Referenties

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
259 berichten.
ineke vdgraaf schreef op 10 januari 2013 om 23:00
super, wat hebben wij genoten van jou kunsten bij de historische vereniging avereest.het was zoals gewoonlijk weer een geweldig optreden.bedankt namens alle vrijwilligers.
kim haarman schreef op 4 januari 2013 om 23:00
Wat hebben we een geweldige middag gehad!!!!!de kinderen hadden zoveel te vertellen op de terugweg....heerlijk,genoten van alle lachende en glimmende koppies...en papa,mama en omi snappen er ook niks van...die goocheltrucs...!!bedankt t was een topmiddag!groetjes van Mika en de rest vh feestje!
MT AS Watson Logistiek (Kruidvat) schreef op 3 januari 2013 om 23:00
Magic John heeft onze medewerkers van de distributiecentra van Kruidvat in Heteren en Veghel tijdens de topdrukte rondom de feestdagen verrast met zijn trucs. De medewerkers waren allen zeer verrast en enthousiast. Namens de medewerkers van AS Watson Logistiek (Kruidvat) hieronder enkele reacties: Hij begon met het goochelen voor enkele toeschouwers aan tafel maar dat ontaarde uiteindelijk in een groots optreden voor iedereen in de kantine. Een van de medewerkers vroeg zich af of Magic John niet onder een hoedje speelde met de vrijwilligers die hij in zijn act betrok. Een dienstdoende portier, beroepshalve gewend om zeer oplettend te zijn, werd verrast met een individuele act aan de balie en hij had niet door hoe de truc in zijn werk ging. Een afdeling noemde het een leuke afwisseling tijdens alle drukte op de afdeling . “Je weet dat je voor de gek gehouden wordt maar het gaat zo snel dat het niet te volgen is, wat Magic John doet”. “Naast dat Magic John hele leuke trucs deed, bracht hij ze ook erg leuk. Erg vermakelijk dus”. “Een groots uitgevoerde kleine goochel-act”.
Heering Kunststof Profielen BV schreef op 1 januari 2013 om 23:00
Ons eindejaarsfeest is bijzonder geslaagd mede dankzij "Magic Meets Music". Een mooie show vol trucks, muziek, zang en humor. Bedankt names alle collega's van Heering! De personeelsvereniging
Reinderink schreef op 31 december 2012 om 23:00
Dankzij Magic John was ons 12,5 jaar huwelijksfeestje erg geslaagd!! Bedankt daarvoor. De kids zijn nog steeds onder de indruk, en de volwassenen niet minder!
Timo schreef op 20 december 2012 om 23:00
Beste goochelaar, Gisteravond was u op de bruiloft van mijn mama en Menko. Ik vond de goocheltrucs die u deed, heel erg cool en alle andere gasten ook. En de truc met het kaartje en de pen was heel grappig... ik snap er nog niks van! Groetjes van Timo
MAGIC JOHN schreef op 17 december 2012 om 23:00
Even een bericht van mijzelf aan iedereen die het gastenboek heeft getekend. Ik wil iedereen alvast prettige feestdagen wensen en een gelukkig nieuwjaar!!! Ook wil ik iedereen bedanken die mij in 2012 heeft geboekt voor welk feest dan ook. Graag ben ik jullie weer van dienst in het nieuwe jaar met wellicht nieuwe goocheltrucs en illusies!!!
Tristan schreef op 13 december 2012 om 23:00
Vanmiddag heb ik mijn kinderfeestje bij Magic John gevierd. Het was helemaal te gek! Iedereen vond het heel erg cool, vooral de ventilatortruc en de spierpijnverdwijntruc! Thuis hebben we meteen onze eigen truc gedaan. Bedankt Magic John voor een topfeestje!
Stijn schreef op 11 december 2012 om 23:00
Vanmiddag heb ik mijn verjaardagsfeestje bij Magic John gevierd. Ik mocht ook helpen met goochelen. Twee balletjes in mijn hand werden zomaar een hartje! Ook de truc met de ventilator vonden we erg leuk, we snapten er niets van. Mijn vriendjes en ik vonden het een hele leuke middag, bedankt!
Fam van der Worp schreef op 10 december 2012 om 23:00
Ter ere van ons 12,5 jarig huwelijk Magic John uitgenodigd op ons feest. Met verbazing naar zijn trucs gekeken, hij zet een goede sfeer neer en voor de kinderen was het figuren (leren) maken met ballonnen een topper. Geslaagd feest!
Fam. Wolf schreef op 9 december 2012 om 23:00
Ontzettend genoten van de vingervlugheid van magic John afgelopen Zaterdag. Hij doet zijn naam echt eer aan!
