Referenties

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
234 berichten.
Elly heeft geschreven op 14 juli 2012 om 22:00
Mijn dochter heeft afgelopen woensdag haar kinderfeestje gevierd bij Magic John. We waren met 14 kinderen en ze hebben echt allemaal ontzettend genoten. De show is geweldig en de begeleiding voor de kinderen ook super. Heerlijk om die gespannen en verontwaardigde gezichtjes te zien van de kinderen. Wat ook erg leuk is dat de show echt om en mede door de kinderen wordt gemaakt. Erg goed! De dagen erna was iedereen nog in de ban van Magic John. Waar we ook kwamen, iedereen had het over het leuke kinderfeestje van mijn dochter. Magic John je hebt de kinderen en ons een fantastische middag bezorgt. Dank je wel!
Agnes Kogelman heeft geschreven op 11 juli 2012 om 22:00
Hallo allemaal, ik heb alleen maar positief nieuws over Magic John. Ik heb hem 2 keer meegemaakt in familiesfeer (1 x met een kleine groep van +/- 10 personen en 1 x met een grote groep van +/- 70 personen) beide keren waren fantastisch om mee te maken maar ook om er gek van te worden (grapje) ik bedoel natuurlijk dat ik er gek van werd dat ik er helemaal maar dan ook helemaal niets van begreep hoe hij het allemaal deed. Ik kan er niet genoeg van krijgen dus een 3de keer komt zekers weer!!! Mensen, ik kan alleen maar zeggen DIT MOET JE MEEMAKEN!!! MAGIC JOHN BEDANKT!!!
Wessel Kort heeft geschreven op 9 juli 2012 om 22:00
Wij zijn net terug van de goochelshow bij magic John . Superleuke avond door hele leuke trucs en onbegrijpelijke magie echt een aanrader !!!!!!
Anja Kogelman heeft geschreven op 8 juli 2012 om 22:00
Gisteren heb ik Magic John voor de tweede keer gezien. Vorig jaar heb ik m'n ogen uitgekeken en maar niet begrepen hoe hij alle trucs deed. Omdat dit wel heel bijzonder was heb ik besloten hem uit te nodigen voor abrahamsfeest van mijn man. Vol spanning heb ik deze dag afgewacht en was erg benieuwd wat mijn man maar ook alle genodigden hiervan zouden vinden. Maar wat was hij weer goed! Ik begreep er nog steeds niets van, maar ook de anderen vonden het allemaal fantastisch. Groeten Anja
Groep 8 Sint Jozefschool heeft geschreven op 2 juli 2012 om 22:00
Voor het tweede jaar zijn wij tijdens het schoolkamp op bezoek geweest in het gezellige, knusse theater van Magic John. We hebben wederom genoten van een professionele goochelshow, waarbij alle kinderen actief werden betrokken. John weet als geen ander kinderen op hun eigen niveau aan te spreken. Kinderen staan met open ogen en verbaasde blikken te kijken naar de vele acts die John ten tonele voert. Het zelf maken van twee goochelacts was voor de kinderen een ware belevenis. Gelijk bij aankomst op school werden de ouders bij de benen genomen. De aangeleerde trucs waren een groot succes. Opnieuw een groot compliment aan John en zijn team: wederom een fantasische afsluiter van ons schoolkamp. Graag tot volgens jaar. Namens alle kinderen van groep 8 van de Sint Jozefschool uit Nieuw Heeten; enorm bedankt!!!
Pleun Piksen heeft geschreven op 30 juni 2012 om 22:00
Ik vond mijn kinderfeestje op 20 juni in jouw theater super mooi. ook mijn vriendinnetjes vonden het erg leuk en zeiden dat ze nog nooit zo'n mooi feestje hebben gehad. Bedankt voor de leuke middag.
Alberta & Dick heeft geschreven op 23 juni 2012 om 22:00
Magic John, Bedankt voor een geweldig optreden t.b.v. Alberta's verjaardag. Zowel de kinderen alsmede de volwassenen waren positief verrast door de diversiteit in en van je optreden. Geweldig, vandaag vroeg een van de kinderen, "komt die mijnheer van gisteren ook weer"?
