjaarsreceptie van de Hervormde kerk te Beerzerveld. wat jij vertoonde was echt magic , werkelijk onvoorstelbaar waar hij het de dingen vandaan tovert. mede door jou was het een gezellige avond. nogmaals bedankt !!
Giena van de Weg Trip heeft geschreven op 22 januari 2013 om 23:00
Al 23 jaar organiseren we op 1e Kerstdag een Kerstherberg in het Kulturhus in Borne. Magic John uitgenodigd voor Table-Magic en onze gasten waren enthousiast. Wij, als organisatie, ook. Magic John is, behalve kundig, vriendelijk en vrolijk en heeft bijzonder veel feeling met zijn publiek. Van harte aanbevolen.
Mariska heeft geschreven op 11 januari 2013 om 23:00
Beste Magic John, Vorige week heb ik mijn 40e verjaardag gevierd bij Pannenkoekenhuis het Kabouterwoud in Zuidwolde. Jouw aanwezigheid en optreden heeft er mede aan bijgedragen dat het een feestje is geworden waar deze week nog vaak over is nagepraat. Vooral de onzichtbare schroefjes die onze dochter van 3 tevoorschijn heeft doen toveren zorgt nog voor veel verbazing! Ze snapt er niets van! Ook ligt ons huis nog vol met de mooie ballonkunstwerken. Bedankt! Je kunt er echt wat van. Wie weet kun je de volgende keer in de AH hier om de hoek nog eens een leuke truc voor ons doen? Groeten Mariska
ineke vdgraaf heeft geschreven op 10 januari 2013 om 23:00
super, wat hebben wij genoten van jou kunsten bij de historische vereniging avereest.het was zoals gewoonlijk weer een geweldig optreden.bedankt namens alle vrijwilligers.
kim haarman heeft geschreven op 4 januari 2013 om 23:00
Wat hebben we een geweldige middag gehad!!!!!de kinderen hadden zoveel te vertellen op de terugweg....heerlijk,genoten van alle lachende en glimmende koppies...en papa,mama en omi snappen er ook niks van...die goocheltrucs...!!bedankt t was een topmiddag!groetjes van Mika en de rest vh feestje!
MT AS Watson Logistiek (Kruidvat) heeft geschreven op 3 januari 2013 om 23:00
Magic John heeft onze medewerkers van de distributiecentra van Kruidvat in Heteren en Veghel tijdens de topdrukte rondom de feestdagen verrast met zijn trucs. De medewerkers waren allen zeer verrast en enthousiast. Namens de medewerkers van AS Watson Logistiek (Kruidvat) hieronder enkele reacties: Hij begon met het goochelen voor enkele toeschouwers aan tafel maar dat ontaarde uiteindelijk in een groots optreden voor iedereen in de kantine. Een van de medewerkers vroeg zich af of Magic John niet onder een hoedje speelde met de vrijwilligers die hij in zijn act betrok. Een dienstdoende portier, beroepshalve gewend om zeer oplettend te zijn, werd verrast met een individuele act aan de balie en hij had niet door hoe de truc in zijn werk ging. Een afdeling noemde het een leuke afwisseling tijdens alle drukte op de afdeling . “Je weet dat je voor de gek gehouden wordt maar het gaat zo snel dat het niet te volgen is, wat Magic John doet”. “Naast dat Magic John hele leuke trucs deed, bracht hij ze ook erg leuk. Erg vermakelijk dus”. “Een groots uitgevoerde kleine goochel-act”.
Heering Kunststof Profielen BV heeft geschreven op 1 januari 2013 om 23:00
Ons eindejaarsfeest is bijzonder geslaagd mede dankzij "Magic Meets Music". Een mooie show vol trucks, muziek, zang en humor. Bedankt names alle collega's van Heering! De personeelsvereniging
Reinderink heeft geschreven op 31 december 2012 om 23:00
Dankzij Magic John was ons 12,5 jaar huwelijksfeestje erg geslaagd!! Bedankt daarvoor. De kids zijn nog steeds onder de indruk, en de volwassenen niet minder!