Jiska Nijland schreef op 27 november 2012 om 23:00
Vanmiddag het kinderfeestje van onze 8 jarige dochter in het magisch theater gevierd. Voor het eerst een feestje 'buiten de deur'; wat een succes! De persoonlijke aandacht voor de jarige (het zit 'm ook in de kleine dingen; tekening op het bord met naam, als eerste een kleur kiezen, extra ballon, speciale goocheltrucjes met de jarige) en daarnaast de supershow met aandacht voor alle kinderen (en papa's en mama's). Helemaal top! Een echte aanrader! Jan/John, bedankt voor de leuke middag!
Alix Carrière schreef op 27 november 2012 om 23:00
Met ons personeelsactiviteit Magic John gevraagd om ons wat te laten doen met kaarten, zodat we op verjaardagen kunnen stunten, wat te bespreken hadden bij de borrel en beetje groepsgevoel zouden krijgen. Wat hij met wat simpele trucjes ons allemaal heeft meegegeven is zeer bruikbaar en vond iedereen ook geweldig om te doen. Hij heeft met groot enthousiasme en humor de groep ingepakt. Op alle drie eerder genoemde vlakken, mission accomplished, Bedankt!
Francis Dost schreef op 19 november 2012 om 23:00
Op 10 november 2012 verjaardag van mij gevierd omdat ik 50 werd, pfff. Ongeveer 60 gasten uitgenodigd en natuurlijk Magic John. Wij hebben van al onze gasten lovende reacties gekregen over het optreden van Magic John. Super leuk als hij zijn kunsten vertoond aan de tafels en de gasten in verwarring achterlaat. Kort gezegd: een vakman die een uitstekende show neerzet en de gasten goed kan vermaken. Een aanrader op ieder feest.
Jenine schreef op 29 oktober 2012 om 23:00
In oktober hebben we het kinderfeestje van onze 9 jarige dochter in het theater van John gevierd. Het werd een geweldige middag. De kinderen genoten enorm en onze dochter voelde zich helemaal jarig, omdat John ook wat trucjes bij haar uithaalde. Het programma was lekker afwisselend en wat was het super dat je nog een knutseltruc had toen bleek dat een aantal de knutsel al eerder had gemaakt... En John, je mag blij zijn met zo'n handige vrouw. Dank aan jullie beiden! Groet, Jenine
Perla Dunnewind schreef op 17 oktober 2012 om 22:00
vrijdagmiddag 12 oktober heeft Perla haar verjaardag gevierd in het theater van Magic John. Wat een geweldige middag hebben de kinderen gehad. Alles super geregeld, tot in de puntjes verzorgd. Alle kinderen gingen met hun zelfgemaakte goocheltruc naar huis!
Pascale schreef op 17 oktober 2012 om 22:00
Magic John was bij de bruidsshow van Josephine. Ik heb samen met mijn vriendinnen een half uur bij zijn tentje gestaan en we hebben ons meer dan vermaakt. Wat een onbegrijpelijke trucs doe je! Ik vond het erg leuk!
Vrouwen van Nu schreef op 15 oktober 2012 om 22:00
Het feest van ons 65 jarig bestaan ( Vrouwen van Nu Dalenveen/Stieltjeskanaal) was een groot succes, mede door het optreden van Magic John. Hoewel je er met je neus bovenop zit, snap je er niets van. Echt magisch!
Nicolè en Marit Noordman schreef op 9 oktober 2012 om 22:00
Vrijdag 5 oktober heb ik mijn feestje gevierd bij magic john, en dat was super gaaf. De trucs waren erg leuk en we hebben erg gelachen. We hebben zelf ook een goochel truc gemaakt en die heb ik aan mijn opa en oma laten zien. groetjes Marit John bedankt voor de gastvrije ontvangst, de kinderen waren allemaal erg enthousiast, we hebben genoten van een leuke magische middag...Vriendelijke Groeten Nicolè Noordman
Ingrid van der Velde schreef op 30 september 2012 om 22:00
We hebben een geweldig leuke avond gehad met Humanitas Taalcoaches bij de show van Magic John. De ontvangst was heel vriendelijk, de gasten werden op hun gemak gesteld. Voor een aantal was het best spannend door hun achtergrond en andere cultuur. Iedereen heeft gelachen en was verbaasd over de trucs. Ook het zelf aanleren van een goocheltruc bleek een schot in de roos te zijn. John, dank je wel dat je ons een magische avond hebt bezorgd!
