Referenties

Plaats een review


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
1 + 6=

(216)
Maarten Grund
zo, 17 december 2017 17:02:03

Op 16 december kinderfeestje gehad bij de locatie in Ommen en het was echt heel erg leuk. Kinderen werden erg leuk betrokken bij de show en waren erg onder de indruk. Zeker een aanrader!

Anouk
do, 14 december 2017 17:51:51

Op 8 december hebben wij een heel leuk kinderfeestje gehad met Magic John. Onze dochter werd 8 jaar en heeft mede dankzij Magic John een geweldig kinderfeestje gehad!! Alle kinderen waren erg enthousiast en hebben genoten!! Ook wij hebben vol verbazing staan kijken en ondertussen genoten van het plezier van de kinderen.
Magic John, nogmaals heel erg bedankt voor dit onvergetelijk kinderfeestje!!

Sandra Kort
wo, 6 december 2017 23:59:04

Onze zoon van 6 heeft met zn vriendjes enorm genoten van het kinderfeestje bij Magic John.
(En wij zelf overigens ook.) Een top feestje!
Echt een aanrader!

Esther
za, 2 december 2017 21:39:20

Vanmiddag een heel leuk kinderfeestje van mijn zoon gevierd met Magic John. We kregen een geweldige goochelshow waarbij ook veel gelachen werd doordat de kinderen steeds weer op het verkeerde been werden gezet. Ook de volwassenen genoten volop van de show. Tussendoor hebben de kinderen zelf een leuke goocheltruc gemaakt die ze thuis kunnen demonstreren. Ook nog taartjes versierd en het feestje afgesloten met patat. Echt een topfeest!

Pasqual Prummel
wo, 1 november 2017 21:16:01

Wauw, wat hebben de kinderen en wij vandaag genoten!!
Het kinderfeestje voor onze 8 jarige dochter was een 1 woord fantastisch!
Bedankt Magic John, voor een onvergetelijke middag.........

Hermann
za, 28 oktober 2017 12:40:00

Magic John is een fantastische en professionele entertainer die nu tweemaal onze gasten tijdens een feest heeft verrast met zijn trucs en humor. Wij hebben alleen maar leuke en enthousiaste reacties van onze gasten gekregen, van jong tot oud.

Esther van Zoelen
do, 26 oktober 2017 11:38:35

Begin oktober organiseerde Woningstichting De Veste de Dag van het Huren voor al haar huurders in het Vechtdal. Als tafelgoochelaar ging Magic John langs de tafels. Alle aanwezigen verwonderden zich over zijn trucs en de fantastische ballonbeesten die hij creëerde. Jong en oud genoot van zijn optreden. Het was een magische middag!


Marianne Jongboer
di, 17 oktober 2017 11:30:46

Afgelopen woensdag was Magic John bij ons op school. Wat was het leuk! De kinderen hebben genoten. Eerst een optreden voor de groepen 1 t/m 4 en daarna 5 t/m 8. Echt een aanrader voor een geweldige ochtend. Magic John bedankt.

Judith Jonkers
ma, 2 oktober 2017 10:47:46

Voor het pensioensfeestje van onze meester Jan heeft Magic John twee voorstellingen gegeven; een voor de bovenbouw en een voor de onderbouw. Hij paste beide voorstellingen aan op de leeftijdsgroep waardoor alle leerlingen geboeid bleven. Geweldig om de verwondering op hun gezichten te zien bij alle verbazingwekkende trucs! Meester Jan werd op een subtiele manier bij het geheel betrokken en was erg blij met het magische optreden. Als school hoefden we niet veel meer te regelen dan een geschikte ruimte en af en toe een kop koffie of thee... Een echte aanrader!

Friedje den Hartogh
di, 26 september 2017 13:25:35

Namens Make-A-Wish® Nederland wil ik je heel hartelijk bedanken voor je medewerking aan de wensdag van de 5-jarige Sven, wenskindje van MAW.
Sven houdt van alle dingen die kleine mannetjes leuk vinden…..en daar hoort ook een goochelaar bij. Jij hebt hem, zijn ouders en zijn opa’s en oma’s op een geweldige manier laten genieten. Wat ben jij een Top Goochelaar !
Dank voor je medewerking en je bereidwilligheid om de wensdag van Sven tot een fantastische belevenis te maken !