Referenties

Plaats een review


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
9 + 6=

(198)
Hendrien en Wim van Ree
ma, 8 januari 2018 20:39:22

Op 6 januari 2018 hadden we 35 vrienden en familieleden met hun kinderen uitgenodigd voor een etentje bij restaurant Harwig te Den Ham.
Het eten was geweldig, maar het feest werd een echt feest voor kinderen en volwassenen door het magnifieke optreden van Magic John.
Op de leuke ballonfiguren reageerden de kinderen enthousiast en de goocheltrucs aan tafel waren voor een ieder onnavolgbaar.
Wilt u een geweldig gezellige avond, dan hoeft u alleen Magic John maar uit te nodigen. Wat een feest!!

Stefanie Boer
do, 21 december 2017 14:31:07

Magic John was onderdeel van onze kerstborrel. Zijn optreden was geweldig! We hebben erg gelachen en vol verbazing hebben we gekeken naar alle trucs. Niet te geloven wat hij kan. Je zit er met je neus bovenop en dan nog snap je er niets van.
De sfeer zat er dan ook al snel goed in en het samenzijn met je collega's weer een groot succes. Een zeer geslaagde kerstborrel! Dank je wel Jan.
Groet, Stefanie

Maarten Grund
zo, 17 december 2017 17:02:03

Op 16 december kinderfeestje gehad bij de locatie in Ommen en het was echt heel erg leuk. Kinderen werden erg leuk betrokken bij de show en waren erg onder de indruk. Zeker een aanrader!

Anouk
do, 14 december 2017 17:51:51

Op 8 december hebben wij een heel leuk kinderfeestje gehad met Magic John. Onze dochter werd 8 jaar en heeft mede dankzij Magic John een geweldig kinderfeestje gehad!! Alle kinderen waren erg enthousiast en hebben genoten!! Ook wij hebben vol verbazing staan kijken en ondertussen genoten van het plezier van de kinderen.
Magic John, nogmaals heel erg bedankt voor dit onvergetelijk kinderfeestje!!

Sandra Kort
wo, 6 december 2017 23:59:04

Onze zoon van 6 heeft met zn vriendjes enorm genoten van het kinderfeestje bij Magic John.
(En wij zelf overigens ook.) Een top feestje!
Echt een aanrader!

Esther
za, 2 december 2017 21:39:20

Vanmiddag een heel leuk kinderfeestje van mijn zoon gevierd met Magic John. We kregen een geweldige goochelshow waarbij ook veel gelachen werd doordat de kinderen steeds weer op het verkeerde been werden gezet. Ook de volwassenen genoten volop van de show. Tussendoor hebben de kinderen zelf een leuke goocheltruc gemaakt die ze thuis kunnen demonstreren. Ook nog taartjes versierd en het feestje afgesloten met patat. Echt een topfeest!

Pasqual Prummel
wo, 1 november 2017 21:16:01

Wauw, wat hebben de kinderen en wij vandaag genoten!!
Het kinderfeestje voor onze 8 jarige dochter was een 1 woord fantastisch!
Bedankt Magic John, voor een onvergetelijke middag.........

Hermann
za, 28 oktober 2017 12:40:00

Magic John is een fantastische en professionele entertainer die nu tweemaal onze gasten tijdens een feest heeft verrast met zijn trucs en humor. Wij hebben alleen maar leuke en enthousiaste reacties van onze gasten gekregen, van jong tot oud.

Esther van Zoelen
do, 26 oktober 2017 11:38:35

Begin oktober organiseerde Woningstichting De Veste de Dag van het Huren voor al haar huurders in het Vechtdal. Als tafelgoochelaar ging Magic John langs de tafels. Alle aanwezigen verwonderden zich over zijn trucs en de fantastische ballonbeesten die hij creëerde. Jong en oud genoot van zijn optreden. Het was een magische middag!


Marianne Jongboer
di, 17 oktober 2017 11:30:46

Afgelopen woensdag was Magic John bij ons op school. Wat was het leuk! De kinderen hebben genoten. Eerst een optreden voor de groepen 1 t/m 4 en daarna 5 t/m 8. Echt een aanrader voor een geweldige ochtend. Magic John bedankt.