wendy v/d kamp schreef op 31 augustus 2012 om 22:00
Vandaag mocht ik mee als begeleiding bij het feestje van de dochter van een vriendin van mij. En wat heb ik genoten !! Het was echt ontzettend leuk, verrassend en verbazingwekkend .De kinderen zaten met verbaasde gezichten te kijken . Ik vond het echt heel erg leuk, alles was goed verzorgd, vond het geweldig dat ik mee mocht.Heel veel succes verder. gr, wendy van der kamp
Annemarie Roosch schreef op 5 augustus 2012 om 22:00
Op de bruiloft van mijn zoon en schoondochter heeft Magic John op fantastische wijze de kinderen vermaakt met een vrolijke, grappige goochelshow, waarna hij ook nog voor iedereen ballonnenfiguren maakte. Een aanrader voor elke gelegenheid. Magic John, bedankt!!!!!
Peter Dommerholt schreef op 23 juli 2012 om 22:00
Op ons horeca-hockeytoernooi was Magic John een echte toevoeging. Terwijl hij rondging tussen onze 300 deelnemers liet hij de verrassendste trucs zien met kaarten, moeren en allerlei andere alledaagse voorwerpen. Onze deelnemers waren keer op keer erg verrast en soms zelfs enigszins gefrustreerd vanwege het niet kunnen uitvogelen van al zijn trucs. Echt een leuke toevoeging op ons toernooi!
Josien Wolterink-Kuipers schreef op 16 juli 2012 om 22:00
Magic John is een toevoeging op elk feest! Alle gasten en wijzelf vonden het heel leuk en hebben genoten van de vingervlugge trucs die op een grappige manier werden gepresenteerd. Bedankt voor je bijdrage aan onze bruiloft! groeten Erwin en Josien
Iris Berkel schreef op 14 juli 2012 om 22:00
Hoi, Woensdag 11 juli heb ik mijn kinderfeestje gehouden in het magische theater bij Magic John. Het was super, super gaaf! Het was heel spannend en we snapten er soms echt niets van. Magic John is echt heel goed. De goochelshow was echt heel cool. We hebben een onwijs gave middag gehad en mijn vrienden en vriendinnen vonden het ook een waanzinnig leuk feestje. Magic John super bedankt!!!
Elly schreef op 14 juli 2012 om 22:00
Mijn dochter heeft afgelopen woensdag haar kinderfeestje gevierd bij Magic John. We waren met 14 kinderen en ze hebben echt allemaal ontzettend genoten. De show is geweldig en de begeleiding voor de kinderen ook super. Heerlijk om die gespannen en verontwaardigde gezichtjes te zien van de kinderen. Wat ook erg leuk is dat de show echt om en mede door de kinderen wordt gemaakt. Erg goed! De dagen erna was iedereen nog in de ban van Magic John. Waar we ook kwamen, iedereen had het over het leuke kinderfeestje van mijn dochter. Magic John je hebt de kinderen en ons een fantastische middag bezorgt. Dank je wel!
Agnes Kogelman schreef op 11 juli 2012 om 22:00
Hallo allemaal, ik heb alleen maar positief nieuws over Magic John. Ik heb hem 2 keer meegemaakt in familiesfeer (1 x met een kleine groep van +/- 10 personen en 1 x met een grote groep van +/- 70 personen) beide keren waren fantastisch om mee te maken maar ook om er gek van te worden (grapje) ik bedoel natuurlijk dat ik er gek van werd dat ik er helemaal maar dan ook helemaal niets van begreep hoe hij het allemaal deed. Ik kan er niet genoeg van krijgen dus een 3de keer komt zekers weer!!! Mensen, ik kan alleen maar zeggen DIT MOET JE MEEMAKEN!!! MAGIC JOHN BEDANKT!!!
Wessel Kort schreef op 9 juli 2012 om 22:00
Wij zijn net terug van de goochelshow bij magic John . Superleuke avond door hele leuke trucs en onbegrijpelijke magie echt een aanrader !!!!!!