Anita heeft geschreven op 19 juni 2012 om 22:00
Afgelopen zaterdag was Magic John te gast op een 50-jarig feestje. Hij deed leuke trucs en kreeg iedereen aan het lachen, erg leuk. En voor de kinderen is het helemaal geweldig, met trucs speciaal voor hen. Vooral ook het ballonfiguurtjes maken! Geweldig gedaan en we sturen nog wat foto's op!
tineke drenthen heeft geschreven op 16 juni 2012 om 22:00
John We zijn zo blij dat je op ons feest was. Wat hebben we om je gelachen & verbaast gestaan van je vele googeltrucs, de kinderen raken er niet over uit gepraat, en zitten nog te raden hoe je het deed. Ook de ballon figuren waren geweldig. Jammer dat ik hier geen foto's kan plaatsen, want we hebben er mooie fotos bij met lachende mensen . Heel erg bedankt dat je er was. Je hebt er een topdag van gemaakt. Heel erg bedankt!! Liefs Tineke
Roelof en Johanna Dekker heeft geschreven op 10 juni 2012 om 22:00
John Je optreden was super. De reacties van de gasten waren erg positief. Iedereen heeft genoten en voor de kleinkinderen had je leuke ballonnenacts.
Marieke heeft geschreven op 8 juni 2012 om 22:00
Hoi, Wij hebben erg genoten van u optreden op onze school toen 2 juffen al 25 jaar juf waren. Ik vondt alles echt te gek. Ik geloofde er niets van. Met de talentenjacht op school was ik ook goochelaar. Maar u bent veel beter dan mij. Ik vondt de truc heel leuk toen je je stok veranderde in een zwarte en een witte doek. De stok was opeens weg! Groetjes, Marieke
marianne tigchelaar en ruud burgy heeft geschreven op 2 juni 2012 om 22:00
We hebben genoten van het optreden van Majic John, het was ter ere van het feit dat Ruud zijn 65ste verjaardag vierde, zo leuk hoe kinderen op hem reageerden, er werd zelfs om zijn handtekening gevraagd! En niet te vergeten de wat 'oudere' mensen, ik hoorde ze om me heen schateren van het lachen, hier hoef je geen spijt van te hebben, het was grandioos, afzender Marianne.
Mannenkoor Vroomshoop heeft geschreven op 21 mei 2012 om 22:00
Het Christelijk Mannenkoor beleefde 19 mei dankzij Magic John een betoverend feest tussen de trekkers en koeien van boer Kamphuis. Met zijn onnavolgbare en vingervlugge tovertrucs toonde hij zijn magische kunsten. Van harte aanbevolen, evenals natuurlijk onze concerten: www.cmkvroomshoop.nl
Karakter heeft geschreven op 21 mei 2012 om 22:00
Vorig jaar zijn wij met onze groep kinderen bij jullie geweest en was het een groot succes! Dit jaar gingen kwamen weer en hebben de kinderen wederom genoten. Een paar andere trucs, ballonnen modelleren, het was met recht een kinderfeestje! Wellicht tot een volgende keer.
Kees en Rina heeft geschreven op 6 mei 2012 om 22:00
wij hebben ons 35-jarig huwelijk gevierd met familie. Magic John was daar een aantal uren bij aanwezig en heeft jong en oud op een geweldige manier vermaakt. Alles tot in de puntjes verzorgd! Zeker voor herhaling vabaar. Bedankt voor de bijdrage aan een heerlijke dag.
marije heeft geschreven op 19 april 2012 om 22:00
vet cool die optreden in ezinge op juffen en meester dag en die truc van houdini cool cool cool cool
Anita Groot Obbink heeft geschreven op 3 april 2012 om 22:00
Zaterdag 31 maart een gezellig familiefeest gehad. Naast bowlen en eten stond Magic John op het programma. Hij heeft groepje voor groepje iedereen verrast met diverse goocheltrucs. Dat lokte veel lachende gezichten uit. Ook de kleintjes (en sommige volwassenen!) werden niet vergeten en kregen een mooie ballon figuur. Iedereen heeft het heel leuk gevonden. Een echte aanrader!