Timo heeft geschreven op 20 december 2012 om 23:00
Beste goochelaar, Gisteravond was u op de bruiloft van mijn mama en Menko. Ik vond de goocheltrucs die u deed, heel erg cool en alle andere gasten ook. En de truc met het kaartje en de pen was heel grappig... ik snap er nog niks van! Groetjes van Timo
MAGIC JOHN heeft geschreven op 17 december 2012 om 23:00
Even een bericht van mijzelf aan iedereen die het gastenboek heeft getekend. Ik wil iedereen alvast prettige feestdagen wensen en een gelukkig nieuwjaar!!! Ook wil ik iedereen bedanken die mij in 2012 heeft geboekt voor welk feest dan ook. Graag ben ik jullie weer van dienst in het nieuwe jaar met wellicht nieuwe goocheltrucs en illusies!!!
Tristan heeft geschreven op 13 december 2012 om 23:00
Vanmiddag heb ik mijn kinderfeestje bij Magic John gevierd. Het was helemaal te gek! Iedereen vond het heel erg cool, vooral de ventilatortruc en de spierpijnverdwijntruc! Thuis hebben we meteen onze eigen truc gedaan. Bedankt Magic John voor een topfeestje!
Stijn heeft geschreven op 11 december 2012 om 23:00
Vanmiddag heb ik mijn verjaardagsfeestje bij Magic John gevierd. Ik mocht ook helpen met goochelen. Twee balletjes in mijn hand werden zomaar een hartje! Ook de truc met de ventilator vonden we erg leuk, we snapten er niets van. Mijn vriendjes en ik vonden het een hele leuke middag, bedankt!
Fam van der Worp heeft geschreven op 10 december 2012 om 23:00
Ter ere van ons 12,5 jarig huwelijk Magic John uitgenodigd op ons feest. Met verbazing naar zijn trucs gekeken, hij zet een goede sfeer neer en voor de kinderen was het figuren (leren) maken met ballonnen een topper. Geslaagd feest!
Fam. Wolf heeft geschreven op 9 december 2012 om 23:00
Ontzettend genoten van de vingervlugheid van magic John afgelopen Zaterdag. Hij doet zijn naam echt eer aan!
Jiska Nijland heeft geschreven op 27 november 2012 om 23:00
Vanmiddag het kinderfeestje van onze 8 jarige dochter in het magisch theater gevierd. Voor het eerst een feestje 'buiten de deur'; wat een succes! De persoonlijke aandacht voor de jarige (het zit 'm ook in de kleine dingen; tekening op het bord met naam, als eerste een kleur kiezen, extra ballon, speciale goocheltrucjes met de jarige) en daarnaast de supershow met aandacht voor alle kinderen (en papa's en mama's). Helemaal top! Een echte aanrader! Jan/John, bedankt voor de leuke middag!
Alix Carrière heeft geschreven op 27 november 2012 om 23:00
Met ons personeelsactiviteit Magic John gevraagd om ons wat te laten doen met kaarten, zodat we op verjaardagen kunnen stunten, wat te bespreken hadden bij de borrel en beetje groepsgevoel zouden krijgen. Wat hij met wat simpele trucjes ons allemaal heeft meegegeven is zeer bruikbaar en vond iedereen ook geweldig om te doen. Hij heeft met groot enthousiasme en humor de groep ingepakt. Op alle drie eerder genoemde vlakken, mission accomplished, Bedankt!
Francis Dost heeft geschreven op 19 november 2012 om 23:00
Op 10 november 2012 verjaardag van mij gevierd omdat ik 50 werd, pfff. Ongeveer 60 gasten uitgenodigd en natuurlijk Magic John. Wij hebben van al onze gasten lovende reacties gekregen over het optreden van Magic John. Super leuk als hij zijn kunsten vertoond aan de tafels en de gasten in verwarring achterlaat. Kort gezegd: een vakman die een uitstekende show neerzet en de gasten goed kan vermaken. Een aanrader op ieder feest.
Jenine heeft geschreven op 29 oktober 2012 om 23:00
In oktober hebben we het kinderfeestje van onze 9 jarige dochter in het theater van John gevierd. Het werd een geweldige middag. De kinderen genoten enorm en onze dochter voelde zich helemaal jarig, omdat John ook wat trucjes bij haar uithaalde. Het programma was lekker afwisselend en wat was het super dat je nog een knutseltruc had toen bleek dat een aantal de knutsel al eerder had gemaakt... En John, je mag blij zijn met zo'n handige vrouw. Dank aan jullie beiden! Groet, Jenine
Perla Dunnewind heeft geschreven op 17 oktober 2012 om 22:00
vrijdagmiddag 12 oktober heeft Perla haar verjaardag gevierd in het theater van Magic John. Wat een geweldige middag hebben de kinderen gehad. Alles super geregeld, tot in de puntjes verzorgd. Alle kinderen gingen met hun zelfgemaakte goocheltruc naar huis!