Anja Kogelman schreef op 8 juli 2012 om 22:00
Gisteren heb ik Magic John voor de tweede keer gezien. Vorig jaar heb ik m'n ogen uitgekeken en maar niet begrepen hoe hij alle trucs deed. Omdat dit wel heel bijzonder was heb ik besloten hem uit te nodigen voor abrahamsfeest van mijn man. Vol spanning heb ik deze dag afgewacht en was erg benieuwd wat mijn man maar ook alle genodigden hiervan zouden vinden. Maar wat was hij weer goed! Ik begreep er nog steeds niets van, maar ook de anderen vonden het allemaal fantastisch. Groeten Anja
Groep 8 Sint Jozefschool schreef op 2 juli 2012 om 22:00
Voor het tweede jaar zijn wij tijdens het schoolkamp op bezoek geweest in het gezellige, knusse theater van Magic John. We hebben wederom genoten van een professionele goochelshow, waarbij alle kinderen actief werden betrokken. John weet als geen ander kinderen op hun eigen niveau aan te spreken. Kinderen staan met open ogen en verbaasde blikken te kijken naar de vele acts die John ten tonele voert. Het zelf maken van twee goochelacts was voor de kinderen een ware belevenis. Gelijk bij aankomst op school werden de ouders bij de benen genomen. De aangeleerde trucs waren een groot succes. Opnieuw een groot compliment aan John en zijn team: wederom een fantasische afsluiter van ons schoolkamp. Graag tot volgens jaar. Namens alle kinderen van groep 8 van de Sint Jozefschool uit Nieuw Heeten; enorm bedankt!!!
Pleun Piksen schreef op 30 juni 2012 om 22:00
Ik vond mijn kinderfeestje op 20 juni in jouw theater super mooi. ook mijn vriendinnetjes vonden het erg leuk en zeiden dat ze nog nooit zo'n mooi feestje hebben gehad. Bedankt voor de leuke middag.
Alberta & Dick schreef op 23 juni 2012 om 22:00
Magic John, Bedankt voor een geweldig optreden t.b.v. Alberta's verjaardag. Zowel de kinderen alsmede de volwassenen waren positief verrast door de diversiteit in en van je optreden. Geweldig, vandaag vroeg een van de kinderen, "komt die mijnheer van gisteren ook weer"?
Anita schreef op 19 juni 2012 om 22:00
Afgelopen zaterdag was Magic John te gast op een 50-jarig feestje. Hij deed leuke trucs en kreeg iedereen aan het lachen, erg leuk. En voor de kinderen is het helemaal geweldig, met trucs speciaal voor hen. Vooral ook het ballonfiguurtjes maken! Geweldig gedaan en we sturen nog wat foto's op!
tineke drenthen schreef op 16 juni 2012 om 22:00
John We zijn zo blij dat je op ons feest was. Wat hebben we om je gelachen & verbaast gestaan van je vele googeltrucs, de kinderen raken er niet over uit gepraat, en zitten nog te raden hoe je het deed. Ook de ballon figuren waren geweldig. Jammer dat ik hier geen foto's kan plaatsen, want we hebben er mooie fotos bij met lachende mensen . Heel erg bedankt dat je er was. Je hebt er een topdag van gemaakt. Heel erg bedankt!! Liefs Tineke
Roelof en Johanna Dekker schreef op 10 juni 2012 om 22:00
John Je optreden was super. De reacties van de gasten waren erg positief. Iedereen heeft genoten en voor de kleinkinderen had je leuke ballonnenacts.
Marieke schreef op 8 juni 2012 om 22:00
Hoi, Wij hebben erg genoten van u optreden op onze school toen 2 juffen al 25 jaar juf waren. Ik vondt alles echt te gek. Ik geloofde er niets van. Met de talentenjacht op school was ik ook goochelaar. Maar u bent veel beter dan mij. Ik vondt de truc heel leuk toen je je stok veranderde in een zwarte en een witte doek. De stok was opeens weg! Groetjes, Marieke
marianne tigchelaar en ruud burgy schreef op 2 juni 2012 om 22:00
We hebben genoten van het optreden van Majic John, het was ter ere van het feit dat Ruud zijn 65ste verjaardag vierde, zo leuk hoe kinderen op hem reageerden, er werd zelfs om zijn handtekening gevraagd! En niet te vergeten de wat 'oudere' mensen, ik hoorde ze om me heen schateren van het lachen, hier hoef je geen spijt van te hebben, het was grandioos, afzender Marianne.
Mannenkoor Vroomshoop schreef op 21 mei 2012 om 22:00
Het Christelijk Mannenkoor beleefde 19 mei dankzij Magic John een betoverend feest tussen de trekkers en koeien van boer Kamphuis. Met zijn onnavolgbare en vingervlugge tovertrucs toonde hij zijn magische kunsten. Van harte aanbevolen, evenals natuurlijk onze concerten: www.cmkvroomshoop.nl
Karakter schreef op 21 mei 2012 om 22:00
Vorig jaar zijn wij met onze groep kinderen bij jullie geweest en was het een groot succes! Dit jaar gingen kwamen weer en hebben de kinderen wederom genoten. Een paar andere trucs, ballonnen modelleren, het was met recht een kinderfeestje! Wellicht tot een volgende keer.