Roeli Volkerink heeft geschreven op 1 april 2012 om 22:00
je was aanwezig tijdens 50-jarig huwelijksfeest van mijn ouders. Op een prettige wijs heb je een tour door de zaal gemaakt. Ik heb de mensen zien genieten van je trucs. Ook de kinderen waren gefascineerd van je trucs en je kunsten met de ballonnen. Ook jouw bijdrage heeft de avond tot een succes gemaakt.
Fam. van Diepen heeft geschreven op 30 maart 2012 om 22:00
Hallo allemaal, vandaag 31 maart 2012 heeft Iris (7 jaar) haar kinderfeestje gehouden bij Magic John. De 12 kinderen hebben een heel erg leuk feestje gehad en hebben zich prima vermaakt. Vanaf ontvangst, taart maken, de goochelshow, maken goocheltruc, patat eten tot en met vertrek prima verzorgd, en met de nodige humor. De goochel show is zeker een aanrader, en niet alleen voor de kinderen!! Magic John bedankt !
Ismay van Egmond heeft geschreven op 30 maart 2012 om 22:00
Hoi magic John, Je was laatst bij ons op school de St.sebastianus school. Ik vond je show heel gaaf en ook wel grappig. Onze hele school trouwens. Een paar trucs snapte ik wel maar de andere niet zoals die zakdoek die je in een stok verandert hebt hoe doe je dat??? Dat mag je zeker niet zeggen maar als dat wel mag...? Dan wil ik het graag weten. Groetjes ismay van Egmond.
St. Sebastianusschool heeft geschreven op 29 maart 2012 om 22:00
Magic John kwam bij ons op bezoek om een voorstelling te geven in verband met het 25 jarig jubileum van juf Corine. Magic John heeft op een fantastische manier 200 leerlingen vermaakt met zijn goocheltrucs, Wat ons met name opviel was dat zijn optreden voor alle groepen, van groep 1 tot en met groep 8 een geweldige ervaring was. Iedereen, kinderen en leerkrachten hebben genoten. Een aanrader voor iedereen!!
BSO Zeppelin heeft geschreven op 25 maart 2012 om 22:00
Wat hebben de kinderen genoten van de Fantastische show ! een show vol humor en trucs het was geweldig ! Een geweldige afsluiting van onze laatste dag op deze BSO, waar we geweldig op terug kunnen kijken. Magic John ontzettend bedankt voor een onvergetelijke middag namens de kinderen en de leiding van BSO Zeppelin, groet vanuit HEINO.
Familie Bloem heeft geschreven op 7 maart 2012 om 23:00
We hebben met open mond gekeken naar de goocheltrucs die Magic John deed tijdens het verjaardagsfeest van mijn moeder! Erg indrukwekkend! Leuk ook hoe hij verschillende familieleden uit het publiek bij de acts betrok. Ook de locatie en faciliteiten waren prima! Vriendelijke groet van de familie Bloem
Fam. Zomer heeft geschreven op 6 maart 2012 om 23:00
Weer hebben we enorm genoten van het optreden van Magic John. Ditmaal in zijn theater met de familie ter ere van de verjaardag van mijn schoonmoeder. Zij werd op een leuke manier in het zonnetje gezet. Volgende keer wil ik nog dichterbij zitten, want het is ONGELOVELIJK wat hij allemaal tevoorschijn goocheld. Heeeeel knap! Complimenten!!!! Nogmaals heel erg bedankt, we zullen er nog lang over napraten..... Leni Zomer
GJ, Nadine en Kids heeft geschreven op 6 maart 2012 om 23:00
we hebben dankzij jouw mooie optreden een fijne middag/avond gehad vol verrassingen! en de koffie van je vrouw was erg lekker
familie hoeve heeft geschreven op 2 maart 2012 om 23:00
Heel erg bedankt voor een fantastisch optreden tijdens de opkikkerdag van onze zoon Marnix. Het was geweldig!!!! We hebben enorm genoten.