Pascale heeft geschreven op 17 oktober 2012 om 22:00
Magic John was bij de bruidsshow van Josephine. Ik heb samen met mijn vriendinnen een half uur bij zijn tentje gestaan en we hebben ons meer dan vermaakt. Wat een onbegrijpelijke trucs doe je! Ik vond het erg leuk!
Vrouwen van Nu heeft geschreven op 15 oktober 2012 om 22:00
Het feest van ons 65 jarig bestaan ( Vrouwen van Nu Dalenveen/Stieltjeskanaal) was een groot succes, mede door het optreden van Magic John. Hoewel je er met je neus bovenop zit, snap je er niets van. Echt magisch!
Nicolè en Marit Noordman heeft geschreven op 9 oktober 2012 om 22:00
Vrijdag 5 oktober heb ik mijn feestje gevierd bij magic john, en dat was super gaaf. De trucs waren erg leuk en we hebben erg gelachen. We hebben zelf ook een goochel truc gemaakt en die heb ik aan mijn opa en oma laten zien. groetjes Marit John bedankt voor de gastvrije ontvangst, de kinderen waren allemaal erg enthousiast, we hebben genoten van een leuke magische middag...Vriendelijke Groeten Nicolè Noordman
Ingrid van der Velde heeft geschreven op 30 september 2012 om 22:00
We hebben een geweldig leuke avond gehad met Humanitas Taalcoaches bij de show van Magic John. De ontvangst was heel vriendelijk, de gasten werden op hun gemak gesteld. Voor een aantal was het best spannend door hun achtergrond en andere cultuur. Iedereen heeft gelachen en was verbaasd over de trucs. Ook het zelf aanleren van een goocheltruc bleek een schot in de roos te zijn. John, dank je wel dat je ons een magische avond hebt bezorgd!
wendy v/d kamp heeft geschreven op 31 augustus 2012 om 22:00
Vandaag mocht ik mee als begeleiding bij het feestje van de dochter van een vriendin van mij. En wat heb ik genoten !! Het was echt ontzettend leuk, verrassend en verbazingwekkend .De kinderen zaten met verbaasde gezichten te kijken . Ik vond het echt heel erg leuk, alles was goed verzorgd, vond het geweldig dat ik mee mocht.Heel veel succes verder. gr, wendy van der kamp
Annemarie Roosch heeft geschreven op 5 augustus 2012 om 22:00
Op de bruiloft van mijn zoon en schoondochter heeft Magic John op fantastische wijze de kinderen vermaakt met een vrolijke, grappige goochelshow, waarna hij ook nog voor iedereen ballonnenfiguren maakte. Een aanrader voor elke gelegenheid. Magic John, bedankt!!!!!
Peter Dommerholt heeft geschreven op 23 juli 2012 om 22:00
Op ons horeca-hockeytoernooi was Magic John een echte toevoeging. Terwijl hij rondging tussen onze 300 deelnemers liet hij de verrassendste trucs zien met kaarten, moeren en allerlei andere alledaagse voorwerpen. Onze deelnemers waren keer op keer erg verrast en soms zelfs enigszins gefrustreerd vanwege het niet kunnen uitvogelen van al zijn trucs. Echt een leuke toevoeging op ons toernooi!
Josien Wolterink-Kuipers heeft geschreven op 16 juli 2012 om 22:00
Magic John is een toevoeging op elk feest! Alle gasten en wijzelf vonden het heel leuk en hebben genoten van de vingervlugge trucs die op een grappige manier werden gepresenteerd. Bedankt voor je bijdrage aan onze bruiloft! groeten Erwin en Josien
Iris Berkel heeft geschreven op 14 juli 2012 om 22:00
Hoi, Woensdag 11 juli heb ik mijn kinderfeestje gehouden in het magische theater bij Magic John. Het was super, super gaaf! Het was heel spannend en we snapten er soms echt niets van. Magic John is echt heel goed. De goochelshow was echt heel cool. We hebben een onwijs gave middag gehad en mijn vrienden en vriendinnen vonden het ook een waanzinnig leuk feestje. Magic John super bedankt!!!