Referenties

Plaats een review


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
4 + 7=

(198)
Familie Van Dijck
di, 7 maart 2017 15:19:06

Op vrijdag 3 maart hebben we het kinderfeestje van onze 7 jarige zoon gevierd in het Magisch Theater van Magic John in Ommen, samen met 8 van zijn vriendjes en vriendinnetjes. Het was groot succes, alle kinderen (en wijzelf ook!) hebben van begin tot eind met volle teugen genoten en erg gelachen. Magic John maakte er een echte goochelshow van met professionele trucs die iedereen versteld deed staan. De kinderen leerden zelf ook nog een goocheltruc en kregen deze (samen met een mooie ballonfiguur en iets te snoepen) mee naar huis. Het was een hele leuke middag en een absolute aanrader voor iedereen die een origineel kinderfeestje wil organiseren!! Dank je wel Magic John!!fam. Weitkamp
za, 25 februari 2017 23:14:18

Magic John heeft jong en oud op onze winter BBQ vermaakt. Alle tafels bij langs. Af en toe de handen even weer wat opwarmen.... want het was echt winter. Een echte opsteker! Het heeft bijgedragen aan een onvergetelijk feest !!

J Visser
di, 7 februari 2017 03:45:36

Magic John trad op tijdens het verjaardagsfeest van onze zoon, voor een gezelschap van ca. 20 kinderen en 20 volwassenen. Jong en oud heeft genoten van John's knappe trucs en droogkomische optreden. Kinderen en volwassenen mochten assisteren, we hebben allemaal erg gelachen. Een aanrader!

Fam. De Groot
za, 4 februari 2017 22:41:57

Vanmiddag hebben we het kinderfeestje van onze 8 jarige zoon gevierd in het magisch theater. Het was een doorslaand succes, iedereen heeft van begin tot eind met volle teugen genoten. De show met verrassende trucs die iedereen deed verbazen werd afgewisseld met het maken van een eigen goocheltruc, een leuk en gevarieerd programma. Kortom, een absolute aanrader!! Bedankt Magic John!

Chantal de Vries
wo, 25 januari 2017 11:46:17

Magic John heeft twee geweldige shows opgevoerd tijdens ons sinterklaasfeest in Garderen. De onderbouw en bovenbouw (beide 40 kinderen) van de plaatselijke basisschool werden op een show doen geheel afgestemd was op hun leeftijd getrakteerd. Er is hard gelachen en veel over nagepraat. Bedankt John!

Luuk
ma, 23 januari 2017 22:10:29

Een geweldig optreden gezien en meegemaakt van Magic John! Het heeft het verjaardagsfeestje van mijn zwager van extra slingers voorzien. Geen standaard optreden, maar plezierig en persoonlijk.

Diny Buwalda
vr, 16 december 2016 13:15:31

Mede dankzij een super leuk optreden van tafelgoochelaar Magic John kan ik terugkijken op een geweldig geslaagd feestje bij Landgoed Schuilenburg in Hellendoorn ter ere van mijn 65e verjaardag. Het was een super leuke dag

Ria Eller
wo, 30 november 2016 15:02:23

Dank voor je optreden afgelopen zaterdag. Het is een geslaagde middag geweest mede dankzij jou.,
Ik en mijn collega's en hun kinderen hebben genoten van je optreden!!


Ouders van Edin & Tian
vr, 11 november 2016 10:35:41

Deze week hielden onze zoons hun kinderfeestje bij Magic John. We hebben met z'n allen genoten van een leuke middag. Het feestje was prima georganiseerd. De goochelshow was verbluffend goed en grappig. Ook vonden de kinderen het leuk om te knutselen aan hun eigen goocheltruc. Dit alles onder het genot van limonade met wat lekkers. Na afloop gingen zowel de kinderen als de ouders vol enthousiasme naar huis. Magic John is echt een aanrader voor een geslaagd kinderfeestje!


Fam. Etten
zo, 25 september 2016 13:53:30

Bedankt voor de geweldig leuke show op ons bruiloftsfeest bovenin de Koperen Hoogte!
Zowel wij als onze gasten hebben enorm genoten van je enthousiasme en je trucs.
We hopen dat je nog lang doorgaat met je optredens, zodat we vaker een beroep op je kunnen doen.