stichting Opkikker heeft geschreven op 1 maart 2012 om 23:00
Hoi John, Bedankt voor je super leuke optreden tijdens de Opkikkerdag van Marnix en zijn familie! Wat mooi dat je mee wilde werken!! gr. Christa en Karina vrijwilligers Stichting Opkikker
Fam. Beerling heeft geschreven op 27 februari 2012 om 23:00
Wij willen je nog bedanken voor je bijzonder leuke optreden in Losser tijdens het feestje ter gelegenheid van de 50e verjaardag van mijn vrouw. Het heeft zeker bijgedragen tot de gezellige sfeer die er was tijdens het feest. Wij hebben van onze gasten gehoord dat ze jouw optreden bijzonder leuk hebben gevonden. Dus nogmaals bedankt daarvoor. M.vr.gr Jos en Jansje Beerling Almelo
bert duerink heeft geschreven op 23 februari 2012 om 23:00
Op de open dagen van de IMMINKHOEVE in lemele en ommen heeft MAGIC JOHN voor veel van onze bezoekers een geweldige show opgevoord.Hier voor onze hartelijke dank. Namens de imminkhoeve. Bert Duerink
Jan.E. Post heeft geschreven op 21 februari 2012 om 23:00
Magic John kwam bij ons op bezoek om een voorstelling te geven in verband met het afscheid van een juf. Een uur lang hield hij 140 kinderen bezig met zijn geweldige goocheltrucs. Hij gaf de kinderen zelfs goochel les! Of ze hiervan veel hebben opgestoken weet ik niet, maar in de pauze na het optreden waren diverse kinderen op het schoolplein aan het goochelen of ze bespraken met elkaar hoe het toch kon, dat een arm in tweeën werd gebroken door de 'spierpijn verwijderaar' en na een minuutje toch weer netjes 'genezen' was. Aschraf, één van de leerlingen uit groep 8 schreef: "Iedereen stond met open mond te kijken toen Magic John een grote rode doek in de lucht gooide, die tot ieders verbazing terugkwam als een toverstok". En "Magic John liet Jan Jurrie naar voren komen en haalde bij hem muntstukken uit oren, haar, oksels en onder zijn armen. Geweldig!!" Aschraf vatte het optreden samen als: 'een show vol lol, spanning en sensatie!" Dat lijkt mij een prima omschrijving! J.E. Post directeur SBO de Klimboom Emmeloord
Esther heeft geschreven op 20 februari 2012 om 23:00
We hebben afgelopen weekend tijdens onze carnavals dagen mogen genieten van een optreden. Wat was t leuk alle kinderen wouden natuurlijk het liefst mee doen en helpen op t podium. Het was een mooie show! En dat voor 150 kids! Een leuke en afwisselende show voor groot en klein! Misschien tot een volgende keer!
Peter Bult heeft geschreven op 15 februari 2012 om 23:00
In verband met het behalen van het Daltoncertificaat hebben we een feestdag voor de kinderen georganiseerd met goochelaar Magic John. En de foto's op onze website laten het zien: alle 110 kinderen genoten, van jong tot oud. Maar ook de collega's stonden versteld van de trucs die Magic John met hun uithaalde. Een echte aanrader voor scholen die een feestje te vieren hebben.
Thieo Lambers heeft geschreven op 14 februari 2012 om 23:00
Hallo Magic John, Ik wil graag wat schrijven in het gastenboek. Mijn dochter heeft vanmiddag haar kinderfeestje gevierd bij jou in het theater. Ze is acht jaar en we waren met 10 kinderen. We hebben genoten. De show was leuk, knap en grappig. Magic John betrok de kinderen bij de show. De kinderen zaten ademloos te kijken en moesten erg lachen. Als volwassene vond ik het ook erg leuk om zo dicht bij een echte goochelaar te zijn. Het programma met het taartje maken en later het maken van een echt leuke goocheltruc zat goed in elkaar. Kortom; we hebben genoten en ik kan Magic John echt aanraden !! met groet Thieo Lambers uit Zwolle
Magic John heeft geschreven op 19 januari 2012 om 23:00
Geachte bezoeker, Aangezien ik nog niet eerder een gastenboek op mijn site heb geplaatst is dit dus de eerste. Ik ben professioneel goochelaar en zit al meer dan 20 jaar in het vak. Mocht u mij live hebben meegemaakt dan stel ik het op prijs dat u mijn gastenboek tekent. Met vriendelijke groeten, Magic John.