Referenties

Plaats een review


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
9 + 5=

(198)
Anita Groot Obbink
di, 3 april 2012 22:00:00

Zaterdag 31 maart een gezellig familiefeest gehad. Naast bowlen en eten stond Magic John op het programma. Hij heeft groepje voor groepje iedereen verrast met diverse goocheltrucs. Dat lokte veel lachende gezichten uit. Ook de kleintjes (en sommige volwassenen!) werden niet vergeten en kregen een mooie ballon figuur. Iedereen heeft het heel leuk gevonden. Een echte aanrader!

Roeli Volkerink
zo, 1 april 2012 22:00:00

je was aanwezig tijdens 50-jarig huwelijksfeest van mijn ouders. Op een prettige wijs heb je een tour door de zaal gemaakt. Ik heb de mensen zien genieten van je trucs. Ook de kinderen waren gefascineerd van je trucs en je kunsten met de ballonnen. Ook jouw bijdrage heeft de avond tot een succes gemaakt.

Ismay van Egmond
vr, 30 maart 2012 22:00:00

Hoi magic John,
Je was laatst bij ons op school de St.sebastianus school.
Ik vond je show heel gaaf en ook wel grappig. Onze hele school trouwens.
Een paar trucs snapte ik wel maar de andere niet zoals die zakdoek die je in een stok verandert hebt hoe doe je dat???
Dat mag je zeker niet zeggen maar als dat wel mag...?
Dan wil ik het graag weten.
Groetjes ismay van Egmond.


Fam. van Diepen
vr, 30 maart 2012 22:00:00

Hallo allemaal, vandaag 31 maart 2012 heeft Iris (7 jaar) haar kinderfeestje gehouden bij Magic John. De 12 kinderen hebben een heel erg leuk feestje gehad en hebben zich prima vermaakt. Vanaf ontvangst, taart maken, de goochelshow, maken goocheltruc, patat eten tot en met vertrek prima verzorgd, en met de nodige humor. De goochel show is zeker een aanrader, en niet alleen voor de kinderen!! Magic John bedankt !

St. Sebastianusschool
do, 29 maart 2012 22:00:00

Magic John kwam bij ons op bezoek om een voorstelling te geven in verband met het 25 jarig jubileum van juf Corine. Magic John heeft op een fantastische manier 200 leerlingen vermaakt met zijn goocheltrucs, Wat ons met name opviel was dat zijn optreden voor alle groepen, van groep 1 tot en met groep 8 een geweldige ervaring was. Iedereen, kinderen en leerkrachten hebben genoten. Een aanrader voor iedereen!!


BSO Zeppelin
zo, 25 maart 2012 22:00:00

Wat hebben de kinderen genoten van de Fantastische show ! een show vol humor en trucs het was geweldig ! Een geweldige afsluiting van onze laatste dag op deze BSO, waar we geweldig op terug kunnen kijken. Magic John ontzettend bedankt voor een onvergetelijke middag namens de kinderen en de leiding van BSO Zeppelin, groet vanuit HEINO.

Familie Bloem
wo, 7 maart 2012 23:00:00

We hebben met open mond gekeken naar de goocheltrucs die Magic John deed tijdens het verjaardagsfeest van mijn moeder!
Erg indrukwekkend! Leuk ook hoe hij verschillende familieleden uit het publiek bij de acts betrok. Ook de locatie en faciliteiten waren prima!

Vriendelijke groet van de familie Bloem

GJ, Nadine en Kids
di, 6 maart 2012 23:00:00

we hebben dankzij jouw mooie optreden een fijne middag/avond gehad vol verrassingen!

en de koffie van je vrouw was erg lekker

Fam. Zomer
di, 6 maart 2012 23:00:00

Weer hebben we enorm genoten van het optreden van Magic John. Ditmaal in zijn theater met de familie ter ere van de verjaardag van mijn schoonmoeder. Zij werd op een leuke manier in het zonnetje gezet.
Volgende keer wil ik nog dichterbij zitten, want het is ONGELOVELIJK wat hij allemaal tevoorschijn goocheld. Heeeeel knap! Complimenten!!!!
Nogmaals heel erg bedankt, we zullen er nog lang over napraten.....
Leni Zomer

familie hoeve
vr, 2 maart 2012 23:00:00

Heel erg bedankt voor een fantastisch optreden tijdens de opkikkerdag van onze zoon Marnix. Het was geweldig!!!! We hebben enorm genoten.