Kees en Rina schreef op 6 mei 2012 om 22:00
wij hebben ons 35-jarig huwelijk gevierd met familie. Magic John was daar een aantal uren bij aanwezig en heeft jong en oud op een geweldige manier vermaakt. Alles tot in de puntjes verzorgd! Zeker voor herhaling vabaar. Bedankt voor de bijdrage aan een heerlijke dag.
marije schreef op 19 april 2012 om 22:00
vet cool die optreden in ezinge op juffen en meester dag en die truc van houdini cool cool cool cool
Anita Groot Obbink schreef op 3 april 2012 om 22:00
Zaterdag 31 maart een gezellig familiefeest gehad. Naast bowlen en eten stond Magic John op het programma. Hij heeft groepje voor groepje iedereen verrast met diverse goocheltrucs. Dat lokte veel lachende gezichten uit. Ook de kleintjes (en sommige volwassenen!) werden niet vergeten en kregen een mooie ballon figuur. Iedereen heeft het heel leuk gevonden. Een echte aanrader!
Roeli Volkerink schreef op 1 april 2012 om 22:00
je was aanwezig tijdens 50-jarig huwelijksfeest van mijn ouders. Op een prettige wijs heb je een tour door de zaal gemaakt. Ik heb de mensen zien genieten van je trucs. Ook de kinderen waren gefascineerd van je trucs en je kunsten met de ballonnen. Ook jouw bijdrage heeft de avond tot een succes gemaakt.
Fam. van Diepen schreef op 30 maart 2012 om 22:00
Hallo allemaal, vandaag 31 maart 2012 heeft Iris (7 jaar) haar kinderfeestje gehouden bij Magic John. De 12 kinderen hebben een heel erg leuk feestje gehad en hebben zich prima vermaakt. Vanaf ontvangst, taart maken, de goochelshow, maken goocheltruc, patat eten tot en met vertrek prima verzorgd, en met de nodige humor. De goochel show is zeker een aanrader, en niet alleen voor de kinderen!! Magic John bedankt !
Ismay van Egmond schreef op 30 maart 2012 om 22:00
Hoi magic John, Je was laatst bij ons op school de St.sebastianus school. Ik vond je show heel gaaf en ook wel grappig. Onze hele school trouwens. Een paar trucs snapte ik wel maar de andere niet zoals die zakdoek die je in een stok verandert hebt hoe doe je dat??? Dat mag je zeker niet zeggen maar als dat wel mag...? Dan wil ik het graag weten. Groetjes ismay van Egmond.
St. Sebastianusschool schreef op 29 maart 2012 om 22:00
Magic John kwam bij ons op bezoek om een voorstelling te geven in verband met het 25 jarig jubileum van juf Corine. Magic John heeft op een fantastische manier 200 leerlingen vermaakt met zijn goocheltrucs, Wat ons met name opviel was dat zijn optreden voor alle groepen, van groep 1 tot en met groep 8 een geweldige ervaring was. Iedereen, kinderen en leerkrachten hebben genoten. Een aanrader voor iedereen!!
BSO Zeppelin schreef op 25 maart 2012 om 22:00
Wat hebben de kinderen genoten van de Fantastische show ! een show vol humor en trucs het was geweldig ! Een geweldige afsluiting van onze laatste dag op deze BSO, waar we geweldig op terug kunnen kijken. Magic John ontzettend bedankt voor een onvergetelijke middag namens de kinderen en de leiding van BSO Zeppelin, groet vanuit HEINO.
Familie Bloem schreef op 7 maart 2012 om 23:00
We hebben met open mond gekeken naar de goocheltrucs die Magic John deed tijdens het verjaardagsfeest van mijn moeder! Erg indrukwekkend! Leuk ook hoe hij verschillende familieleden uit het publiek bij de acts betrok. Ook de locatie en faciliteiten waren prima! Vriendelijke groet van de familie Bloem
Fam. Zomer schreef op 6 maart 2012 om 23:00
Weer hebben we enorm genoten van het optreden van Magic John. Ditmaal in zijn theater met de familie ter ere van de verjaardag van mijn schoonmoeder. Zij werd op een leuke manier in het zonnetje gezet. Volgende keer wil ik nog dichterbij zitten, want het is ONGELOVELIJK wat hij allemaal tevoorschijn goocheld. Heeeeel knap! Complimenten!!!! Nogmaals heel erg bedankt, we zullen er nog lang over napraten..... Leni Zomer
GJ, Nadine en Kids schreef op 6 maart 2012 om 23:00
we hebben dankzij jouw mooie optreden een fijne middag/avond gehad vol verrassingen! en de koffie van je vrouw was erg lekker