Referenties

Plaats een review


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
2 + 5=

(216)
Baalderborggroep
di, 9 oktober 2018 12:42:25

Ivm een jubileumfeestje een surprise party geregeld voor cliënten. Zowel de cliënten als het personeel hebben enorm genoten in het magische theater. Bedankt voor de magische avond namens cliënten en de jubilaris.

Gernand de Boer
ma, 8 oktober 2018 19:49:00

We hebben 23-9 een familiedag georganiseerd.
Hierbij hebben wij Magic John ingehuurd, dit was een groot succes.
Eerst voor de hele groep een show, daarna voor de kleiner kinderen met ballonnen
De kinderen vonden het prachtig.
Toen iedereen lekker aan de tafels zat te borrelen, ging Magie John langs de tafels toppie.
Een week later hadden de mensen het er nog over.
Echt een aanrader, voor een leuke middag of avond.

vg Gernand de Boer
wiliam uit ommen
wo, 3 oktober 2018 23:29:15

Ik heb heel erg genoten van je show en ik stuur je een lading foto's gr van wiliam uit OmmenAdri van Dulst
vr, 24 augustus 2018 17:05:34

Ook in 2018 waren er weer Oud Hollandse markten in Lemele. Dit jaar zelfs voor de 50e keer. Een magisch getal. Magic John voegde daar nog wat extra magie aan toe door burgemeester Vroomen en mede-organisator van de allereerste Oud Hollandse markt Henk Runherd op geheel eigen wijze door de officiële opening te loodsen.
Verder begaf hij zich op alle (4) marktavonden onder de bezoekers en liet vlak onder hun ogen allerlei onverwachte en onbegrijpelijke dingen gebeuren. Wat daarbij opvalt is de soepele en vrolijke manier waarop hij het publiek in het algemeen en de kinderen in het bijzonder bij zijn magie betrekt.
Magic John voegt duidelijk een positief element toe aan een evenement (en soms een korte opstopping, omdat niemand zijn midden-op-straat-optredens zomaar voorbij liep).Jan Mark en Linda
di, 3 juli 2018 20:58:53

Afgelopen vrijdag zijn we getrouwd!! Als verrassing voor onze gasten hadden we Magic John geregeld die kwam tafelgoochelen. Wat een geslaagde verrassing was dat! Iedereen vond het erg leuk, grappig en stond versteld van zijn trucs!
Voor de kinderen maakt Magic John nog een paar ballonfiguren. Ook dat viel in de smaak! Al met al paste de aanwezigheid van Magic John perfect bij onze ongedwongen, ontspannen bruiloft.

Riek Lubbers
ma, 2 juli 2018 22:33:46

Onze gezellige avond van zangvereniging Vriendenkring aan het eind van het seizoen
werd opgeluisterd door Magic John.
Het was een groot succes. Iedereen heeft genoten. Erg aan te bevelen.

Leonie Weijers
za, 30 juni 2018 18:51:07

Wat een super feestje bij Magic John. In het Magisch Theater.
De kinderen hebben ontzettend genoten!!
Wat een enthousiasme... Echt een aanrader! Van begin tot eind goed verzorgd!! Top.

Arry Wegdam
vr, 18 mei 2018 11:17:33

Magic John is echt aan te bevelen! Super leuk feestje gehad voor onze zoon van 7 jaar. Geweldig hoe hij de kinderen onder controle heeft van begin tot eind. Je hebt je handen vrij en een geweldig feest! Leuke interactie en nog een eigen goocheltruc. Onze kinderen waren lyrisch. Magic John bedankt!

Henk en Geke
ma, 16 april 2018 22:30:55

Onze complimenten en dank voor de ontspannen avond. Mede dankzij Magic John had Henk een onvergetelijke 50ste verjaardag. Je was een verbindende factor. Top! Een aanrader!

Marieke
wo, 11 april 2018 08:50:47

Afgelopen zaterdagmiddag zijn we met onze vrienden naar het “Magisch Theater” geweest in Ommen. We hadden een fantastische middag waarbij jong en oud zich goed heeft vermaakt en verwondert. John heeft oog voor jong en oud en dat maakt het bijzonder voor iedereen! Echt een aanrader om tijdens een vrienden of familie weekend te doen!!! Dus heb je binnenkort zo’n weekend, bel Magic John!