Referenties

Plaats een review


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
4 + 8=

(216)
Josien Wolterink-Kuipers
ma, 16 juli 2012 22:00:00

Magic John is een toevoeging op elk feest!
Alle gasten en wijzelf vonden het heel leuk en hebben genoten van de vingervlugge trucs die op een grappige manier werden gepresenteerd. Bedankt voor je bijdrage aan onze bruiloft!

groeten Erwin en Josien

Elly
za, 14 juli 2012 22:00:00

Mijn dochter heeft afgelopen woensdag haar kinderfeestje gevierd bij Magic John. We waren met 14 kinderen en ze hebben echt allemaal ontzettend genoten. De show is geweldig en de begeleiding voor de kinderen ook super. Heerlijk om die gespannen en verontwaardigde gezichtjes te zien van de kinderen. Wat ook erg leuk is dat de show echt om en mede door de kinderen wordt gemaakt. Erg goed! De dagen erna was iedereen nog in de ban van Magic John. Waar we ook kwamen, iedereen had het over het leuke kinderfeestje van mijn dochter. Magic John je hebt de kinderen en ons een fantastische middag bezorgt. Dank je wel!

Iris Berkel
za, 14 juli 2012 22:00:00

Hoi,
Woensdag 11 juli heb ik mijn kinderfeestje gehouden in het magische theater bij Magic John. Het was super, super gaaf! Het was heel spannend en we snapten er soms echt niets van. Magic John is echt heel goed. De goochelshow was echt heel cool. We hebben een onwijs gave middag gehad en mijn vrienden en vriendinnen vonden het ook een waanzinnig leuk feestje. Magic John super bedankt!!!

Agnes Kogelman
wo, 11 juli 2012 22:00:00

Hallo allemaal,

ik heb alleen maar positief nieuws over Magic John. Ik heb hem 2 keer meegemaakt in familiesfeer (1 x met een kleine groep van +/- 10 personen en 1 x met een grote groep van +/- 70 personen) beide keren waren fantastisch om mee te maken maar ook om er gek van te worden (grapje) ik bedoel natuurlijk dat ik er gek van werd dat ik er helemaal maar dan ook helemaal niets van begreep hoe hij het allemaal deed. Ik kan er niet genoeg van krijgen dus een 3de keer komt zekers weer!!!
Mensen, ik kan alleen maar zeggen DIT MOET JE MEEMAKEN!!! MAGIC JOHN BEDANKT!!!

Wessel Kort
ma, 9 juli 2012 22:00:00

Wij zijn net terug van de goochelshow bij magic John . Superleuke avond door hele leuke trucs en onbegrijpelijke magie echt een aanrader !!!!!!

Anja Kogelman
zo, 8 juli 2012 22:00:00

Gisteren heb ik Magic John voor de tweede keer gezien. Vorig jaar heb ik m'n ogen uitgekeken en maar niet begrepen hoe hij alle trucs deed. Omdat dit wel heel bijzonder was heb ik besloten hem uit te nodigen voor abrahamsfeest van mijn man. Vol spanning heb ik deze dag afgewacht en was erg benieuwd wat mijn man maar ook alle genodigden hiervan zouden vinden. Maar wat was hij weer goed! Ik begreep er nog steeds niets van, maar ook de anderen vonden het allemaal fantastisch.

Groeten Anja

Groep 8 Sint Jozefschool
ma, 2 juli 2012 22:00:00

Voor het tweede jaar zijn wij tijdens het schoolkamp op bezoek geweest in het gezellige, knusse theater van Magic John. We hebben wederom genoten van een professionele goochelshow, waarbij alle kinderen actief werden betrokken. John weet als geen ander kinderen op hun eigen niveau aan te spreken. Kinderen staan met open ogen en verbaasde blikken te kijken naar de vele acts die John ten tonele voert. Het zelf maken van twee goochelacts was voor de kinderen een ware belevenis. Gelijk bij aankomst op school werden de ouders bij de benen genomen. De aangeleerde trucs waren een groot succes. Opnieuw een groot compliment aan John en zijn team: wederom een fantasische afsluiter van ons schoolkamp. Graag tot volgens jaar.

Namens alle kinderen van groep 8 van de Sint Jozefschool uit Nieuw Heeten; enorm bedankt!!!

Pleun Piksen
za, 30 juni 2012 22:00:00

Ik vond mijn kinderfeestje op 20 juni in jouw theater super mooi.
ook mijn vriendinnetjes vonden het erg leuk en zeiden dat ze nog nooit zo'n mooi feestje hebben gehad.
Bedankt voor de leuke middag.

Alberta & Dick
za, 23 juni 2012 22:00:00

Magic John,
Bedankt voor een geweldig optreden t.b.v. Alberta's verjaardag. Zowel de kinderen alsmede de volwassenen waren positief verrast door de diversiteit in en van je optreden. Geweldig, vandaag vroeg een van de kinderen, "komt die mijnheer van gisteren ook weer"?

Anita
di, 19 juni 2012 22:00:00

Afgelopen zaterdag was Magic John te gast op een 50-jarig feestje. Hij deed leuke trucs en kreeg iedereen aan het lachen, erg leuk.
En voor de kinderen is het helemaal geweldig, met trucs speciaal voor hen. Vooral ook het ballonfiguurtjes maken!
Geweldig gedaan en we sturen nog wat foto's op!