Referenties

Plaats een review


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
7 + 9=

(216)
bert duerink
do, 23 februari 2012 23:00:00

Op de open dagen van de IMMINKHOEVE in lemele en ommen heeft MAGIC JOHN voor veel van onze bezoekers een geweldige show opgevoord.Hier voor onze hartelijke dank.
Namens de imminkhoeve.
Bert Duerink

Jan.E. Post
di, 21 februari 2012 23:00:00

Magic John kwam bij ons op bezoek om een voorstelling te geven in verband met het afscheid van een juf. Een uur lang hield hij 140 kinderen bezig met zijn geweldige goocheltrucs. Hij gaf de kinderen zelfs goochel les! Of ze hiervan veel hebben opgestoken weet ik niet, maar in de pauze na het optreden waren diverse kinderen op het schoolplein aan het goochelen of ze bespraken met elkaar hoe het toch kon, dat een arm in tweeën werd gebroken door de 'spierpijn verwijderaar' en na een minuutje toch weer netjes 'genezen' was. Aschraf, één van de leerlingen uit groep 8 schreef: "Iedereen stond met open mond te kijken toen Magic John een grote rode doek in de lucht gooide, die tot ieders verbazing terugkwam als een toverstok". En "Magic John liet Jan Jurrie naar voren komen en haalde bij hem muntstukken uit oren, haar, oksels en onder zijn armen. Geweldig!!"
Aschraf vatte het optreden samen als: 'een show vol lol, spanning en sensatie!"
Dat lijkt mij een prima omschrijving!
J.E. Post
directeur SBO de Klimboom Emmeloord

Esther
ma, 20 februari 2012 23:00:00

We hebben afgelopen weekend tijdens onze carnavals dagen mogen genieten van een optreden.
Wat was t leuk alle kinderen wouden natuurlijk het liefst mee doen en helpen op t podium.
Het was een mooie show! En dat voor 150 kids! Een leuke en afwisselende show voor groot en klein! Misschien tot een volgende keer!


Peter Bult
wo, 15 februari 2012 23:00:00

In verband met het behalen van het Daltoncertificaat hebben we een feestdag voor de kinderen georganiseerd met goochelaar Magic John. En de foto's op onze website laten het zien: alle 110 kinderen genoten, van jong tot oud. Maar ook de collega's stonden versteld van de trucs die Magic John met hun uithaalde. Een echte aanrader voor scholen die een feestje te vieren hebben.

Thieo Lambers
di, 14 februari 2012 23:00:00

Hallo Magic John,
Ik wil graag wat schrijven in het gastenboek. Mijn dochter heeft vanmiddag haar kinderfeestje gevierd bij jou in het theater. Ze is acht jaar en we waren met 10 kinderen. We hebben genoten. De show was leuk, knap en grappig. Magic John betrok de kinderen bij de show. De kinderen zaten ademloos te kijken en moesten erg lachen. Als volwassene vond ik het ook erg leuk om zo dicht bij een echte goochelaar te zijn. Het programma met het taartje maken en later het maken van een echt leuke goocheltruc zat goed in elkaar. Kortom; we hebben genoten en ik kan Magic John echt aanraden !! met groet Thieo Lambers uit Zwolle

Magic John
do, 19 januari 2012 23:00:00

Geachte bezoeker,

Aangezien ik nog niet eerder een gastenboek op mijn site heb geplaatst is dit dus de eerste.
Ik ben professioneel goochelaar en zit al meer dan 20 jaar in het vak.
Mocht u mij live hebben meegemaakt dan stel ik het op prijs dat u mijn gastenboek tekent.
Met vriendelijke groeten, Magic John.