Afhaal Goochelshow

Helaas is het Magisch Theater in Ommen nog steeds gesloten voor optredens.
Hierbij een andere unieke mogelijkheid om toch van mijn Goochelshow te genieten.
Bij horeca kun je eten afhalen. Vanaf heden kun je bij mij op de oprit voor mijn garage genieten van de AFHAAL GOOCHELSHOW, die je na een half uurtje meeneemt in je gedachten, zodat je er nog vaak aan kunt terug denken, van alles wat je hebt gezien! WOENSDAG T/M ZATERDAG!!! Aanvangstijden: 12.00, 13.00, 14.00, 15.00, 16.00 en 17.00 uur. WELLICHT IN DE ZOMERMAANDEN OOK IN DE AVONDUREN!! De show is BUITEN op een klein podium, dus daardoor kan het zijn dat je bijgeluiden hoort zoals een auto die voorbij komt of het geluid van spelende kinderen. Misschien zie je onze kat ook nog wel even voorbij komen.

De AFHAAL GOOCHELSHOW is exclusief alleen te bezoeken voor een gezin(met kids😉) uit 1 huishouden met een maximaal aantal van 5.
Hou er dus rekening mee dat je BUITEN zit. (extra jas mee!)
Het geheel is afgeschermd zodat anderen niet meekijken.
Bij regen en veel wind gaan de shows niet door!
Je zit op 1,50 m afstand van het podium dus veilig.
De prijs is € 5,- p.p. (Betaling met pin)

Deze magische beleving op een bijzondere plek zal nog lang in je geheugen blijven hangen! Om een tijd af te spreken moet je reserveren via 0653552428. Ik hoop jullie te mogen ontvangen. Want ik wil maar 1 ding en dat is weer LIVE OPTREDEN!!!!!LEUK VOOR MOEDERDAG, MEIVAKANTIE OF ANDERE FEESTELIJKHEDEN.